Az új 169 dolláros Sonos Roam intelligens streaminget indít útközben – Review Geek

Avatar admin | 2021.03.10. 22 Views 0 Likes 0 Ratings

22 Views 0 Ratings Rate it

Sonos Roam hangszóró egy rönkön, egy bögre mellett.
Sonos

Sonos a piac legjobb hangzású többszobás hangszórói közül ismert. De ha el akarja hagyni az otthont, és magával viszi a zenéjét, akkor Sonos Move kissé túl terjedelmes a kényelmes utazáshoz. Írja be a Sonos Roam-ot, a cégek eddigi legolcsóbb és legkisebb hangszórója. Az előrendelések vannak most nyitva, és a hangszóró április 20-án kerül forgalomba.

Egy kis asztali lámpa méretében a Sonos Move csak név szerint hordozható. Biztos, hogy kiviheti a teraszra, de nem szeretné zacskóba csomagolni. A Sonos Roam sokkal kisebb, 6,61 x 2,44 x 2,36 hüvelykes és alig egy font alatt van. Ez teszi az eddigi legkisebb Sonos hangszóróvá. És 169 dollárért ez a legolcsóbb is.

A Sonos Roam hangszóró egy hevedertáskához van erősítve.
Sonos

A méret és a költség itt nem az egyetlen fejlesztés. A Sonos Move Bluetooth vagy Wi-Fi kapcsolaton keresztül tud csatlakozni, de nem mindkettő. A Sonos Roam eltávolítja ezt a korlátozást, és lehetővé teszi, hogy mindkét protokollon egyszerre csatlakozzon. Amikor otthon vagy (vagy más helyen, ahol gyakran jársz), automatikusan csatlakozik a Wi-Fi-hez, és útközben újra párosítja a telefont.

Természetesen, mivel ez egy Sonos hangszóró, támogatja az egész otthoni hangzást, és csatlakozhat az otthoni többi Sonos hangszóróhoz, hogy zenét játsszon, még akkor is, ha Bluetooth-on keresztül Roam-ot játszik. „Két H osztályú erősítőt”, magassugárzókat és egy „egyedi versenypályát” használ
középsugárzó, hogy hangot produkáljon, de hallgatnunk kell, hogy megtudjuk, megegyezik-e a többi kategóriájú hangszóróval.

Háromszög alakú vezeték nélküli töltő.
A Qi Wireless korong mágnesesen rögzül. Sonos

Mivel hordozható hangszóróról van szó, olyan akkumulátorral van ellátva, amely Sonos szerint „egész napos”. Ez tízórás audio lejátszási időt jelent. Ha nem használja, tíz napig tart, mielőtt újratölteni kellene. Bármely QI vezeték nélküli töltőkorongon vagy USB-C-n keresztül töltheti. A Sonos egy Roam-specifikus vezeték nélküli töltő értékesítését tervezi, amely mágnesesen csatlakozik.

Ha kívül van, a környezet az elektronika ellensége, és a Roamnak ki kell állnia az alkalmi használat mellett. IP67 besorolást kapott a por- és vízállóság szempontjából, és Sonos szerint három lábnyi vízben 30 percig képes életben maradni.

A Roam Alexa vagy Google Assistant hangszóróként is működik, köszönhetően a beépített mikrofonoknak. És más Sonos hangszórókhoz hasonlóan, ezekkel a mikrofonokkal is hangolhatja a körülötte lévő szobát vagy környezetet. Egy új funkciót vezet be: a Hangcsere funkciót. Nyomja meg és tartsa lenyomva a lejátszás gombot, és a Roam megtalálja a legközelebbi Sonos hangszórót a rendszerében, és átadja neki a zenét.

A Sonos Roam készen áll előrendelés ma és április 20-án kerül forgalomba.
Source link


22 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok