Az Instacart a legkönnyebb virágküldésnek ezen a Valentin-napon – LifeSavvy

Avatar Gadam | 2021.01.29. 17 Views 0 Likes 0 Ratings

17 Views 0 Ratings Rate it

Az Instacart vásárló megvizsgálja a virágcsokrokkal teli kijelzőt.
Instacart

Ha krónikus halogató vagy, InstacartValentin napi virágküldési szolgáltatása hamarosan új legjobb barátod lesz!

A legismertebb nevén élelmiszerbolt-kézbesítő szolgáltatás, a társaság az év legromantikusabb ünnepére szóló csokrokkal bővül. És ugyanazokból a boltokból érkeznek, ahonnan szoktál rendelni az Instacarton.

Virágok rendelése profi virágüzlettől szép fillérekbe kerül (főleg rohanó szállítással), de az Instacart aznapi virágszállítás több mint 500 kiskereskedőtől.

A bevásárló szolgálat már országszerte számos élelmiszerüzlettel áll kapcsolatban, beleértve a ALDI, Publix, Wegmané, és Costco. Ezek az üzletek nemcsak parttól a partig érhetők el, hanem csokrokat, lufikat és dekorációkat is árulnak. Szóval, miért ne kombinálhatnánk Az Instacart szállítási szolgáltatásai az üzletek Valentin-napi kínálatával? Csak van értelme.

Ebben az évben az Instacart segítségével február 14-én csokrot küldhet Valentine-nak minden felháborító vád nélkül, és ez a folyamat nagyon egyszerű. Egyszerűen nyissa meg az Instacart alkalmazást (megtalálja a telefon alkalmazásboltjában, ha még nem rendelkezik vele), írja be kedvesének címét, majd válasszon egy boltot a környékén.

Ezután válassza ki a kívánt virágokat – és hé, miért ne dobna be néhány csokoládét és pezsgőt is? Végül is egy élelmiszerbolt. Vagy választhatja, hogy ugyanazon a napon szállítják-e őket, ha február 14-én vásárol, vagy korábban vásárolhat, és ütemezheti a szállítást.

Ráadásul, ha Instacart Express tag vagy, minden 35 USD feletti megrendelés ingyenes szállítást tartalmaz! Ha még nem vagy tag, kényelmesen regisztrálhatsz a ingyenes 14 napos próbaidőszak éppen a nagy napra.
Source link


17 Views 0 Ratings Rate it