Az Olvasott bizonylatok kikapcsolása a Microsoft Teams szolgáltatásban

Avatar Gadam | 2021.01.10. 12 Views 0 Likes 0 Ratings

12 Views 0 Ratings Rate it

Microsoft Teams logó

Vannak, akik szeretik az olvasási bizonylatokat. Vannak, akik utálják az olvasási nyugtákat. Ha bekerül az utóbbi táborba, és a Microsoft Teams szolgáltatást használja, örömmel fogja tudni, hogy kikapcsolhatja a közvetlen üzenetek olvasási nyugtáit.

Alapértelmezés szerint a Microsoft Teams felhasználói kikapcsolhatják az olvasási nyugtákat, de az adminisztrátorok megváltoztathatják ezt az olvasási nyugták bekapcsolására. Ha ez a helyzet, akkor nem kapcsolhatja ki őket, de bizonyos mértékben elkerülheti a küldésüket. Ezt is kitérjük.

Hogyan lehet kikapcsolni az olvasott nyugtákat

A Microsoft Teams alkalmazásban kattintson a profilképére az ablak jobb felső sarkában, és válassza a „Beállítások” lehetőséget.

A "Beállítások" a Csapatok menüben.

Keresse meg az „Adatvédelem” táblagépet, és kapcsolja ki az „Olvasási bizonylatok” lehetőséget.

A "Olvassa el a nyugtákat" opciót a Beállításokban.

Ha különálló ablakokban van nyitva csevegés, akkor be kell csuknia és újra kell nyitnia őket, hogy ez érvényesüljön ezekben a csevegésekben. De különben ez azonnal működik.

Hogyan lehet elkerülni az olvasási nyugták küldését

Ha rendszergazdái mindenkinek be kell állítaniuk az olvasási nyugtákat, akkor nem tudja kikapcsolni ezt a beállítást. Az olvasási nyugtákat azonban csak akkor indítják el, amikor megnyitja a csevegést, így mindaddig, amíg nem nyitja meg a csevegést, olvasási nyugtát nem küldünk.

Ez azt jelenti, hogy kissé alattomos lehetsz a változtatással értesítési beállítások hogy a csevegési válaszok megjelenjenek a szalaghirdetésen. A szalaghirdetés az új üzenetek előugró előnézete a Microsoft Teams jobb alsó sarkában. Így elolvashatja az Önnek küldött üzeneteket anélkül, hogy olvasási nyugtát indítana.

Ehhez kattintson az ablak jobb felső sarkában lévő profilképére, és válassza a „Beállítások” lehetőséget.

A "Beállítások" a Csapatok menüben.

Nyissa meg az „Értesítések” fület, majd kattintson a „Szerkesztés” gombra a „Csevegés” lehetőség mellett.

A "Szerkesztés" opciót az Értesítések beállításokban.

Győződjön meg arról, hogy a „@mentions” beállítása „Szalaghirdetés és hírcsatorna”, a „Válaszok” beállítása pedig „Szalaghirdetés”.

A Csevegés értesítési beállításai.

Így a csevegőüzeneteket az előugró értesítésekben láthatja anélkül, hogy az olvasási nyugtát aktiválná. Akár az értesítési előnézetből válaszolhat, anélkül, hogy elindítaná az olvasási nyugtát, bár miután válaszolt, nyilvánvaló, hogy az üzenetet úgyis elolvasta.
Source link


12 Views 0 Ratings Rate it