Az új Tesla modellek megölik a sebességváltást a nagyjavításban – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.01.28. 24 Views 0 Likes 0 Ratings

24 Views 0 Ratings Rate it

A Tesla Model S belső tere, a „The Witcher 3” játékkal az infotainment rendszeren.

TeslaA Tesla alsóbbrendű belső terét mind a, mind a másikra meg akarja erősíteni S modell és X modell, örvendetes változás a drága autók számára. De bár az új dizájn többnyire egy lépéssel feljebb van, a zsűri ki van lépve Knight Rider stílusú kormánykerék és az irányjelzők vagy a sebességváltás hiánya.

Az új „Plaid” újratervezés az első a Model S számára 2012-es piacra dobása óta. A név valószínűleg erre utal Űrgolyók és a Ludicrous sebességének követése. Ez részben annak köszönhető, hogy egy megfelelően konfigurált S modell kevesebb mint két másodperc alatt képes elérni a 0–60 mérföld / órás sebességet. A Tesla szerint megszerezte ezt az új statisztikát az újonnan átalakított külső alacsonyabb ellenállási együtthatójának és egy új hajtásláncnak köszönhetően.

Piros Tesla Model S autó.
Tesla

Egymás mellett azon kapja magát, hogy „észreveszi a különbséget”, amikor az új Model S külső kialakításról van szó, és a Model X egyáltalán nem lát változásokat. Az új szabványos üvegtető valószínűleg örvendetes változás. A belső tér azonban más történet, és a különbségek azonnal észrevehetők.

Pillangó alakú kormánykerék.
Tesla

A kormánykerék a legjelentősebb változások közé tartozik. A Gone a szokásos kör stílusú kormánykerék, amelyet a legtöbb autóban talál, és helyette egy új „pillangós kormánykerék” található. Úgy néz ki, mint valami Forma-1-es autóból, vagy Knight Rider. A fogaskerekek valószínűleg örvendetes kiegészítések, de amiket nem találsz, azok nem szárak, még irányjelző és váltó sem.

Ehelyett Elon Musk tweetje szerint az autó kitalálja a menetirányt a látott akadályok, a kontextus és a navigációs térkép alapján. Az érintőképernyővel felülírható. Amikor egy helyen parkol és csak hátramenetben tud közlekedni, a Teslának észre kell vennie és át kell váltania az Ön számára, amikor megérinti a benzint. A „kellene” kulcsszó.

Egy másik észrevehető változás az érintőképernyő. Tesla elárasztotta az Álló nézet képernyőt, és vízszintesen ment, hasonlóan a 3. modellhez. Még mindig kap egy második képernyőt az Odométerek helyett. A frissített belső eszközöknek köszönhetően több játékot tud játszani, mint korábban Witcher 3. Még vezeték nélküli vezérlőt is párosíthat. És most a hátsó ülésen utazók számára is elérhető egy érintőképernyő szórakozás céljából.

A Tesla Model S hátsó ülései, új érintőképernyős opcióval.
Tesla

A Model S három előre konfigurált szinten kapható, standard, „Plaid” és „Plaid +”. 79 990 dollárnál kezdődik, és természetesen emelkedik. De ha többet fizet, nagyobb sebességet és hosszabb menetidőt ér el. Míg a standard modell 412 mérföldes hatótávolságú, a Plaid + 520 mérföldet képes elérni. Hasonlóképpen, a standard változat maximális sebessége 155 mph, míg a Plaid és a Plaid + elérheti a 200 mph-t, bára megfelelő gumik. ”

Az X modell 84 690 dollárnál kezdődik és 114 690 dollárig emelkedik a Plaid verziónál. Rendelheti a ma frissen frissített járművek, bár az S modell csak márciusig szállít, és áprilisig vár az X modellre.
Source link


24 Views 0 Ratings Rate it