B2B Tech Marketing csatornák: 2021 stratégiák és tervek

Avatar admin | 2021.02.25. 35 Views 0 Likes 0 Ratings

35 Views 0 Ratings Rate it

A legtöbb B2B tech- és telekommunikációs szakember azt állítja, hogy határozott tervei szerint 2021-ben növelni fogják a marketingcsatornák számát a médiakeverékben, és a célzás hatékonyságának növelésére összpontosítanak, alapján legújabb kutatások WARC és Spotify.

A jelentés 10 B2B 330 B2B technológiai és telekommunikációs marketingszakember felmérésének adatain alapult.

A válaszadók 54% -a szerint jelenlegi csatornájuk része a csatornák számának növelése cégük médiaegyesületében, és 41% -uk jövőbeni stratégiájának részeként fontolóra veszi a növekedést.

A válaszadók fele azt állítja, hogy új csatornákkal kísérletezik, 45% pedig azt állítja, hogy a jövőben új csatornákkal próbálkozik.


A B2B tech- és telekommunikációs szakemberek alig több mint fele (51%) szerint új módszereket keres a márka történetének elmondására.

A jelenlegi csatornatervezés részeként a B2B tech- és telekommunikációs marketingszakemberek 54% -a azt állítja, hogy hatékonyságnövelést kíván elérni a célzás terén, fele pedig személyre szabottabb élményeket szeretne létrehozni.

A B2B tech- és telekommunikációs marketingszakemberek mintegy 85% -a egyetért ezzel az állítással: “A világjárvány arra késztette cégünket, hogy új utakat fedezzen fel az ólomtermelés számára.”

Csaknem minden negyedik B2B tech- és telekommunikációs marketingszakember (73%) arra számít, hogy 2021-ben növekedni fog a vállalat online video- és vizuális hirdetésekbe történő befektetése, 66% -uk pedig a cég digitális audiohirdetésekbe történő növekedését.

A kutatásról: A jelentés 10 B2B 330 B2B technológiai és telekommunikációs marketingszakember felmérésének adatain alapult.


Source link


35 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok