Az Instagram új lehetőségeket kínál az alkotók számára a pénzkeresésre

Avatar admin | 2021.05.01. 12 Views 0 Likes 0 Ratings

12 Views 0 Ratings Rate it

Mark Zuckerberg, a Facebook vezérigazgatója megosztja az Instagram új funkcióinak részleteit, amelyek lehetővé teszik az alkotók számára, hogy fizetjenek a tartalmukért.

A funkciók, amelyeket ezen a héten jelentettek be egy élő közvetítés során, amelybe az Instagram vezetője, Adam Mosseri is beletartozott, lehetővé teszik a tartalomalkotók számára, hogy keresni tudjanak többszörös bevételi források.

Az alkotók az alábbiak révén tudnak jövedelmet termelni:

  • Partnerség márkákkal
  • Áruk eladása
  • Társult termékek ajánlása

Hirdetés

Olvassa tovább az alábbiakban

Semmi sem akadályozza meg az Instagram-felhasználókat, hogy ilyen módon már bevételt szerezzenek. De ezt a saját eszközeikkel kell megtenniük, ehhez kapcsolatba kell lépni a márkákkal, létre kell hozni az e-kereskedelmi áruházakat és csatlakozniuk kell a társult programokhoz.

Az Instagram célja e folyamatok egyszerűsítése azáltal, hogy megkönnyíti az alkotók számára, hogy mindent elvégezzenek az alkalmazáson belül.

Ez az Instagram érdekeit is szolgálja, mivel a vállalat nem keres pénzt, amikor az alkotók egyedül kötnek partnerséget a márkákkal, vagy árukat árulnak a saját üzleteiken keresztül.

Ha az összes bevételszerző tevékenységet megtartja az Instagramon, a vállalat csökkentheti magát és / vagy szolgáltatási díjakat számíthat fel.

Hirdetés

Olvassa tovább az alábbiakban

Jelenleg nem világos, hogy az Instagram miként kíván profitálni az új funkciókból. Íme, mit tudunk az alkotók új pénzkeresési módjairól.

Az Instagram-alkotók bevételszerzésének új módjai

Márkák összekapcsolása az alkotókkal

Az Instagram egy olyan „piacteret” fejleszt ki a márkák számára, ahol felfedezhetik és szponzorálhatják a feltörekvő alkotókat.

Mosseri azt mondja:

“Képesnek kell lennünk segíteni a márkákat olyan alkotók megtalálásában, akik egyedülállóan illeszkednek az általuk végzett munkához, és fordítva.”

Ez leegyszerűsíti a márkakapcsolatok kialakításának folyamatát mindkét fél számára. És úgy hangzik, hogy segíthet felhívni a figyelmet azokra az alkotókra, akik egyébként nem kerülhetnek a márka radarjára.

Instagram alkotói üzletek

Az Instagram alkotói üzletek lehetővé teszik a rendszeres fiókkal rendelkező felhasználók számára, hogy árukat értékesítsenek a profiljukon.

Az alkotói üzletek a Facebook és Instagram üzletek amelyeket tavaly vezettek be. Korábban csak az üzleti fiókok rendelkezésére álltak, a rendszeres felhasználók hamarosan létrehozhatják saját boltjukat az Instagramon.

Zuckerberg kijelenti:

“Sok alkotót látunk üzleteket is létrehozni, és a tartalomalkotó üzleti modell egyik része az, hogy nagyszerű tartalmat hozol létre, és aztán eladhatsz cuccokat, és így fantasztikus az alkotói üzletek létrehozása.”

Társult ajánlási piactér

Az Instagram azt tervezi, hogy segítsen az alkotóknak fizetni az alkalmazásban lévő tartalom népszerűsítéséért.

Hirdetés

Olvassa tovább az alábbiakban

Zuckerberg szerint:

“Az alkotóknak képesnek kell lenniük arra, hogy csökkentsék az általuk ajánlott dolgok eladásait, és létre kell hoznunk egy társult ajánlási piacot, hogy mindez megtörténjen.”

Ez megkönnyíti az alkotók számára, hogy termékajánlással jutalmat szerezzenek jutalékra.

A leányvállalatok ajánlási piacának kialakítása lehetővé teheti az alkotók számára, hogy több olyan terméket találjanak, amelyek ajánlják az értékeiknek megfelelőt.

Tekintettel arra, hogy az egészet az Instagram fogja megkönnyíteni, lehetősége van arra, hogy az alkotók számára kedvezőbb feltételeket kínáljon, mint a meglévő társult programok.

Zuckerberg és Mosseri nem közölte, hogy ezek a funkciók mikor lesznek elérhetők, bár azt ígérték, hogy hamarosan további információkat közölnek.

Hirdetés

Olvassa tovább az alábbiakban

Forrás: CNBC
Forrás link


12 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok