B2B marketingszakemberek csővezetékei és költségvetései: Covid hatása

Avatar Gadam | 2021.01.30. 6 Views 0 Likes 0 Ratings

6 Views 0 Ratings Rate it

A legtöbb B2B marketingszakember szerint a COVID-19 járvány csökkentette a marketing által létrehozott vezetékek számát, és a legtöbb azt is állítja, hogy a világjárvány a marketing költségvetésük csökkenéséhez vezetett, alapján legújabb kutatások Igény tavasz.

A jelentés egy 2020 végén 72 észak-amerikai B2B marketinges körében végzett felmérés adatain alapult.

A B2B marketingszakemberek mintegy 30% -a szerint a járvány kevesebb, mint 20% -kal csökkentette a marketing által létrehozott csővezetéket, és a B2B marketingszakemberek 28% -a szerint a világjárvány több mint 20% -kal csökkentette a vezetéküket.

A B2B marketingszakértőknek alig több mint minden ötödik (21%) szerint a világjárvány miatt megnőtt a marketing által létrehozott csővezetékük, és ugyanez az arány szerint nem történt változás.


A COVID-19 hatása a marketing költségvetésekre

A B2B marketingszakemberek mintegy 55% -a szerint a járvány csökkentette marketingköltségvetését, 18% -uk szerint növelte költségvetését, 27% -uk szerint pedig nem történt változás.

A COVID-19 hatása az élő eseményekre

A B2B marketingszakemberek mintegy 78% -a azt állítja, hogy a világjárvány idején az élő eseményeket webináriumokra cserélte, 68% -uk szerint pedig az élő eseményeket virtuális eseményekre cserélték le.

A kutatásról: A jelentés egy 2020 végén 72 észak-amerikai B2B marketinges körében végzett felmérés adatain alapult.


Source link


6 Views 0 Ratings Rate it