Az Amazon Music alkalmazás az új Chromecastra érkezik, hirdetésekkel támogatott hallgatással – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.02.25. 17 Views 0 Likes 0 Ratings

17 Views 0 Ratings Rate it

Chromecast Google TV eszközzel és távirányítóval fa felületen
Justin Duino

Persze, a Google TV-vel ellátott Chromecast már képes lejátszani a YouTube Music alkalmazást és Apple Music, de mi van, ha egyikre sem iratkozik fel? Nos, ha rajongsz az Amazon Musicért, jó híreink vannak – most a Chromecaston van a Google TV-vel. A kezdéshez még korlátlan fiók sem kell, a Prime-előfizetések megteszik.

Míg az Amazon Music már korábban is volt Chromecaston, az NVIDIA Shield eszközökre korlátozódott. Mostantól bármely Android TV-ről vagy Chromecastról elérheti az alkalmazást a Google TV-eszközzel. Előtte pedig rendelkeznie kellett egy Amazon Unlimited fiókkal ahhoz, hogy az alkalmazást az NVIDIA Shield-en használhassa. Az egyetlen másik lehetőség a Chromecast eszközökre történő átküldés volt, de ez nem olyan kényelmes, mint a dedikált alkalmazás a rendszeren.

Az Amazon Music Chromecast alkalmazás, amely előadók dalait mutatja.

Ez a korlátozás azonban eltűnt. Függetlenül attól, hogy melyik eszközt használja, meghallgathatja az Amazon Music-ot vagy a prémium Unlimited Tier, vagy az Amazon Prime-hoz mellékelt, hirdetésekkel támogatott réteggel. És manapság kinek nincs Amazon Prime-fiókja?

Az alkalmazást azonnal letöltheti Chromecast eszközéről, vagy irány a A Play Áruház az interneten, és onnan telepítse. A prémium Amazon Music Unlimited szint vagy havi 7,99 dollárba kerül, ha Prime-ja van, vagy 9,99 dollárba havonta, ha nincs.

Szerezd meg a Google Play-en
Source link


17 Views 0 Ratings Rate it