A „Visszatérés a vár majomlabdájához” egy ingyenes Wolfenstein mashup, amelyet online játszhatsz – Geek áttekintése

Avatar admin | 2021.01.17. 11 Views 0 Likes 0 Ratings

11 Views 0 Ratings Rate it

Vissza a Castle Monkey Ball képernyőképhez
Nickireda

Mit kap, ha ötvözi a 90-es évek eleji 2.5D lövöldözős játékot a 2000-es évek eleji alkalmi fizikai játékkal? A pokolba, ha tudom, nem hiszem, hogy valaha is ezt tették volna. Legalábbis nem, amíg Nickireda fejlesztő nem tette Vissza a Vármajom bálhoz. Ez egy webalapú mashup, amelyet most a böngészőjében játszhat.

A játék a fantázia-horror WW2 szintjeit és az Id Software ellenségeit veszi át Wolfenstein 3D, és átfedi a SEGA-k gömbölyű és összetörő játékmenetét Szuper majom labda, amely 2001-ben debütált a Gamecube-n. Tehát ahelyett, hogy pixelezett nácikat lövöldözne, porlasztja a sípcsontjaikat, miközben átlátszó hörcsöggolyóban gördül. A cél az, hogy végiggördülj a labirintusszerű szakaszokon, hogy megtaláld a célt, de extra pontokat kereshetsz azzal, ha felveszed a banánt, és lecsökkented az időzítő óráját, ha elég gyorsan bepofozol a nácikba, hogy megölhesd őket. Használja a mini térképet a tájékozódáshoz.

Vissza a Vármajom bálhoz ingyenesen játszhat online a népszerű Itch.Io platformon keresztül, és csak a WASD gombokkal, a la Marble Madness vezérelheti. Sajnos mobileszközön nem fog működni … talán valaki rá tudná tenni giroszkóppal?

Forrás: Itch.Io keresztül Kotaku
Source link


11 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok