Az USA-ban megjelenő YouTube-rövidnadrág az alkalmazáson belüli létrehozási eszközökkel

Avatar admin | 2021.03.20. 13 Views 0 Likes 0 Ratings

13 Views 0 Ratings Rate it

A YouTube Shorts az Egyesült Államokban jelenik meg egy olyan béta bevezetés részeként, amely létrehozási eszközöket fog hozzáadni a mobilalkalmazáshoz.

A TikTok által ihletett funkcióként leírt YouTube Shorts segítségével a felhasználók 15 másodperces függőleges videókat hozhatnak létre, szerkeszthetnek és tölthetnek fel.

Rövidebb klipek összeilleszthetők, és zene hozzáadható a YouTube licencelt dalainak katalógusából.

A YouTube először 2020 szeptemberében vezette be Indiában a Shorts bétaverzióját. Azóta a formátum odáig nőtt, hogy meghaladja a napi 6,5 milliárd megtekintést.

A rövidnadrágokat a YouTube úgy kezeli, mint bármely más videót, ami azt jelenti, hogy már láthatta őket az Egyesült Államokban.

Technikailag elmondható, hogy a YouTube-ra feltöltött 15 másodperces vagy rövidebb függőleges videók rövidnek minősülnek. A feltöltés után megtalálhatók a csatornák oldalán, más videókkal együtt.

A YouTube rövidnadrágok teljes élménye dedikált lejátszót és alkalmazáson belüli szerkesztő eszközöket tartalmaz. Ez az, amit az elkövetkező hetekben kiterjesztenek az Egyesült Államokra.

Íme, a YouTube-alkotók várhatóan a Shorts béta bevezetésének részeként láthatják majd az USA-ban.

YouTube rövidnadrág, az USA bétaverziója

Rövidnadrág-létrehozó eszközök

Az Indiában eredetileg bevezetett létrehozási eszközökkel együtt a YouTube további funkciókat kínál az Egyesült Államok bétaverziójában.

Az új funkciók lehetővé teszik az alkotók számára, hogy szöveget adjanak hozzá a videó meghatározott pontjaihoz, és más rövidfilmekből mintát készítsenek és keverjenek össze.

Az USA-ban megjelenő YouTube-rövidnadrág az alkalmazáson belüli létrehozási eszközökkel

Az elkövetkező hónapokban a YouTube azt tervezi, hogy rövid film készítésekor lehetővé tegye bármely YouTube-videó hangjának mintavételét. A csatornák leiratkozhatnak, ha nem szeretnék újramixelni a tartalmukat.

Hirdetés

Olvassa tovább az alábbiakban

Induláskor az amerikai YouTube-alkotók több mint 250 kiadó zenei katalógusaihoz férhetnek hozzá, amelyeket rövidfilmekben használhatnak.

Számítson arra, hogy a jövőben további létrehozási eszközöket adnak hozzá, amint a YouTube Shorts érlelődik.

Dedikált rövidnadrágos játékos

A YouTube új rövid élményt nyújt a rövidnadrágokhoz mobilon, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy függőlegesen csúsztassanak egyik videóról a másikra.

A felhasználók az új lejátszót a YouTube kezdőlapjának külön körhintaján keresztül vagy mobilon a Rövidnadrág fülön érhetik el.

Az USA-ban megjelenő YouTube-rövidnadrág az alkalmazáson belüli létrehozási eszközökkel

A Rövidnadrág-lejátszó az egész YouTube tartalmát kurátora, amely elősegíti a videók felfedezését az alkotó meglévő közönségén kívül.

Hirdetés

Olvassa tovább az alábbiakban

Ha a YouTube Shorts felfedezőmotorja a TikTokéhoz hasonlónak bizonyul, ez az új formátum segíthet abban, hogy a kisebb alkotók kiemelkedjenek előfizetőik számának növekedésében.

Bevételszerzés

A YouTube végre kezdi megvitatni a rövidfilmek bevételszerzésének gondolatát, amely lehetővé tenné az alkotók számára, hogy bevételt szerezzenek, ha részt vesznek a YouTube Partnerprogramban.

A vállalat nem közölt pontos részleteket, csak azt állította, hogy aktívan vizsgálja a lehetőségeket.

„A rövidnadrág a YouTube-on történő nézés és alkotás új módja, ezért újból megvizsgáljuk, mit jelent a Shorts bevételszerzése és az alkotók megjutalmazása a tartalmukért. Mélyen elkötelezetten támogatjuk a rövid rövidnadrágokkal a mobil alkotók következő generációját, és aktívan azon dolgozunk, hogy a jövőben hogyan fognak kinézni a bevételszerzési lehetőségek. ”

Hirdetés

Olvassa tovább az alábbiakban

Ez az első alkalom, hogy a YouTube megemlíti a rövidnadrág bevételszerzését. Ha a vállalat ezzel a formátummal akar népszerű alkotókat felvenni, meg kell kínálnia a bevételszerzés módjait.

Az alkotók legalább tudják, hogy a megoldásokon dolgoznak.

A Shorts béta fokozatosan jelenik meg, és a következő néhány hétben mindenki számára elérhető lesz az Egyesült Államokban.

Forrás: A YouTube hivatalos blogja
Source link


13 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok