A század közepi modern öltözője fürdőszobai hiúsággá alakul

Avatar admin | 2021.07.30. 6 Views 0 Likes 0 Ratings

6 Views 0 Ratings Rate it

Szereti a század közepi modern stílust, de úgy látja, hogy a fürdőszobai mosdókhoz nagyon hiányzik a választék? Ma megmutatom, hogyan lehet egy modern öltözőt hiúsággá alakítani, beleértve azt is, hogyan lehet ezeket a fiókokat a vízvezeték körüli munkára alakítani.

A század közepi modern öltözője fürdőszobai hiúsággá alakul

Sziasztok, hallgat még valaki? Kicsit késve kaptam a Millie’s Remodel frissítéseit és oktatóanyagait az oldalon. (Megosztottam, miért vagyok offline itt.) Ma megkaptam a sokat kért oktatóanyagot, és örömmel osztom meg, hogyan lehet egy század közepi modern komódot fürdőszobai hiúsággá alakítani.

(Az Ön kényelme érdekében társult linkeket is mellékeltem. Ezeknek a linkeknek a használatával egy kis százalékot keresek egy vásárlásból. Önnek nincs további költsége. itt olvashat bővebben a kapcsolt linkekről.)

A Millie’s Remodel projekten dolgozva mindenhol kerestem egy hiúságot a fő fürdőszobához. Sajnos egyik lehetőség sem tetszett. Vagy túl drágák voltak, vagy olcsón készültek. Szóval rendeltem egy komódot nagyon hasonló ehhez:

(Az az igazi komódot rendeltem már nincs raktáron, de ez egy jó megjelenésű.) Amikor megérkezett, hihetetlenül elégedett voltam a század közepi modern stílusú megjelenéssel, amire vágytam, de tudtam, hogy módosítanom kell, hogy elfogadja a mosogató és az alatta lévő vízvezetékeket. Szerencsére sok fürdőszobai hiúság „benézett a motorháztető alá”, és jegyzeteltem, hogyan kell a fiókokat úgy átalakítani, hogy azok illeszkedjenek a vízvezetékhez.

A fürdőszobai hiúság átlagos magassága:

Abban az időben a fürdőszobai mosdók 30-32 hüvelyk magasak voltak. Napjainkban, amikor az átlagos magasságunk növekszik, a legtöbb ember 34 – 36 hüvelyket részesít előnyben a fürdőszobai hiúság magasságához képest. Ha valaha is látott 30 centinél rövidebb hiúságot, az általában azért van, mert a padlót lefektették és/vagy a hiúság köré építették, ahelyett, hogy a hiúságot a csempe tetejére állították volna. Valójában Millie fürdőszobai hiúsága mindössze 28 hüvelyk magas volt. Nevetségesen rövid volt.

A hiúságos komód vásárlásakor tartsa szem előtt a végső magasságot, tekintve az öltöző magasságát. Ne felejtse el figyelembe venni a munkalap vastagságát, ha új felsőt szeretne hozzáadni. A munkalapok általában 1,25 hüvelyk vastagok.

Módosítások, hogy az öltözőt fürdő hiúsággá alakítsák:

 • Távolítsa el a lábakat (ha a hiúság magasabb lesz, mint 36 hüvelyk a munkalap hozzáadása után)
 • Rögzítse a fiók felső oldalát (vagy hardverrel hozzon létre egy kibillenthető kubikot)
 • Módosítsa a vízvezeték második (és esetleg harmadik fiókját)
 • Válasszon munkalapot
 • Szereljen be egy csaptelepet
 • Adjon hozzá mosogatógépet

Munkaasztal opciók az öltöző számára, amely mosogató hiúsággá változott:

Az ég a határ, amikor pultjainak opcióit kell kiválasztani. A gránit, kvarcit vagy más kőanyagok vonzó és tartós felületet biztosítanak hiúságodhoz. Ne feledje A márvány, a szappankő, a beton és más lágy kőanyagok marathatnak, és további karbantartást igényelnek. A tenyésztett márvány, gránit vagy kvarc tartósabb felületet biztosít. A laminált munkalapok nagyon kedvező árúak az új mosogató hiúságához. A konyhában használt bármelyik pult használható a fürdőszobájában. Láttam, hogy sokan megtartják az eredeti komód tetejét, és lyukat vágnak egy mosogató számára, vagy egy tál mosdót helyeznek a tetejére. Óvatosan, ha az eredeti fa öltöző felsőt használja, védje a fát több réteg tengeri lakkal vagy más erős fedőréteggel. Ezenkívül próbálja meg azonnal törölni a vízcseppeket a felületről. (A komód meglévő felső részének használata sokkal több karbantartást jelent, hogy megvédje a karcolásoktól és a vízkároktól.) Egy drágább munkalapot racionalizálhat, ha összehasonlítja az egyes felsők karbantartásához szükséges időt és energiát.

Hogyan lehet az öltözőt fürdőszobai hiúsággá alakítani:

Itt az ideje, hogy elővegye ezt a komódot, és gyönyörű és funkcionális fürdőszobai mosdó hiúsággá alakítsa. Először gyűjtsünk össze néhány kelléket.

Anyagok:

(Az Ön kényelme érdekében társult linkeket is mellékeltem. Ezeknek a linkeknek a használatával egy kis százalékot keresek egy vásárlásból. Önnek nincs további költsége. itt olvashat bővebben a kapcsolt linkekről.)

Választható: Asztali fűrész

Videó: Hogyan lehet átalakítani egy modern öltözőt mosogató hiúsággá

Készítettem egy oktatóvideót, hogy pontosan megmutassam, hogyan alakítottam át egy század közepi modern komódot modern fürdőszobai mosdó hiúsággá. (Természetesen én is próbáltam humorral beilleszteni a videót, úgyhogy remélem, nevetni fogtok.)

Utasítás:

 1. Határozza meg hiúságának végső magasságát. Vonja le a munkalapját. Határozza meg, hogy el kell -e távolítania vagy módosítania kell a lábakat a kívánt magasság eléréséhez.
 2. Távolítsa el a felső fiókot. Ezután távolítsa el a felső fiók fiókjait, mert ezeket el lehet menteni egy másik projekthez. Mentse el a fiók arcát. (Lehet, hogy el kell távolítania a fiók gombjait, hogy leválassza a fiókot a dobozról.)
 3. Rögzítse a fiók felületét a szekrény homlokkeretéhez csavarokkal. Ha a szekrény nem rendelkezik homlokkerettel, tegyen a blokkoló nyílás belsejébe, hogy rögzítse a fiókot.
 4. Mérje meg a vízvezeték -csövek helyét (magasság a talajtól, mélység a faltól, oldalról oldalra történő mérések az oldalfalaktól, és végül milyen szélesek a csövek). Ne felejtse el elszámolni a lefolyót, a p-csapdát és az elzáró fogantyúkat, ha a vízvezeték új és egyszerűen kilóg a falból vagy a padlóból.
 5. Távolítsa el a második fiókot. Vigye át a vízvezeték -méréseket a fiók aljára.
 6. Vágjon lyukat a fiókba a lefolyó- és vízvezeték -csövek számára.
 7. Mérje meg a kivágást, és rétegelt lemez segítségével hozzon létre új oldalakat a kivágás visszazárásához.
 8. Rögzítse az új oldalakat ragasztóval és csiszolja be a körmöket. Szüksége lehet bilincsekre az oldalak rögzítéséhez, amikor rögzíti őket.
 9. Fesse le az új oldalakat és/vagy zárja le fedőlakkal, hogy megvédje a fiókot a víztől.
 10. Vágja ki a komód tetejét, hogy legyen hely a mosogatónak és a csaptelepnek (kivéve, ha úgy dönt, hogy a komód tetejét úgy használja, ahogy van.)
 11. Helyezze vissza a második fiókot. Telepítse a mosdót a fürdőszobába.
 12. Szerelje be a munkalapot, a mosogatógépet és a csaptelepet.

Hiúságának vízszigetelése:

Az öltöző kivitelétől függően érdemes festeni vagy lezárni, hogy megvédje az új hiúságot a vízkároktól. A hiúság lábainak védelme érdekében érdemes hozzáadni szöges padlóvédők a láb aljára. Ez felemeli az öltözőszekrényt a talajról, ha a hiúság alatt víz folyik vagy tócsa.

Végeredmény:

Gránit maradványát találtam a helyi munkalapgyártónál. Csiszolt Negresco gránit, és szeretem a sötét fekete színt a fa hiúságon. A szappankőhöz hasonló megjelenésű, de sokkal tartósabb.

Az általam használt csap a Moen Align csaptelep csiszolt aranyból. Létrehoztam egy backsplash-t, néhány felhasználólemez felhasználásával kádburkolat burkolása. Egy gyönyörű kész élhez a Schluter szatén sárgaréz vidám profil a csempe keretére.

A fiókok tisztességes mennyiségű piperecikkeket tartalmaznak, és gond nélkül elférnek a vízvezeték körül.

A világítást az biztosította Kichler, a Millie’s Remodel egyik szponzora. Az minimalista Ryame megvilágított tükör tökéletes sminkelésre vagy csak tökéletes mennyiségű lágy megvilágításra. És a Jasper 3 könnyű fali lámpatest a ház közepén modern stílusban rendelkezik. Érdekes tény, hogy ezt a lámpát felfelé vagy lefelé lóghatja. A te döntésed!

El tudod hinni, hogy ez ugyanaz a fürdőszoba? Imádom, ahogy kiderült.

Előtt:

Utána:

Előtt:

Utána:

Tarts velünk a következőre Millie átalakítása frissítés. Teljes körben bemutatom a házat, és tele lesz rengeteg előtte és utána képekkel!

Tetszenek a videók, amelyeket megosztottam? Feliratkoztál a YouTube csatornámra? Ez az egyik egyszerű módja annak, hogy megköszönje, hogy ingyen megosztottam ezt a tartalmat veletek. Kattintson ide iratkozz fel a csatornámra.

Psst, ha igazán követni akarod a napi kalandjaimat, megteheted Kövess az Instagramon. Ott osztom meg a legtöbb projektet, amelyeken valós időben dolgozom.

Vigyázz magadra és hamarosan találkozunk.

Rögzítse ezt a bejegyzést, hogy megossza egy ismerősével!
Forrás link


6 Views 0 Ratings Rate it

 • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok