Április térképe a hónapomban »Ingyenes letöltés a Lovely Indeed oldalról

Avatar Gadam | 2021.04.03. 33 Views 0 Likes 0 Ratings

33 Views 0 Ratings Rate it

Töltse le az áprilisi Map My Month ingyenes vezetett munkalapot, hogy jelen maradjon, céltudatos legyen, és olyan hónapot hozzon létre, amely jól fogja érezni magát. Ezek az útmutatók segítenek összpontosítani, szándékosan élni és élvezni a napjait.

április térképe a hónapom

Adjuk fel áprilisra !!

Új hónap, friss hangulatok és lehetőség a visszaállításra. És valóban megismerjük az erejét Térkép a hónapom akcióban!

Ha még nem ismeri a Map My Month alkalmazást, olvassa tovább! És ha követte, részt vett és (remélem) szerette, üdvözöljük.

Psst – ha szereted ezt az ötletet, mindenképpen nézd meg ezeket is:

Miért a havi folyóiratok?

Minden év januárjában energiával tölt el bennünket az új lehetőségek és elkötelezettségek ötlete. Célokat tűzünk ki, szándékokat és még sok mást.

Amit én szeretek! De ez egy csúszópálya is az egész „új év, új én” hozzáállásba.

És itt van a dolog.

Új naptár megnyitásával nem leszel új. Ugyanolyan vagy csodálatos, hogy mindig is voltál. Nem kell új neked!

Az új év azonban az, hogy a gondolkodásmódot a újrakezdés. Olyan érzés ez, mint egy könyv, íratlan oldalakkal, és lehetősége van arra, hogy maga készítse el a történetet.

Szép lehetőséget nyújt az álomra is. Befelé nézni és felfedezni azokat a dolgokat, amelyekre igazán vágysz, és milyen típusú célokat tartasz a szívedben.

április térképe a hónapom

Térkép a hónapom

Tehát ahelyett, hogy január 1-jén belekezdenének ebbe a gondolkodásmódba, majd néhány héttel később hagynák elhalványulni, ezek a Map My Month oldalak olyanok, mint egy havi újrakezdés.

Ez alkalom arra, hogy minden hónapban leüljön és megtisztítsa a fejét, hogy valóban érezze a felfrissült látás nyitottságát.

Minden hónapban, 1-én létrehozom és megosztom a ingyenesen letölthető, irányított munkalap. (Letöltheti a bejegyzés végén.)

A havi felszólítások ugyanazok lesznek, de a következőkre fogunk összpontosítani minden hónapban más és más és valóban merüljön el egyikükön. Ez egy módja annak, hogy minden kérdést új módon nézzünk meg, és talán felfedezzünk valamit, amit nem vettél észre magadról.

Nagyon izgatott vagyok, amikor látom, hogyan reagálnak a válaszaink váltás és változás az év folyamán.

április térképe a hónapom

Térkép a hónapom

Tehát ahelyett, hogy január 1-jén csak belemennék ebbe a gondolkodásmódba, majd néhány héttel később hagynák elhalványulni, ezek a Map My Month oldalak lehetőséget kínálnak arra, hogy tovább táplálják ezt a gondolkodásmódot és hagyják, hogy az Ön számára működjön.

Ez egy esély arra, hogy helyet teremtsen magának, havonta tisztítsa meg a fejét, és valóban érezze a felfrissült jövőkép nyitottságát.

Minden hónapban, 1-én létrehozom és megosztom a ingyenesen letölthető, irányított munkalap. (A bejegyzés végén letöltheti.)

A havi felszólítások ugyanazok lesznek, de a következőkre fogunk összpontosítani minden hónapban más és más és valóban belemerül egyikük mélyébe. Ez egyfajta módja annak, hogy minden kérdést új módon szemléljünk, és talán találjunk valamit, amit még soha nem találtunk sem a szívében, sem a fejében.

Nagyon izgatott vagyok, amikor látom, hogyan reagálnak a válaszaink váltás és változás az év folyamán.

Április Map My Month Focus: Mások kiszolgálása

Ban ben Márciusi térkép a hónapom arra összpontosítottunk, hogy másokat szolgáljon. Az az elképzelés, hogy kívülre nézzünk, decentralizáljuk saját gondolatainkat és vágyainkat, és feltárjuk, hogy néz ki nekünk.

Ebben a hónapban fókuszunk pozitív hozzájárulás a saját életünkhöz.

Amikor ebben a hónapban a Map My Month munkalapon dolgozik, gondold át egy kicsit azt a részt, amelyik megkérdezi: Valami, ami jelenleg pozitív módon járul hozzá az életemhez.

Ha belegondol, fedezze fel életének nagyobb vagy kisebb részeit, amelyek pozitív változást jelentenek az Ön számára. Ez sokféle dolognak tűnhet.

Lehet barát, szomszéd vagy családtag. Lehet, hogy orvos vagy egészségügyi dolgozó segít abban, hogy jól maradjon. Talán egy tévéműsor, amelyet szeretsz, vagy egy szokás, amelyet naponta csinálsz.

Itt (vagy a Map My Month lapjainkon!) Nincs rossz válasz, ezért feltárja életét azokért a kis vagy nagy dolgokért, amelyek jobbá teszik napjait.

És miután felismerte, mi lehet, fontolja meg a pozitív hozzájárulás módjait. Fontolja meg azt is, hogy miként hajolhatna ehhez, fizethesse előre, vagy hálálhatna meg, ahol köszönet illeti.

Töltse le az áprilisi Térkép a hónapomat című részt

Itt a következő lépés. Vezesse be magát egy nyitott, szándékos és a lehetőségekre kész gondolkodásmódba. Végezze el a munkalap többi felszólítását, annyi időt használva, amennyire szüksége van.

Ha azt tervezi, hogy minden hónapban részt vesz a Map My Month programban, javaslom, hogy szerezzen egy kötőanyag vagy egy mappa, amely az összes munkalapot egy helyen tartja. Visszanézheti az előrehaladást és az elmúlt hónapok térképeit, hogy megnézze, hogyan halad az év.

Még hozzá is teheti a sajátjához Szándék tervrajzok kötőanyag, ha tavaly megtette ezeket!

április térképe a hónapom

Oszd meg a gondolataidat

Ha szereted ezeket (vagy ha nem is szereted! Vagy ha kihívást jelent neked!), Szívesen meghallgatom a gondolataidat a megjegyzésekben.

Az ilyen jellegű felszólítások arra ösztönözhetnek minket, hogy új mintákban gondolkodjunk, vagy új ötleteket fedezhessünk fel. Nagyszerű gyakorlat, hogy szándékos és céltudatos maradjunk napjainkkal.

Élvezd! puszi

április térképe a hónapom

Ez a bejegyzés affiliate linkeket tartalmaz az Ön kényelme érdekében. Ez azt jelenti, hogy kis jutalékkal vásárolok, ha ezen linkek valamelyikén keresztül vásárol, és nem terheli önnek külön költséget. Köszönöm, mint mindig a támogatását!


Forrás link


33 Views 0 Ratings Rate it