A produktivitás eszközkészlete

Avatar admin | 2021.02.07. 9 Views 0 Likes 0 Ratings

9 Views 0 Ratings Rate it

MA VAN A NAP! A produktivitás eszközkészlete él és vár rád.

termelékenységi tipp

Barát. Készen áll, hogy ne érezze túlterheltnek magát az életed által, és inkább érezd öröm és szabadság mint amit évek óta nem éreztél?

Készen állsz arra, hogy úgy érezd magad teljes egyértelműsége a céljainak, a mögöttük rejlő cél és az elérésükhöz szükséges lépések?

Készen áll a gyakorlás megkezdésére az egy trükk ez választja el az igazán produktív embereket azoktól az emberektől, akik úgy érzik, alig maradnak a víz felett?

Ha a szíved azt mondja IGEN, KÉREM, akkor ma van a te napod, cica.

Hivatalosan újranyitottuk A produktivitás eszközkészlete neked és a többi embernek, akik készek kevesebbet stresszelni és többet élni.

Kövesse ezt a linket A produktivitás eszközkészlete hogy tudd csatlakozzon a többi hallgatóhoz akik elkezdték megtanulni, hogyan kell mindennapjaikat jól olajozott gépként működtetni.

Rózsaszín kanapé ülősarok egy otthoni irodában
  • 7 modul, mindegyikben vannak segítő eszközök és stratégiák kevesebbet stresszeljen, éljen többet és érje el céljait.
  • A 40+ oldalas munkafüzet amely ezeket a stratégiákat alkalmazza és alkalmazza te és az életed.
  • Tagság egy exkluzív Facebook közösség a Q + A-hoz és a támogatáshoz, amikor végigmegy a tanfolyamon.
  • Élettartamú hozzáférés a pályára és minden benne lévőre (tehát a saját tempójában dolgozhat!).
  • Konkrét, cselekvésre alkalmas stratégiák a célok kitűzéséhez, a prioritások meghatározásához, az időgazdálkodáshoz, az összpontosításhoz és az eredményes működéshez értelmes módon!
  • Bónuszok mindenkinek! Három bónusz modul: Hibaelhárítás a szülők számára, Extra tippek a solopreneurok számára és a Céltudatos termelékenység. A tanfolyam audio verziója is, így bárhonnan hallgathat!

Csak egy megjegyzés: csak egy hétre nyitjuk meg a beiratkozást, ezért ha be akarsz jelentkezni, ügyelj arra, hogy ne pazarold az időt a hely megragadásával!

Így. Menjen át az információs oldalra.

Majd meglátod mi van a pályán, megtudhatja a bónusz modulok (igen, vannak bónuszok!) Szoloprén uraknak és szülőknek, és lehetősége lesz igent mondani egy olyan életre, amely érzi céltudatos, jelen és produktív.

Nem hangzik csodálatosan ?! puszi

Az egyik legnagyobb örömöm volt tavaly, hogy láttam ezt a tanfolyamot megkönnyítik az átalakulást a munkát beleadó emberek életében. Szeretné hallani, hogy néhányan mit mondanak?

Amit a hallgatók mondanak

“Miután elvégeztem ezt a tanfolyamot, felhatalmazást érzem arra, hogy továbblépjek, elindítva a blogomat és az üzletemet.” -Cole T.

– Ez az az idő, mielőtt befejeznék valamit, amit általában leállítok. Mondom, ááá, hát, elég közel. De valójában azt hiszem, hogy abbahagyom, mert ha befejezem … elkezdődik az igazi munka. És ez egyformán izgalmas és félelmetes. Mégis, valami más ezzel a tanfolyammal. Igen, izgatott vagyok és rettegek, de felkészültem. Készen állok. Tehát, amikor befejezem, és továbblépek új dolgokra, csak azt kell mondanom, hogy KÖSZÖNÖM Chelsea. Ez volt az a munka, amiről nem tudtam, hogy szükségem van rá. ” -Maggie S.

– Nem tudom elégszer elmondani, hogy ez hogyan segít abban, hogy olyan bizalmat és bátorságot találjak magamban, amelyről mindig azt hittem, hogy van, szeretnék, de valahányszor valaki lebuktatott, hagytam őket. Ez az eszközkészlet hatalmas volt számomra! Pontosan amire szükségem volt! ❤️ ”Gretchen G.

El akarja kapni ezt a hangulatot? Kattintson a lenti részvételre!

A PS nevezés csak október 18-ig tart nyitva! Fogja meg a helyét, amíg meleg van. 🙂


Source link


9 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok