Posted On 2021.02.08.

A távirati fiók törlése

Gadam 0 comments
Hogyan készítsek? >> How to? , Tech >> A távirati fiók törlése

[ad_1]

Távirat felhasználó törli a fiókját
Natee Meepian / Shutterstock

A Telegram rendelkezik egy olyan funkcióval, amely automatikusan törli a fiókját, ha hat hónapig nem jelentkeztél be. De érdekes módon nincs lehetőség a Telegram-fiók törlésére az alkalmazásból. Ehhez a Telegram webhelyét kell használnia.

Mielőtt elkezdené ezt a folyamatot, tudnia kell, hogy a Telegram-fiók törlése után nincs visszaút. A Telegram-fiók törlésével elveszíti az összes csevegőüzenetét, Titkos csevegések, csoportok, csatornák, média és egyebek. Mielőtt elkezdené ezt a folyamatot, javasoljuk, hogy mentse el az összes fontos adathordozót és üzenetet.

ÖSSZEFÜGGŐ: Titkosított titkos csevegés indítása a táviratban

A Telegram a törlési folyamat során megerősítő kódot küld a Telegram alkalmazásnak, ezért szüksége lesz a Telegram alkalmazásra a iPhone vagy Android okostelefon.

Miután megbizonyosodott arról, hogy be van jelentkezve fiókjába, lépjen a címre A távirat engedélyezési webhelye az Ön által választott webböngészővel. Innen törölheti vagy kezelheti fiókját.

Itt adja meg telefonszámát (az országkóddal együtt), majd kattintson a „Tovább” gombra.

A Távirat most megerősítő kódot küld az Ön Távirat alkalmazásához. Nyissa meg a Telegram alkalmazást iPhone vagy Android készülékén, és válassza ki a beszélgetést a Telegram tetején.

Az üzenetben megerősítő kódot fog látni. Másolja.

Menjen vissza a Telegram webhelyére. Itt írja be a megerősítő kódot, és válassza a „Bejelentkezés” gombot.

Most látni fogja a fiókkezelési eszközöket. Itt kattintson a „Fiók törlése” linkre.

A Telegram webhely megkérdezi, hogy biztosan törölni szeretné-e a fiókját. Ha akarja, megadhatja a távozás okát. A folytatáshoz kattintson a „Fiókom törlése” gombra.

Ekkor megjelenik egy felugró üzenet, amely végső megerősítést kér. Mielőtt megnyomná a törlés gombot, tudnia kell, hogy ha törli a Telegram-fiókját, akkor néhány napig nem lehet újra regisztrálni ugyanazzal a számmal. A megerősítéshez kattintson az „Igen, a fiók törlése” gombra.

A Telegram-fiókját most töröljük, és a Telegram-adatait az alkalmazás nem fogja elérni.


Nem biztos abban, hogy át akar-e váltani a táviratról a jelzésre? Olvassa el a Signal vs. Telegram útmutatónkat hogy megtudja, miben különbözik ez a két alkalmazás az adatvédelemről és a funkciókról.

ÖSSZEFÜGGŐ: Jel vs. távirat: melyik a legjobb csevegőalkalmazás?



[ad_2]

Source link

Related Post

Kíváncsi, milyen nagyok a kitalált bolygók? Ez a kozmikus videó összehasonlítja őket – Review Geek

[ad_1] MetaBallStudiosElgondolkozott már azon, hogy az olyan kitalált bolygók, mint Hoth, Romulus és Arakis, mennyire…

Hogyan működjön együtt a JSON a PHP-ben – CloudSavvy IT

[ad_1] A JSON az egyik leggyakrabban használt adatszerializációs formátum. A JavaScript-ből eredetéből (a JSON azt…

Házi zabtej joghurt recept

[ad_1] Osszuk el a tejet sterilizált üvegek között.Az edények sterilizálásával kapcsolatos tippeket az alábbi GYIK-ben…