Az 5 legjobb intelligens zár 2021-re – Review Geek

Avatar admin | 2021.03.22. 279 Views 0 Likes 0 Ratings

279 Views 0 Ratings Rate it

A Wyze Smart Lock és a kezelő fényképe.
Wyze

Az intelligens zárak megkönnyítik a be- és kirándulást anélkül, hogy nyitva hagynák az ajtót, és akár barátainknak vagy családtagjaiknak is segítséget nyújtanak, ha otthonuktól távol tartózkodnak. De a tökéletes intelligens zár kiválasztása könnyebb, mint megtenni. Itt vannak a legjobb intelligens zárak minden háztartáshoz.

Az intelligens zárak megkönnyítik az otthoni be- és kilépést, de önmagukban nem sokkal biztonságosabbak, mint a hagyományos zárak (hacsak nem olyan ember vagy, aki mindig elfelejti bezárni az ajtaját). Annak érdekében, hogy maximalizálja az intelligens zárak otthonának biztonságában rejlő lehetőségeit, vegye fontolóra a intelligens biztonsági kamera, a okos csengő, vagy akár a okos hangszóró.

Mielőtt Smart Lock-ot vásárolna

Az intelligens zárak néhány általános funkcióval rendelkeznek, például automatikus zár és feloldás, a vendégek „speciális hozzáférése”, valamint figyelmeztetések, ha nyitva hagyja az ajtót. Ennek ellenére az intelligens zár egyes márkái kissé eltérnek a többitől, és minden családnak megvannak a maga preferenciái, ezért az intelligens zár vásárlása gyakran cselgáncs.

Az alábbiakat érdemes szem előtt tartani az intelligens zár vásárlásakor:

  • Telepítés: Egyes intelligens zárak kicserélik a bejárati ajtó meglévő zárócsavarját, míg mások a régi rögzítőcsavar tetején ülnek, lehetővé téve a saját kulcsok megtartását. Ebben a körben az összes intelligens zár akkumulátorral működik, így nem kell aggódnia semmilyen vezeték bekötése miatt.
  • Kezelőegységek: A digitális billentyűzetek megtakarítják a kulcs vagy a mobiltelefon hordozásának problémáját, és megkönnyítik a vendégek vagy a családtagok ide-oda érkezését és távozását, amikor nincs otthon. Sok intelligens zárhoz tartozik egy billentyűzet, bár egyes márkák kedvelik Wyze, külön kiegészítő eszközként értékesítik a billentyűzetüket.
  • Keywayig, vagy nem Keywayig?: Néhány intelligens zár fizikai retesz nélkül érkezik – tudja, az a lyuk, amelybe kulcsot dug. Míg az okos zárad nem szükség kulcstartó, egy régimódi kulcs jól jöhet, ha a zár akkumulátora lemerül, vagy ha a zár meghibásodik. Ez azt jelenti, hogy egyes záraknak vannak biztonsági mentési lehetőségei. Megadhatja a kulcs nélküli Yale Assure Lock SL egy ugrás például 9 V-os akkumulátorral.
  • Intelligens otthoni integráció: Google asszisztens vagy Alexa? Ha az intelligens zárat más eszközökhöz szeretné csatlakoztatni, például intelligens lámpákhoz vagy biztonsági kamerákhoz, győződjön meg arról, hogy az támogatja az Ön által preferált intelligens asszisztenst a hangvezérléshez. Természetesen érdemes megemlíteni, hogy az intelligens zár használatának megkezdéséhez nincs szükség okosotthon-felszerelések birtoklására.
  • Amazon Key: Egyes intelligens zárak támogatják Amazon Key, egy program, amely lehetővé teszi a kézbesítők számára, hogy csomagokat leadjanak a házon belül. Az Amazon Key használata opcionális, és az illesztőprogramok nem használhatják fel újra a digitális “kulcsukat”, hogy visszakerüljenek a házba egy csomag átadása után. (Az Amazon Key-hez kompatibilis intelligens kamera is szükséges).
  • Wi-Fi vs. Z-Wave: A legtöbb intelligens zár közvetlenül csatlakozik a Wi-Fi routeréhez, akárcsak bármely telefon vagy laptop. Néhány intelligens zár a Z-Wave intelligens otthoni hubon keresztül kommunikál az útválasztóval, ami minimalizálja a vezeték nélküli interferenciát és gyakran jobb lefedettséget biztosít, mint a Wi-Fi. A Z-Wave készülékek erősíthetik egymás jeleit is, ami akkor hasznos, ha nagy otthoni vagy kültéri intelligens otthoni készüléke van. Ez azt jelenti, hogy rendelkeznie kell egy Z-Wave hub-tal (mint a Ring Bridge) a Z-Wave intelligens zár használatához. Az egyetlen Z-Wave intelligens zár, amely ebben a körben szerepel, a Schlage Z-Wave Deadbolt.

Most, hogy tudod, mit keresel, menjünk bele. Itt vannak a legjobb intelligens zárak minden háztartáshoz.

A legjobb összességében: Schlage Encode

A Schlage intelligens zár és a billentyűzet fényképe.
Schlage

Hadd legyen mindenem! A Schlage kódolás egy elegáns, vékony csomagba csomagolja az összes szükséges intelligens zár funkciót. Támogatja az Alexát és a Google Assistant-ot, tartalmaz egy billentyűzetet és billentyűzetet, valamint beépített riasztóval rendelkezik. Ráadásul támogatja az Amazon Key szolgáltatást, amely megakadályozhatja, hogy csomagjait ellopják a küszöbön.

Ban ben áttekintésünket, azt tapasztaltuk, hogy a Schlage Encode könnyebben telepíthető, mint más, nem utólag beépített intelligens zárak, és hogy az intuitív alkalmazásvezérlői és a kulcsos, billentyűzetes vagy kulcs nélküli bejegyzések támogatása bárki számára megfelel a családjának, még azoknak is, akik nem élvezik okos technika.

Összességében a legjobb

Legjobb költségvetési lehetőség: Wyze Lock

A Wyze intelligens zár fényképe.
Wyze

A Wyze Lock bebizonyítja, hogy az intelligens zárakat nem kell túláraztatni vagy túlméretezni. A könnyen telepíthető utólagos kivitel és az Alexa támogatás révén a Wyze Lock lehetővé teszi, hogy kihangosító belépést és távvezérlőket adjon az ajtóhoz a régi kulcsok cseréje nélkül.

De itt van egy nagy fogás – a miénkben Wyze Lock áttekintés, azt találtuk, hogy a megfizethető intelligens otthoni eszköz nem alkalmas telefonja felismerésére kihangosító belépéshez. A Wyze Lock még mindig kényelmesebb, mint egy hagyományos zár, bár azt javasoljuk, hogy párosítsa a Wyze kezelő, így nem kell cipelnie a kulcsait, amikor elhagyja a házat.

A legjobb apartmanok számára: Augusztus Smart Lock

Az augusztusi okos zár.
augusztus

Hihetetlenül kompakt utólagos felszerelésével a Augusztus Smart Lock tökéletes azoknak a lakáslakóknak, akiknek nem engedik (vagy nem akarják) kicserélni a kulcsaikat, a zsákot vagy az ajtó külső megjelenését. Az augusztusi Smart Lock a Google Assistant, az Alexa és a Sirivel működik az Apple HomeKit számára, így kiváló lehetőség mindenki számára, aki lakásban él, függetlenül attól, hogy melyik intelligens otthoni rendszert használja.

Ha billentyűzettel szeretné használni az augusztus Smart Lock funkciót, meg kell vásárolnia a Augusztus Otthon AK-R1 kezelő külön. Ne feledje, hogy bár ez a billentyűzet akkumulátoros, és nem igényel semmilyen vezetéket, előfordulhat, hogy lakásának engedélyére van szüksége, mielőtt az ajtójára telepítené.

A legjobb apartmanok számára

Szerezd meg a kezelőt!

A legjobb a HomeKit számára: Yale Assure Lock SL

A Yale Assure intelligens zár és a billentyűzet fényképe.
Yale

Szüksége van egy HomeKit-kompatibilis intelligens zárra? A Yale Assure Lock SL tökéletesen integrálható az összes HomeKit (vagy Alexa vagy Google Assistant) eszközzel, és megbízható, kulcs nélküli belépést biztosít otthonába. Ráadásul, mivel a Yale Assure Lock SL érintőképernyős billentyűzettel rendelkezik, nem kell aggódnia a zárolás miatt, amikor elfelejti a telefont.

Ne feledje, hogy a Yale Assure Lock SL nem rendelkezik fizikai átjáróval. Ha nem működik megfelelően, vagy figyelmen kívül hagyja az alacsony töltöttségi szintről szóló értesítéseket, akkor egy 9 V-os akkumulátorral kell kezdeni a lépést, hogy visszatérjen az otthonába. Ha olyan HomeKit felhasználó vagy, aki inkább fizikai kulcsot szeretne, próbálkozzon a következővel: Augusztus Smart Lock.

A legjobb a HomeKit számára

A legjobb a Ring vagy Z-Wave hubokhoz: Schlage Z-Wave Deadbolt

A Schlage Z-Wave Deadbolt és a billentyűzet fényképe.
Schlage

Még mindig egy Z-Wave hubot ringatsz, vagy rengeteg Ring eszközzel rendelkezel? Schlage Z-Wave Deadbolt a legjobb all-in-one lehetőség a Ring és a Z-Wave felhasználók számára. A meglévő holtpontot egy kombinált billentyűzet-billentyűzettel helyettesíti, ráadásul beépített riasztóval rendelkezik, és támogatást nyújt mind az Alexa, mind a Google Assistant számára.

Ne feledje, hogy bármely Alexa-kompatibilis intelligens zár integrálható a Ring-be. A Schlage Z-Wave Deadbolt véletlenszerűen közvetlen kapcsolatot kínál a Z-Wave hubokkal (Gyűrűs hidak Z-Wave), ez a lehetőség minimalizálja a vezeték nélküli torlódásokat a Wi-Fi hálózaton. És a többi Z-Wave eszközhöz hasonlóan a Schlage Z-Wave Deadbolt fel tudja erősíteni a hálózaton lévő más eszközök jeleit, vagy más eszközökről is visszakapcsolhat, ha az messze van az elosztótól.

A legjobb a Z-Wave vagy a Ring számára
Source link


279 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok