Az AirPods maximális lemerülése valós – ne vásárolja meg őket (egyelőre) – Tekintse át a Geek oldalt

Avatar Gadam | 2021.02.01. 20 Views 0 Likes 0 Ratings

20 Views 0 Ratings Rate it

Az AirPods Max fényképe alacsony akkumulátor-ikonral.
alma

Az 550 dolláros árcédula és a kínos dizájn ellenére az AirPods Max sikerült megráznia a prémium fejhallgatót, és új mércét állított fel a hangminőség és az ANC vonatkozásában. De az Apple csúcstechnológiájú fejhallgatóinak közös akkumulátor-lemerülési és töltési problémái vannak, ami megnehezíti az ajánlást. Ha a szíved az AirPods Max-en van, várj egy firmware-frissítést vagy egy 2. generációs terméket, amely megoldja az akkumulátor lemerülési problémáját.

A többi vezeték nélküli fülhallgatóval ellentétben az AirPods Max nem rendelkezik bekapcsológombbal. Ehelyett alacsony fogyasztású üzemmódba lépnek, amikor a hordtáskájukba helyezik őket. De nem sokkal az AirPods Max 2020 decemberi bevezetése után az ügyfelek panaszkodni kezdtek, hogy az AirPods Max egy teljes akkumulátort fúj át a töltőtokban ülve, jelezve, hogy a fejhallgató nem úgy lép alacsony fogyasztású üzemmódba, mint kellene.

Az AirPods Max akkumulátor lemerülésének jelentése az idő múlásával csak nőtt, és a Review Geek munkatársai közül három tapasztalta az akkumulátor lemerülését, miközben AirPods Max készülékét a hordtáskában tárolta. Egyéb műszaki üzletek (Én több, MacRumors, 9to5Mac) hasonló élményről számolnak be, és gyorsan keresnekAirPods Max akkumulátor”A Twitteren kiderül, hogy az AirPods Max akkumulátor lemerülése gyakori (és gyakran ismétlődő) probléma.

Miközben az AirPods Max csatlakoztatva hagyása egyszerű megoldásnak tűnik a probléma megoldására, több ügyfél arról számol be, hogy az AirPods Max készülékük véletlenszerűen leállítja a töltést a hordtáskájában. Lehetséges, hogy az AirPods Max automatikusan leállítja a töltést az akkumulátor állapotának megőrzése érdekében, ami jó funkció lenne, ha az alacsony fogyasztású üzemmód megbízhatóbb lenne. Ennek ellenére a Review Geek munkatársai a hordtáska nélkül is felmerültek töltési és ürítési problémák, ami nagyobb problémára utalhat.

Egyesek úgy vélik, hogy az AirPods Max akkumulátor lemerülése firmware-probléma, amelyet egy jövőbeni frissítés megoldhat. De amíg az Apple nem bocsát ki egy ilyen frissítést, vagy bemutatja a 2. generációs AirPods Max dizájnt, nehéz ezeket a fejhallgatókat ajánlani olcsóbb alternatívák, mint például a Sony WH-1000xM4 vagy Bose NC 700, amely hasonló ANC technológiát és az AirPods Max-hez hasonló hangminőséget sportol.
Source link


20 Views 0 Ratings Rate it