Alkoholmentes Negroni (NAgroni) recept | SimplyRecipes.com

Avatar admin | 2021.01.14. 14 Views 0 Likes 0 Ratings

14 Views 0 Ratings Rate it

A negroni koktél nagy öröme, de alkohol nélkül! Ez az alkoholmentes negroni alkoholmentes ginre és vermutra támaszkodva készít egy koktélt, amely ugyanolyan merész és finom, mint az eredeti.

Fotókredit: Sam Schick

A Negroni a legfontosabb aperitif, egy gyógynövényes, frissítően keserédes, nyári pohár koktél. Ez az alkoholmentes változat szinte minden szempontból ugyanolyan kielégítő, mint a klasszikus, és a botanika, az aromás és a citrusfélék egyensúlya megegyezik az eredetivel.

Hogyan lehet a Negronit NA-gronivá tenni?

Hogyan pótolhatja egy igazi londoni száraz gin karakterét és anyagát, a klasszikus negroni gerincét? Az alkoholtartalmú italok olyan felületűek (vagy elhúzódó utóízűek), amelyeket alkoholmentes változatokban nem könnyű megismételni. Egy iható valami elég könnyű – és a legtöbb kísérletem könnyű, mindig finom infúziók felhasználásával éppen ez volt -, de ha azt akarja érezni, hogy egy tényleges koktélt iszik, akkor ki kell találnia ezt a befejezést.

Ennek az alkoholmentes negroninak a megalkotásához meg kellett találnom a gin (az alapszeszünk) alternatíváját, amelynek van tartalma továbbá alkoholhoz hasonló befejezés. Megoldásunk az volt, hogy a hétfői gin visszafogott, de visszahangos keserűségét rétegeztük Ghia keserédes aperitifjének szőlő- és fügejegyeivel.

Ez utóbbi ízével kissé heft és testesebb, mint a rendelkezésre álló sok-sok infúzió zöme, és kiegészíti a hétfői kifinomult, száraz aromákat. Innen már csak hozzá kell adnia egy kis édességet és egyfajta citrusfélét, és van egy életképes negroni. Sokkal több volt nálam, sőt.

Az a személy, aki alkoholmentes negronit tart.

A legjobb NA alkoholok ehhez a recepthez

Ez a recept több alkoholmentes összetevőt igényel, amelyek együttesen ebből fantasztikus italt készítenek.

  • hétfőA gin alternatívája a mi alapszellemünk, és messze a legjobb íz- és felületegyensúlyt kínálta. Nehéz lenne helyettesíteni a „kortyolgató gint”, amelyet önmagában kell inni, de meglepően jól tartotta az alapját. Finom keserűsége és fényessége éppen ezt a szükséges befejezést nyújtotta, és alkalmazkodónak bizonyult számos receptnél.
  • Ghia kissé ihletett választásunk a Campari helyettesítőjeként. Merész gentian és szőlő íze, valamint füge árnyalata (és remete) egy kis keserűséget és jelentős mennyiségű „testet” adott a koktélhoz.
  • Blutul Rosso (vörös) Vermutja és Keveri a vér narancs keserűit mindkettő egyfajta görög kórusként viselkedik alapszellemünkkel és módosítónkkal, nemcsak ízletes, de kellően édes is a gin és az aperitif által mesélt „történet”. Ebben az esetben mindegyik lényegében vermut, a Keverés hozzáad egy kis narancsot, amelyet általában a Campariból kapna. Ha akarja vagy szükség van rá, megteheti egyik vagy másik nélkül, ha 1/2 unciával többet használ fel, attól függően, hogy melyiket tartja.

Az alkoholfogyasztás egyéb módjai

Ez a gin nagyon jól működik, helyettesítve néhány italt, kevésbé az egyszerűbb főzeteknél, mint a gimlet. A legjobb eredményeket olyan finom módosítókkal készítheti el, mint bogyók, édesített gyömbérszirup vagy más alternatív vermutok.

Az a személy, aki alkoholmentes negrónit tölt egy sziklás pohárba.

További remek koktélokat kipróbálni


Alkoholmentes Negroni (NAgroni) recept

Módszer

1 Össze: Adja hozzá az összes hozzávalót egy félig jéggel töltött keverőpohárhoz, és keverje lehűlésig.

2 törzs: Szűrjük le és öntsük jégre hűtött sziklapohárban vagy régimódi üvegben.

3 Díszítés: Díszítsük narancssárga csavarral.

Helló! Minden fénykép és tartalom szerzői jogi védelem alatt áll. Kérjük, ne használja előzetes írásbeli engedély nélkül fényképeinket. Köszönöm!


Ez a bejegyzés tartalmazhat linkeket az Amazon-hoz vagy más partnerekhez; az ezeken a linkeken keresztüli vásárlásai az Egyszerűen receptek előnyeit szolgálhatják.
További információ az affiliate linkelési irányelvünkről.

Sam Schick

Sam Schick a Maine-i Falmouth-ban élő tervező és italtörténész örömével Megan Gordon és két kisgyerekük. Itt a Neversink dizájncéget kormányozza meg, élvezi az Islay Scotch minden csendes utolsó kortyját, és fáradhatatlanul dolgozik új chartreuse recepteken.

Több Samtől


Source link


14 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok