A Pinterest bezárja a TikTokot és a Snapchat alkalmazást + 37% havi felhasználóval

Avatar admin | 2021.02.13. 3 Views 0 Likes 0 Ratings

3 Views 0 Ratings Rate it

Nem biztos abban, hogy a márkája talál-e közönséget a Pinteresten?

A vizuális közösségi hálózat új adatai szerint ez egyszerűbb, mint valaha, mivel a havi átlagfelhasználók (MAU-k) globálisan 37% -kal nőttek.

Bár az amerikai Pinterest felhasználói lassabban nőttek, mint a nemzetközi közönség, az amerikaiak továbbra is a Pinterest bevételeinek elsődleges forrása, és a marketingszakemberek számára aranybányát jelentenek az új közönség elérésére és inspirálására.

A Pinterest 2020 negyedik negyedévében 582 millió dolláros bevételt jelentett az Egyesült Államokból, és további 123 millió dollárt világszerte.

Minden negyedévi növekedéssel a Pinterest bevételei 2019-ben alig több mint 1 milliárd dollárról 2020-ra 1,69 milliárd dollárra nőttek.

Pinterest bevétel 2020

A Pinterest népszerűsége most vetekszik a TikTok & Snapchat szolgáltatással

A Pinterest jól teljesített azóta, hogy 2019. április 18-án nyilvánosságra hozta a platformot, és 2020 negyedik negyedévét 98 millió amerikai MAU-val fejezte be.

Ez nemzetközi szinten 46% -os, az Egyesült Államokban 11% -os növekedési ütemet jelent az elmúlt évhez képest.

Pinterest Q4 US MAU 2020

Ez az aktív felhasználói kötet a Pinterestet ugyanabba a népszerűségi területbe helyezi, mint a TikTok, amelyről beszámoltak megközelítőleg 100 millió felhasználó 2020 augusztusáig.

Hirdetés

Olvassa tovább az alábbiakban

Hasonlóképpen a Snapchatről is beszámoltak 108 millió amerikai felhasználó 2021 januárjában.

Pinterest amerikai felhasználók 2016-2018

Eltekintve a 2018 második negyedévében tapasztalt enyhe megrázkódtatástól, A Pinterest amerikai tagsága 2016 óta folyamatosan növekszik.

Ha saját marketingstratégiáját tervezi, vagy hatékony csatornákat keres az ügyfelek számára, akkor a Pinterest ott van a TikTok és a Snapchat használatában.

Hirdetés

Olvassa tovább az alábbiakban

De kivel fogsz kapcsolatba lépni a Pinteresten?

A GenZ és a Millennials hajtja a Pinterest növekedését

A platform első indításakor a nők voltak az elsődleges hallgatók, akik magukévá tették a Pinterestet, és még mindig a globális platform felhasználói 60% -át teszik ki; a társaság azonban tavaly július 31-i bejegyzésében kijelentette, hogy:

„A Gen Z és a Millennials hajtja növekedésünk nagy részét, a Pinteresten lévő férfiak száma is majdnem megugrik 50% évről évre, is.”

Tavaly októberben a platform kijelentette, hogy:

“A Pinteresten vásárlófelületekkel foglalkozó bónuszok az elmúlt fél évben több mint 85% -kal nőttek.”

A Pinterest szerint a Gen Z rögzítői népszerűsítik az olyan szépségtrendek népszerűségét, mint az „Indie beauty” és a „Rainbrows”.

Az ezredfordulók eközben a „Több ajtó” trendet követték, mivel új módszereket találtak otthoni lábnyomuk optimalizálására.

Hirdetés

Olvassa tovább az alábbiakban

Ha kapcsolatba kíván lépni a gasztronómiaival, érdemes megcéloznia a Gen X Pinnereket szponzorált Pins. Ez a közönségvezető tevékenység olyan kereséseknél, mint az „Epic charcuterie”, „You are the top chef” és „Bland is tiltva”.

A Boomers-t a Pinteresten is megtalálja. A platform szerint ez a demográfiai adatok állnak a „Nomad normal” és a „Getaway car” keresések mögött, amikor a pandémiás lezárás elől menekülni akarnak.

Pinterest tovább folytatja kínálatát, ideértve a következőket: tábláinak frissítése és további kereskedői eszközök elindítása a felismerhetőség elősegítése és a vállalkozások számára a potenciális ügyfelek konverziós vonalon való eljutása.

Ha még nem kísérletezett a Pinterest-szel, talán ideje elkezdeni.

Források:
Source link


3 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok