A sütőben sült Halloumi falatok forró mézzel.

Avatar Gadam | 2021.03.18. 280 Views 0 Likes 0 Ratings

280 Views 0 Ratings Rate it

Az átlagos előétel felkapcsolása ezekkel a szórakoztató kemencében sült Halloumi falatok forró mézzel. Szezám és Panko panírozott halloumi sajt falatok, kemencében sültek, és addiktív édes és fűszeres forró mézzel tálalják. Minden falat kívül ropogós, belül viszont meleg, sós halloumi sajttal van tele. A forró mézes szósz csak sokkal addiktívabbá teszi őket. Tálalja ezeket szórakoztató és könnyű előételként, vagy készítsen vacsorát rizs és zöldségek mellé. Semmi baj nem történhet.

a sütőben sült Halloumi harapások forró mézzel ellátott felső fotója

Ez a recept! Srácok, nagyon izgatott vagyok, hogy megoszthatom veletek ezeket a ropogós pattogatott kukorica halloumi sajt falatokat. Nem tudtam jobban szeretni ezt a receptet. Tudom, hogy mondtam már ilyet, de előételeket nem szoktam megosztani. Amikor megteszem, általában az ünnepek környékén vagyunk, amikor mi szórakoztatunk leginkább.

Csak úgy tűnik, hogy van ilyen előcsalogatóm. Mindig feltöltenek az igazi étkezés előtt, ezért számomra mindig kissé értelmetlennek tűntek. De ugyanakkor az előételek a legfinomabb ételek …

Mármint a sakk tábla egyedül az egyik minden idők kedvence.

Egyébként a lényeg az, hogy nem szoktam megosztani előételeket. Inkább étkezés, mint egy alkalmazás. De aztán vannak olyan előételek, amelyek túlságosan izgatják, és csak megosztanom kell őket.

Sütőben sült Halloumi harapás sütés előtt

Adja meg ezeket a szórakoztató falatokat.

Elég vicces, hogy egy sikertelen recept után jöttek, amelyet valami egészen másnak szántak. Kicsit legyőzve éreztem magam, de elhatároztam, hogy megfordulok valami finom. Kinyitottam a hűtőszekrényt, és kihúztam az utolsó halloumi sajttömböt … majd elkészítettem ezeket a falatokat.

Csak véletlenszerűen jutottak eszembe, miután a nap elején készítettem egy rántott csirkét. Csak nem gondoltam kétszer, rátértem, és itt vagyunk.

Nagyon jó ötlet.

Sütőben sült Halloumi harap, miután sütőlemezre sütötte

Mi az a Halloumi?

A Halloumi félkemény, éretlen sajt, amely kecske- és juhtej keverékéből készül. Szuper magas olvadáspontú, így sütésre és grillezésre jó, mert megtartja formáját.

Halloumi gyakran társul a görög konyhához, és Ciprusról származik. A Földközi-tenger keleti részén népszerű sajt. Népszerű alternatívája lehet a húsnak.

Fehér, nagyon jellegzetes rágós állaga van, amely hasonlít a mozzarellához, de nem olyan finom. Fő jellemzői, hogy mennyire sós. Gondolj inkább a feta mentén! Delish.

felülről zár-megjelöl fénykép sütő Fried Halloumi harap a forró mézzel

A folyamat…

Ha valamelyiket elkészítetted csirkeujjak vagy pattogatott kukorica csirke receptek, ez ugyanaz a folyamat, de sajttal.

A kockára vágott sajtdarabokat felvert tojásokba mártja, majd kotorja át Panko, parmezán és szezámmag keverékén.

Ezután addig sütjük a halloumit a sütőben, amíg az egész össze nem ropog. Titkom az, hogy sütés előtt finoman csepegtessem meg a halloumit olívaolajjal. Ez elősegíti, hogy a bevonat valóban szépen ropogjon a sütőben. Ezt a lépést nem hagyhatja ki, ez döntő fontosságú.

overhead close up fotó forró mézről

Tovább a forró mézes szószokra

Szó szerint csak a méz és a chili pehely, ez az. De istenem, olyan JÓ, amikor a ropogós sós „sült” sajttal átöntözik.

Ezt ne hagyd ki. Ígérd meg, ettől a falatok rendkívül finomak és csak egy kicsit addiktívek is.

Összefoglalva, a halloumi ropogós, meleg, kissé sós és nagyon addiktív. A szósz fűszeres, mégis édes. Tegyen össze mindent, és ropogós, sós, édes és fűszeres pattogatott kukorica méretű halloumi falatokat kap.

Csak mártson ketchupot az oldalára. Két szósz jobb, mint egy.

És ezzel ki áll készen egy vidám, más és finom előételre? Ezek olyan jók lesznek húsvétra és anyák napjára!

a sütőben sült Halloumi harapások forró mézzel ellátott felső fotója

Más tavaszi előételeket keres? Itt van néhány próbálkozás:

Házi sajtos pizza tekercs

Jalapeño Cheddar kukoricadaráló Chipotle Aiolival

Ropogós szezám gyömbéres potstickerek metélőhagymás chili mártással

Végül, ha ezeket a sütőben sült Halloumi falatokat forró mézzel készíti, mindenképpen hagyjon megjegyzést és / vagy adjon értékelést ennek a receptnek! Mindenekelőtt szeretem hallani tőletek, és mindig mindent megteszek, hogy válaszoljak minden egyes megjegyzésre. És persze, ha mégis elkészíted ezt a receptet, ne felejts el címkézni Instagram! A kedvenc receptek fotóinak átnézése mindnyájan!

Sütőben sült Halloumi falatok forró mézzel  halfbakedharvest.com