A veszteséges bevételhez vezető CRM hiányosságok

Avatar admin | 2021.03.04. 3 Views 0 Likes 0 Ratings

3 Views 0 Ratings Rate it

Az értékesítési vezetők több mint fele szerint az ügyfélkapcsolat-kezelési (CRM) platform kudarcai elveszített bevételi lehetőségekhez vezetnek, alapján legújabb kutatások SugarCRM.

A jelentés 202 novemberében végzett felmérés adatain alapult 1000 értékesítési szakember (vezetői vagy annál magasabb szintű) részvételével Ausztráliában, Németországban, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban. A válaszadók 100-3 000 alkalmazottal rendelkező szervezeteknél dolgoznak, B2B és B2C vertikális területeken.

Az értékesítési vezetők 52% -a az összes országban – és 59% az Egyesült Államokban – egyetért azzal a kijelentéssel, hogy “szervezetem CRM rendszerének meghibásodása a szervezetemnek bevételkiesést jelent.”

A CRM kudarcai országonként elveszített bevétel-felmérés eredményei


A válaszadók fele szerint szervezetük értékesítési csapata nem tud hozzáférni összesített ügyféladatokhoz a marketing, az értékesítési és a szolgáltatási rendszerek között.

A CRM-rendszerek legnagyobb hiányosságai közé tartozik a képtelenség megjósolni az ütést (az amerikai értékesítési vezetők 51% -a azt mondja, hogy ezt nem tudja megtenni), a gyenge támogatás (53% említi a problémát), a magas adminisztratív teher (55%) és általában rosszul illeszkedik a rendszerek használatához (53%).

A kutatásról: A jelentés 202 novemberében végzett felmérés adatain alapult 1000 értékesítési szakember (vezetői vagy annál magasabb szintű) részvételével Ausztráliában, Németországban, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban. A válaszadók 100-3 000 alkalmazottal rendelkező szervezeteknél dolgoznak, B2B és B2C vertikális területeken.


Source link


3 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok