A YouTube kéthetente elindítja a rövidfilmeket az alkotók számára

Avatar admin | 2021.02.16. 4 Views 0 Likes 0 Ratings

4 Views 0 Ratings Rate it

A YouTube elindítja a Shorts jelentést, amely kéthetente megjelenő forrás az alkotók számára, amely információkat tartalmaz a termékfrissítésekről, a videók inspirációjáról és a tartalom létrehozásának tippjeiről.

A YouTube rövidfilmek a tavaly szeptemberben bevezetett 60 másodperces függőleges videó formátumra utalnak, amely korai összehasonlításokat vont a TikTokhoz.

A rövidnadrágok egy kezdőlap körhintáján jelennek meg, ahol a felhasználók hasonlóan nézhetik át a történetet más alkalmazásokban.

A formátum továbbra is bétaverzióban marad, bár a Shorts jelentés elindítása azt sugallja, hogy hamarosan fontos frissítések készülhetnek el.

Miért kellene a YouTube alkotóinak törődnie?

A rövidnadrág egy új és bizonyítatlan videó formátum, ezért teljesen ésszerű megkérdőjelezni, hogy miért érdemes időt és figyelmet szentelni YouTube-alkotóként.

A legjobb válasz, amit tudok adni, hogy a rövidfilmek megtekintését ugyanúgy számolják, mint a szokásos videók megtekintését. Nem lesznek kiszűrve a csatorna teljes megtekintési számából.

Ezt csak a múlt hónapban tudtuk meg. Korábban nem volt ismert, hogy miként számolták meg a Rövidnadrág megtekintését.

Az olyan rövidfilmek megtekintésének számlálása, mint a szokásos videók, hasznos lehet azoknak az alkotóknak, akik szeretnének felvételt nyerni a YouTube Partnerprogramba, ami lehetővé tenné számukra a hirdetések futtatását és a videókból származó bevételszerzést.

A YouTube Partnerprogramba való felvétel egyik követelménye az elmúlt 12 hónapban 4000 érvényes nyilvános nézési óra elérése. Rövidfilmek létrehozása már egy másik módja annak, hogy az alkotók elérjék ezt a küszöböt.

Hirdetés

Olvassa tovább az alábbiakban

A YouTube-nak több ösztönzést kell kínálnia azoknak az alkotóknak, akik már részt vesznek a Partnerprogramban, hogy időt fordítsanak a rövidnadrágok létrehozására.

Jelenleg még a rövidnadrágokban sem lehet hirdetéseket megjeleníteni, ami valószínűleg elriasztja azokat, akik hozzászoktak ahhoz, hogy fizetést kapjanak a tartalom létrehozásáért.

Ez lehet az egyik termékfrissítés a jövőben egy rövid jelentésben. Az alapító jelentésben nincs említés a bevételszerzésről, de vessünk egy pillantást a belső oldalra, és nézzük meg, mit oszt meg a YouTube az alkotókkal az első kiadásban.

YouTube rövid jelentés: Mi van bent

A YouTube megkezdi első rövidfilm-jelentését:

„A célunk a rövidfilmes jelentéssel egyszerű; támogassa Önt alkotási útján, függetlenül a kiindulási ponttól. Akár az első videó elkészítéséhez, akár a következő rövid elkészítéséhez szükséges inspirációra van szüksége, akár segítségre van szüksége az alkotási eszközeink használatának kitalálásához, a rövidnadrágról szóló jelentés lefedte.

Hirdetés

Olvassa tovább az alábbiakban

A rövidnadrág jelentés e kiadása reflektorfénybe helyezi a legújabb tartalmi trendeket, egy tartalom létrehozási tippet és egy rövid oktatóanyagot a rövid nadrág eszköz használatáról.

Tartalom

A YouTube kiemeli a sütemények díszítésével kapcsolatos legújabb tartalmi tendenciát.

A YouTube kéthetente elindítja a rövidfilmeket az alkotók számára

Stratégia

Hirdetés

Olvassa tovább az alábbiakban

A YouTube háromlépcsős stratégiát vázol fel a szórakoztató rövidnadrágok előállításához:

A YouTube kéthetente rövid jelentést készít az alkotók számára

Eszközök

A YouTube megtanítja az alkotókat a Speed ​​eszköz használatára:

A YouTube kéthetente rövid jelentést készít az alkotók számára

Kérdések és válaszok

Végül a YouTube befejezi a rövidfilmes jelentést a közösség által gyakran feltett kérdéssel.

A YouTube kéthetente elindítja a rövidfilmeket az alkotók számára

Forrás: YouTube súgó
Source link


4 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok