A Zevo Ant, a Roach és a Spider Spray távol tartja a kártevőket

Avatar Gadam | 2021.06.04. 16 Views 0 Likes 0 Ratings

16 Views 0 Ratings Rate it

Legjobb új termék

Zevo Instant Action Spray

Ez az oldal társult linkeket tartalmaz. Ha ezekről a linkekről vásárol terméket, akkor kis jutalékot fogunk szerezni, felár nélkül.

A melegebb idő azt jelenti, hogy mindannyian aktívabbak vagyunk, mint máskor, de nem csak mi vagyunk. Az otthonainkban és környékén lévő rovarok ebben az évszakban is rendkívül elfoglaltak!

Tehát fontos megtalálni a biztonságos módszert ezek kiküszöbölésére.

Zevo azonnali hatású aeroszolos hangya, csótány és pók spray nagyon jó lehetőség, mert ez a rovarölő bioszelektív formulát használ. Ez egy fantáziadús hangzás, ami egyszerűen azt jelenti, hogy ez a képlet csak a rovarokban aktív idegrendszeri receptorokat célozza meg, nem emberekben vagy háziállatokban.

Ráadásul a formula növényi olajokat használ a hagyományos szintetikus vegyszerek helyett. A spray egy könnyen használható aeroszol, amely beltéren vagy kívül is használható, hogy segítsen megőrizni a hátborzongató robotokat és biztonságban legyen családja.

További információ a A Zevo azonnali akciójú aeroszolos hangya, csótány és pók spray, jelentkezzen be a Home-Depot.com webhelyre.

Előző cikkA mai tulajdonos rádióműsor | 2021. május 22
Következő cikkA mai tulajdonos rádióműsor | 2021. május 29

40 éves átalakító karrierje mögött Danny több mint egy évtizeden át a CBS The Early Show és The Weather Channel lakásfelújítási szakértőjeként szolgált. Széles körű gyakorlati tapasztalata és az ipar megértése teszi őt az otthoni kapcsolatok minden forrásává – az egyszerű javításokkal kapcsolatos tanácsoktól kezdve az átalakítások befejezéséig, a háztulajdonosok otthonának előkészítésében a szélsőséges időjárásra és évszakokra.


Forrás link


16 Views 0 Ratings Rate it