A TCL basszusgazdag Alto 8i hangsávja 150 dollárért eladó – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.03.31. 45 Views 0 Likes 0 Ratings

45 Views 0 Ratings Rate it

A TCL Alto 8i mélynyomó fényképe egy szórakoztató központban.
TCL

Ha mindennek a basszusára kíváncsi, de nem szeretne drága vagy túl bonyolult hangszóró-beállítást, akkor itt az ideje, hogy megragadjon egy TCL Alto 8i soundbarot. A megfizethető, beépített mélynyomókkal ellátott Bluetooth-hangsáv júniusig 150 dollárért eladó – ez 30 dollár a szokásos 180 dolláros ártól.

Ben a TCL elindította Alto 8i hangsávját 2020 szeptember néhány más középkategóriás, prémium és költségvetési hangmegoldással együtt. De az Alto 8i a nagy méretének, a két beépített mélynyomónak, a Bluetooth és HDMI támogatásnak, a Dolby Atmos technológiának, valamint a Roku szoftvernek köszönhető, amely a Roku tévékkel és a streaming botokkal egyszerűen beállítható. A basszusban gazdag hangsáv ideális az 55 hüvelykes vagy annál nagyobb tévék számára, és az all-in-one formai tényező megtakarítja Önt azzal, hogy további hangszórókat állítson be a nappaliba.

A TCL Alto 8i hangsáv 150 dollárért eladó amazon, Cél, és Legjobb vásárlás. De az eladás júniusban ér véget, ezért fogd meg a tiedet, mielőtt visszatérne a szokásos 180 dolláros árra.
Forrás link


45 Views 0 Ratings Rate it