Az egérkurzor megjelenítése a macOS képernyőképeiben

Avatar admin | 2021.08.27. 4 Views 0 Likes 0 Ratings

4 Views 0 Ratings Rate it

Kép az egérmutató megjelenítéséhez a macOS képernyőképekben

Fénykép: Krisda (Shutterstock)

Rengeteg módja van gyönyörű képernyőképek Mac -en, de van egy fogás – az egérmutató alapértelmezés szerint hiányzik az összes képernyőképből, amely bizonyos célokra üzletkötő lehet. Néha előfordulhat, hogy nem akar zavarni jegyzeteléssel képernyőképeket, pl. így gyorsan megmutathatod az egérmutatót, és megmondhatod apádnak, hová kell kattintani a számítógépes problémák megoldásához.

Ha benne vagy Hajó, megmutatjuk, hogyan készíthet MacOS -képernyőképeket, amelyek magukban foglalják a jó egér kurzor.

Az egérmutató beépítése a macOS képernyőképeibe

Egy kis testreszabást kell végeznie, hogy az egérmutatót hozzáadhassa a Mac képernyőképeihez. Ehhez meg kell találnia a sajátját képernyőkép beállításait, amelyeket Ön férhet hozzá segítségével Command + Shift + 5 billentyűparancs.

Ha ezt megtette, kattintson a gombra Lehetőségek menü a lebegő képernyőkép-beállítások panel jobb oldalán. Ez megnyit egy másik menüt ahol az utolsó alfejezetet jelölik Lehetőségek. Itt válassza ki Mutasd az egérmutatót.

Kép az egérmutató megjelenítéséhez a macOS képernyőképekben

Képernyőkép: Pranay Parab

És tkalap ez. Attól pillanat, az összes Mac képernyőkép tartalmazni fogja az egérmutatót is. Menjen előre, és próbálja ki a képernyőkép készítéséhez használt billentyűparancsokkal. A teljes képernyő (beleértve a barátságos egérkurzort) rögzítéséhez nyomja meg a gombot Command + Shift + 3. És a képernyő egy részének rögzítéséhez próbálja meg Command + Shift + 4, majd a kattintás és húzás mozdulat.

Bár természetes, hogy izgatott, amikor végre látni kezdi az egérmutatót a Mac képernyőképein, nem szeretné, hogy rengeteg véletlenszerű képernyőkép legyen az egész asztalon,o Amikor befejezte a képernyőképek készítését, ellenőrizze, hogy ezek a képek végül a tiédbe kerülnek -e dedikált képernyőképek mappája.

Végül, ha úgy dönt, hogy elrejti az egérmutatót a képernyőképekhez, akkor visszaléphet és megfordíthatja azt ütéssel Command + Shift + 5 még egyszer, kiválasztva Lehetőségek, és az alatt Lehetőségek alfej, a pipa eltávolítása Mutasd az egérmutatót.


Forrás link


4 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok