A Ring 250 dolláros Video Doorbell Pro 2 tudja, hogy az emberek milyen közel vannak otthonához – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2021.02.25. 27 Views 0 Likes 0 Ratings

27 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

A Ring Video Doorbell Pro 2 fa ajtón.
amazon

Friss egy új olcsó ajtócsengő, A Ring új csúcskategóriás intelligens otthoni lehetőséget kínál az Ön számára – a 249,99 USD Ring Video Doorbell Pro 2. Egy új négyzet alakú képen láthatja, hogy ki van az ajtóban, tetőtől talpig, és esetleg a csomagjait a földön. A 3D-s mozgásérzékelők pedig megmondják, milyen közel vannak az emberek otthonához.

A Ring Video Dorbell alkalmazás teljes képet, tetőtől talpig és madártávlatból mutatja be a bejárt utat.
amazon

Hagyományosan a Ring Video Doorbells szélesvásznú formátumot kapott a videók számára. Míg a 16: 9 filmesnek tűnik, akkor is sok képet vág le, ha tárgyak vagy emberek közel vannak. Ezért a Nest és más video-csengők olyan négyzet alakúak, hogy a plafontól a padlóig láthatják, akár közelről is. A Ring Video Doorbell Pro 2 ugyanezt a változtatást hajtotta végre egy új 1536 x 1536 pixeles képpel.

Az otthon ajtajához közeledő emberek makettje, és gyűrűk jelölik az otthontól való távolságukat.
amazon

A prémium kategóriás video-csengő azonban nem ez az összes eredmény. A Ring újdonságát is tartalmazza 3D mozgásérzékelés. A radar képességeinek felhasználásával a kapucsengének jobban érzékelnie kell, hogy hol tartózkodik az Ön tulajdonában egy személy (a járda, a kemény, a tornác közelében stb.). Ezután beállíthat konkrétabb mozgási zónákat, így a csengő csak akkor vált ki, ha például a nyilvános járdáról az Ön személyes útjára lépnek.

Ez egy újjal kombinálva Madártávlat funkció, hihetetlenül pontos képet ad arról, hogy egy személy hol tartózkodik (vagy éppen nem tartózkodik) az Ön ingatlanán. Ahogy a neve is sugallja, a Madártávlat felállít egy felső térképet, és egy pontot helyez a megjelölt zónákba, hogy megérezhesse, milyen közel lehet otthonához egy személy.

Akár azt a pontos utat is követheti, amelyet a külső mozgási zónától az ajtóig vezetett. Ezenkívül az új Ring Video Doorbell Pro 2 kihasználja az új előnyeit Alexa Üdvözlet lehetőség, intelligens válaszok, és szerepelni fog végpontok közötti titkosítás amikor az teljesen felszabadul.

Előre megrendelheti a Ring Video Doorbell Pro 2 címet Az Amazon webhelye ma, és március 31-én jelenik meg.

Továbbfejlesztett prémium csengő

Ring Video Doorbell Pro 2

Az új Doorbell Pro 2 négyzet alakú képre vált, így több embert láthat az ajtója előtt. Az új mozgásérzékelési funkciók pedig pontosan tájékoztatják Önt arról, hogy hol tartózkodnak az ingatlanján.

fbq('init', '1137093656460433'); fbq('track', 'PageView'); },3000);

[ad_2]
Source link


27 Views 0 Ratings Rate it