Az Esperanza Egészségügyi Központok a COVID-19 vakcinák átadásán dolgoznak

Avatar admin | 2021.04.23. 8 Views 0 Likes 0 Ratings

8 Views 0 Ratings Rate it

A délnyugati oldala Chicago volt szignifikánsan által a COVID-19 járvány. A világjárvány során Esperanza Egészségügyi Központs, a federálisan qualified health cbelép ban ben délnyugati Chicago, tovább nyújtott nagyon szükséges orvosi ellátás a betegei számára, beleértve afelnőttek gondozása, gyermekgyógyászat, nők egészsége, viselkedési egészség, és a pszichiátria.

Amint a COVID-19 vakcinák elérhetővé váltak, Esperanza folytatta küldetését a betegek és a közösség gondozásában a beállítással fel COVID-19 oltási klinikák. Dolgozó partnerségben szervezetekkel és szomszédság intézmények, Esperanza személyzete van megmozdult meglévő létesítményeik falain túl nak nek elérni emberek különleges csoportok, mint idősebb felnőttek (65 év feletti).

Nate Peña, az Esperanza Egészségügyi Központok bejegyzett ápolója jelenleg a Kis falu szomszédságának igazgatását irányítja. Peña minden nap látja, hogy az oltások miként adnak reményt betegeinek.

December vége óta, Esperanza orvosi személyzete több mint 6.0,000 adag a COVID-19 vakcina és négy helyszínre kiterjesztették erőfeszítéseiket, többek között egyet a Kisfalu szomszédságában, az egyik leginkább alatt-forraszolt Délnyugat-Chicagóban.

Nate Peña, az Esperanza Egészségügyi Központok bejegyzett ápolója, van jelenleg a Kis falu környékének igazgatása webhely. Minden nap, Peña látja, hogy az oltások miként adnak reményt betegeinek.

A betegek megkönnyebbülten és örömmel sírtak, hogy ilyen szolgáltatásokat kapnak egy közösségben, amelyet a COVID súlyosan érintett és megnyomorított.-19,” mondott Peña. Paz emberek izgalommal és örömmel tölt el, hogy oltást kapnak. Közösségeink kezdik megkönnyebbülni, miután az államban a legmagasabb pozitivitási arányok tapasztalhatók. ”

Esperanzának van készült különleges erőfeszítéseket győződjön meg róla azt terjesztenis vakcina meglehetősen, vminek megfelelően CDC irányelvek. Segíteni val vel terjesztés, Esperanza kiküldött közösségi felmérés hogy gauge oltási tétovázás mielőtt bevezetnék a COVID-19 vakcinátation klinikák. Peña szerint a felmérések azt mutatták alacsony habozás 65 éves és idősebb felnőtteknél a közösségben.

A beteg volt, aki 75 volt, – Nem tudod, mennyire izgatott és megkönnyebbült vagyok, hogy ezt az oltást kapomA világjárvány kezdete óta alig hagytam el a házamat.After ezt mondja nekem, sírt – mondta Peña. „Mindig emlékezni fogok erre a találkozásra, mivel valóban megmutatta, hogyan érintett ez a közösség volt. “

Peña szerint, ő és kollégái vannem találkozott sok problémák, és ők hetente több embert oltanak be. Jelenleg beoltani hozzávetőlegesen, körülbelül 1500 emberek naponta.

Az egyik dolog, ami hozzájárult a sikerükhöz, Peña magyarázta, van partnerségek a közösségben hogy van segített távolítsa el az akadályokat, hogy minél több emberhez eljussanak. Egy a partnerség magában foglalja a Mansueto Középiskolát, amely rendelkezik adott őket kapacitás nak nek a klinika működésének bővítése az iskola területén. Ezzel a hozzáadott térrel Esperanza hatékony vakcinaklinikákat tudott felállítani a nyilvántartásba vett személyzet ellenőrzést végezbeütemezés és szűrés. Ezután a betegek egy állomásra mennek a engedéllyel rendelkező egészségügyi szakember ki dokumentálja és beadja az oltást.

Az oktatás és a kommunikáció szintén kritikus fontosságú ennek az oltási erőfeszítésnek az összetevői. Esperanza nevelésen dolgozik a közösség tagjai és saját személyzete. Thkezdeményező városháza ülésével kezdődött hogy megválaszolja a kérdéseket Esperanza staff és szerint Peña, nagyon Ezen információk egy része átkerült a betegekre a klinikák.

A közösség megbízható tagjaiként Esperanza személyzet tagok nemcsak a COVID-19 oltást tárgyalja rendszeresen tervezett klinikai látogatás soráns ők is részt vesznek számos virtuális fórumon, város csarnokok, és egyéb online előadások a magyarázza el a COVID-19 vakcinák mögött álló tudományt és Válaszolj a kérdésekre a közösségtől.

Esperanza is létrehozta rövid, könnyű elolvasni vakcina információ szórólapok angolul és spanyolul, amelyet ők adni nak nek betegek amikor beoltják őket. A betegek érezték felhatalmazva ezen információk alapján, és használja azokat megbízható hírvivőkké válni, megosztva a tényeket és eloszlatva a téves információkat a családdal és barátok. A klinika a személyzet a helyi médiával is együttműködik hogy mindkettőt elérje angol és spanyol előadók a közösségükben.

Szervezetként hálásak vagyunk, hogy olyan sok olyan személyt szolgálunk ki olyan közösségekben, amelyek egyébként nem férhetnek hozzá az oltáshoz. ”- mondja Peña. „Azt mondanám, hogy ez volt az egyik legnagyobb része a vakcinaklinika irányításánaka méltányosság és az akadályok megszüntetése. ”


Forrás link


8 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok