A YouTube valós idejű előfizetői számokat ad hozzá a csatorna irányítópultjaihoz

Avatar admin | 2021.03.20. 16 Views 0 Likes 0 Ratings

16 Views 0 Ratings Rate it

A YouTube most megengedi az alkotóknak, hogy hány ember iratkozik fel csatornájára egy új, valós időben frissülő számlálóval.

Ezek az adatok még soha nem voltak elérhetőek a csatornák számára a YouTube-on keresztül. Az alkotók mind a mai napig külső eszközökre támaszkodtak az előfizetők aktuális mutatóinak megtekintéséhez.

Most ezek az információk könnyen elérhetők az asztali YouTube Studio Analytics lapján. Az adatok megtekintéséhez kattintson a valós idejű kártyán az „Élő szám megtekintése” elemre, hogy nyomon kövesse, mi történik az előfizetői számokkal az idő bármely pontján.

A YouTube valós idejű előfizetői számokat ad hozzá a csatorna irányítópultjaihoz

A csatornaelemzésben valósidejű előfizetők megjelenésével a YouTube újabb, régóta készülő alkotói kérést teljesít, amely az előfizetőkre vonatkozó előzetes adatokat szolgáltat.

A valós idejű számlálás alatt egy diagram látható, amely a csatorna összes előfizetőjének számát mutatja az idő múlásával.

Az alkotók most már válaszolni tudnak olyan kérdésekre, mint például: melyik évben értem el az 1000 feliratkozót?

A YouTube Studio olyan ünnepi animációkat ad hozzá, amelyek akkor jelennek meg, amikor a csatornák eléri az előfizetők mérföldköveit 100, 1K, 10K, 100K, 1M, 10M és 100M.

A YouTube valós idejű előfizetői számlákat ad hozzá a csatorna irányítópultjaihoz

A mérföldkövek megemlékezésén túl a csatornák a történeti adatokat felhasználhatják növekedésük mérésére. Például utánanézhetnek, hány előfizetőjük volt ezen a napon az elmúlt évben, és összehasonlíthatják az előző évek növekedésével.

Hirdetés

Olvassa tovább az alábbiakban

A YouTube Studio frissítése már minden alkotó számára elérhető asztali számítógépen.

Egyéb frissítések a YouTube alkotói számára

A valós idejű előfizetők bevezetésével együtt a YouTube további frissítéseket jelentett be az alkotók számára készített heti hírfrissítésben.

„Ismert problémák” a Studio Mobile-on

A csatorna irányítópultjainak első ilyen jellegű kiegészítéseként a YouTube piacra dob egy „ismert problémák” kártyát.

A YouTube valós idejű előfizetői számlákat ad hozzá a csatorna irányítópultjaihoz

Ez a kártya csak a YouTube Studio mobilalkalmazásban érhető el, és folyamatosan tájékoztatja az alkotókat minden olyan problémáról, amely megzavarhatja a munkafolyamatukat.

Hirdetés

Olvassa tovább az alábbiakban

A problémák között lehetnek olyan hibák, amelyek megakadályozzák a csatornák feltöltését, olyan funkciók, amelyek nem működnek megfelelően, vagy hibák, amelyeken dolgoznak.

A kérdések negatívan befolyásolhatják az alkotói élményt, ezért ez a kártya mindenkit tájékoztat arról, ha a dolgok esetleg nem folynak zökkenőmentesen.

A YouTube Shopping-kísérlet kibővítése

A YouTube kibővíti egy olyan kísérleti funkciót, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a videókban látott termékeket vásároljanak meg.

Az alkotók által szolgáltatott információk segítségével a YouTube meghatározhatja, hogy mely termékek jelenjenek meg a videókban, és lehívja a megfelelő vásárlási oldalakat.

A YouTube valós idejű előfizetői számlákat ad hozzá a csatorna irányítópultjaihoz

A YouTube korábban kísérletezett ezzel. Az alkotók még októberben elkezdték felkérni, hogy címkézzék meg termékeiket a videóikban.

Hirdetés

Olvassa tovább az alábbiakban

Korábban volt számolt be a Bloomberg szerint a YouTube hosszú távú tervei szerint a vásárlásokra koncentrálóbb oldal lesz. A YouTube döntése, miszerint kiterjeszti vásárlási kísérletét, hitelesíti ezeket a jelentéseket.

Ha az Egyesült Államokban tartózkodik, a termékekről szóló videók megtekintésekor további linkeket láthat a vásárlási oldalakra.

Az, hogy egy csatorna részt akar-e venni ebben a kísérletben, nem kötelező. Azok, akik nem szeretnék, ha a videóoldalukon lenne vásárlási link, egyszerűen választhatják, ha nem kérik fel termékeik címkéjét.

Forrás: Creator Insider
Source link


16 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok