Augusztusi térkép a hónapom »Ingyenes havi napló letöltés

Avatar Gadam | 2021.08.01. 35 Views 0 Likes 0 Ratings

35 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Töltse le az augusztusi Térkép hónapom ingyenes, vezetett naplólapot, és készítsen egy hónapot, amely tele van szándékkal, céllal és az Ön által kedvelt dolgokkal. Ezek a nyomtatható munkalapok segítenek szándékosan élni, és minden hónapban egy meghatározott, szándékos célra összpontosítani.

augusztusi térkép a hónapom

Üdvözöljük augusztusban!

Új hónap van, és tudja, mit jelent ez – egy friss, letölthető naplólap, amelyet élvezhet. Szeretem, ha megosztod velem, hogyan látod a hatásait Térkép a hónapom akcióban!

Ha még nem ismeri a Map My Month szolgáltatást, olvasson tovább, hogy megtudja, miről is van szó! És ha végig részt vett, remélem, élvezi az utazást, és új dolgokat fedez fel az út során.

Psst – ha szereted ezt az ötletet, nézd meg ezeket is:

Miért a havi naplóírás?

Minden év elején mindannyian energikusak és izgatottak vagyunk az előttünk álló lehetőségek miatt.

Szeretem ezt az érzést, és fogadok, hogy te is.

De amit nem szeretek, az az „új év, új te” hangulat, ami hajlamos lebegni az interneten. Az Ön hogy vagy, több mint elég, több mint csodálatos, több mint méltó. Nincs szüksége új önre.

De! Micsoda új év tud lehetőséget biztosít számunkra, hogy belépjünk a újrakezdés. Igazán jó lehet számunkra, ha egy olyan fejteret kapunk, amely nyitott az új lehetőségekre, a jelenlétre és a szándékosságra.

Ez is teret teremt számunkra, hogy álmodjunk és növekedjünk. Csendesen befelé nézni és felfedezni szívünk valódi céljait, és feltárni belső életünket, hogy felfedezzük, mit is akarunk valójában magunknak.

augusztusi térkép a hónapom

Térkép a hónapom

Tehát ezek a Map My Month naplóoldalak lehetőséget adnak arra, hogy ne csak január 1 -jén, hanem minden hónapban belevágjanak ebbe a gondolkodásmódba. Így megőrizhetik a jelenlét és a szándék tágas érzését egész évben.

Szeretem a gondolatot, hogy lehetőséget adj magadnak a visszaállításra.

Ez egy hihetetlen lehetőség arra is, hogy gyakoroljon egy kis öngondoskodást, és adjon magának teljes figyelmet, akár csak egy kicsit is.

Minden hónapban, 1 -én létrehozom és megosztom a ingyenesen letölthető vezetett munkalap. (A bejegyzés végén letöltheti.)

A havi utasítások ugyanazok lesznek, de elsősorban a minden hónapban más kérés és tényleg mélyre merülni az egyiken. Ez egy módja annak, hogy minden kérdést új szemszögből nézzünk, és talán felfedezünk valamit, amit nem vettünk észre magunkról.

Nagyon izgatott vagyok, hogy látom a válaszainkat váltás és változás az év folyamán.

augusztusi térkép a hónapom

Az augusztusi fókusz: Felkészülés a kihívásokra

Ban ben Július Térkép a hónapom, a kihívások előrejelzésére összpontosítottunk. Megvizsgáltuk a következő hónapot, hogy megállapítsuk, hol találkozhatunk ütközésekkel az úton, szó szerint vagy átvitt értelemben. Ez egy gyakorlat volt a festési pontok egyszerű azonosítására, anélkül, hogy megpróbálták volna kijavítani vagy megoldani a problémákat.

Ebben a hónapban arra összpontosítunk, hogy felkészüljünk ezekre a kihívásokra.

Amikor ebben a hónapban a Térkép a hónapom munkalapon dolgozik, gondolkozzon el egy kicsit azon a részen, amely ezt kérdezi: Határozzon meg egy módszert, amivel felkészülhetek egy kihívásra.

Ha meggondolja, fontolja meg az Ön által azonosított kihívásokat, és mi fogja a legjobban felkészíteni őket ezek megoldására és leküzdésére.

Légy tudatában annak, hogy nem próbálkozik javítani, vagy elkerül. Néha kihívásoknak kell megfelelni. De mindent megteszünk annak érdekében, hogy felfegyverkezzünk tudással, készséggel, kemény munkával, felkészüléssel, békével, együttérzéssel, nyitottsággal vagy sok más eszközzel. Fontolja meg, hogy mely eszközök készíthetik fel leginkább a havi kihívásokat.

Nincs rossz válasz, és ne feledje, hogy ezt azért teszi Ön, és senki más. Írd le tehát azokat a dolgokat, amelyek a legértelmesebbek számodra ebben a szezonban.

Töltse le az augusztusi térkép a hónapomat alább

Íme a következő teendő. Keressen egy csendes helyet magának, és lépjen be a nyitottság és a lehetőség gondolkodásmódjába. Tekintse át a munkalap többi utasítását a szükséges idő felhasználásával.

Ha azt tervezi, hogy minden hónapban részt vesz a Map My Month hónapban, javaslom, hogy szerezzen be egy kötőanyag vagy egy mappát, ahol az összes munkalapot egy helyen tárolja. Visszatekintve az előrehaladására és az elmúlt hónapok Térképére tekintheti meg, hogyan halad az éved.

Akár hozzá is adhatod a sajátodhoz Szándéktervek kötőanyag, ha azokat tavaly tette!

Oszd meg a gondolataidat

Követted a Map My Month sorozatunkat? Szeretném tudni, hogy ez az első, vagy január óta vesz részt. Akárhogy is, úgy gondolom, hogy sokat nyerhetünk azzal, ha egy kis időt önmagainkba fektetünk így.

Az ilyen gyakorlatok arra ösztönözhetnek bennünket, hogy új mintákban gondolkodjunk, vagy új ötleteket fedezzünk fel. Ez egy egyszerű módja annak, hogy valamilyen szándékot hozzon a hónapjaiba, és valóban úgy érezze, hogy jelen van a saját életében, ami jó érzés.

Érezd jól magad! puszi

augusztusi térkép a hónapom

Ez a bejegyzés társult linkeket tartalmaz az Ön kényelme érdekében. Ez azt jelenti, hogy kis jutalékot vállalok, ha Ön ezen linkek valamelyikén keresztül vásárol, további költségek nélkül. Köszönjük a támogatást, mint mindig!

[ad_2]
Forrás link


35 Views 0 Ratings Rate it