Baby Yoda Valentines »Ingyenesen kinyomtatható a Lovely Indeed oldalról

Avatar Gadam | 2021.01.17. 64 Views 0 Likes 0 Ratings

64 Views 0 Ratings Rate it

Ezek a Baby Yoda Valentines tökéletesek! Ez az aranyos kis békafaló túl imádnivaló, hogy figyelmen kívül hagyja, ezért létrehoztunk néhány nyomtatható Mandalorian Valentin-napot, amelyekkel letöltheti.

baba yoda valentin
baba yoda valentin
baba yoda valentin

Igaz történet: A négyéves gyermekem, Maggie, körülbelül 50% -ban ragaszkodik ahhoz, hogy Baby Yodának hívjuk, és hogy Ryan Mandót hívjuk. Ő az így mélyen elbűvölte Baby Yoda a The Mandalorian-ból, akárcsak a világ többi része – mármint láttad, hogy az összes mém lebeg?

Ezért amikor Ryan és én ötleteltünk egy szórakoztató Valentin-napot, amelyet mindenkinek létrehozhatunk, javasolt egy ingyenes nyomtatható Baby Yoda Valentines-ot, és én olyan voltam, mint csináljuk.

Psst – ha tetszik ez a nyomtatható Valentine, akkor fogsz szerelem ezek:

Ki az a Yoda baba?

baba yoda valentin

Ha a The Mandalorian-t nézed, biztos vagyok benne, hogy tudod! Ez egyfajta Star Wars spinoff, amely időben alapul néhány évvel a Jedik visszatérje után.

A 2. évadban kiderült, hogy Grogu-nak hívják. De egészen biztos vagyok benne, hogy világszerte Baby Yoda néven ismerik, és az 1. évadban valahogy viharral vette világra.

Nem ő a sztár sztárja, de mindenképpen a kedvenc karakterem (nyilván Maggie is), mert csak olyan baromi aranyos.

Van egy futó vicc a műsorban, hogy Yoda baba szinte mindent meg fog enni, de különös hajlandósága van a békák fogyasztására. Ez része volt a Baby Yoda Valentines inspirációjának!

Gyermekeink szerint a békaevés vidám, ezért voltak ezek a nyomtatható Valentinok és a barátaik.

De valahogy kíváncsi vagyok – nézed a Mandaloriát? Ha nem, akkor mindenképpen ajánlom, főleg, ha már megvan Disney + vagy csak rajonganak a Star Warsért általában.

Nem vagyok a legnagyobb Star Wars rajongó, de a családomért játszom. És még ha nem is ismeri a történetet, a műsor önmagában is szórakoztató.

E nyomtatható Valentinok testreszabásának módjai

Határozottan önállóan tudnak állni, akárcsak. Nyomtasson, majd vágjon, írjon rá egy barátjának nevét, és kész.

De úgy gondolom, hogy nagyon imádnivalók, ha egy kis zacskó mézgás békákat csatoltak hozzá, mint bólintást Baby Yoda békaevési hajlamára!

Ezeket kinyomtathatja egy kis extra hellyel az oldalon, és hajtogatható kártyává teheti őket születésnapok vagy más ünnepek alkalmával.

baba yoda valentin

Ingyenes nyomtatható baba Yoda Valentines

Szóval térjünk rá ezekre a Baby Yoda Valentines -okra, mi ?!

Anyagok

Időtartam: 15 perc

Utasítás

  1. Kezdje az ingyenes Baby Yoda Valentine nyomtatható fájlok letöltésével és kinyomtatásával. A letöltést a bejegyzés végén találja! Nyomtasson fehér kartonjára
  2. Ezután vágja ki az egyes Valentinokat a vezetővonalak segítségével.
  3. Ezután írja be a gyereke a nevét a Valentine hátuljára.
  4. Végül tegyen néhány cukorkabékát egy kis zsákba, és zárja le a tetejét. Ragasztópont segítségével rögzítse a zsákot a megfelelő Valentin-on az üres helyre.
baba yoda valentin
baba yoda valentin

Érezd jól magad!

Biztos vagyok benne, hogy bármelyik gyereket szivattyúznák, hogy megszerezze ezeket a gumicukor-békákat, függetlenül attól, hogy ismerik-e a Mandaloriát.

Komolyan szórakoztam, hogy olyan barkácsolási ötleteket álmodjak meg, amelyeket a gyerekeimnél használhatok! Különösen olyanok, amelyek modernnek és menőnek érzik magukat, mint ez. Az illusztrációkat Megan Roy barátunk készítette. Ügyeljen arra, hogy nézd meg az oldalát hogy minél több munkáját lássa! Mindig szeretem a stílusát.

Ezenkívül még sok mást is megnézhet Valentin ötletek! Mindent megkaptunk receptek nak nek díszcsomagolás és még sok más.

baba yoda valentin

Töltse le a Baby Yoda Valentines-t

Aktív idő
15 perc

Teljes idő
15 perc

Nehézség
Könnyen

Becsült költség
5 USD

Utasítás

  1. Kezdje az ingyenes Baby Yoda Valentine nyomtatható fájlok letöltésével és kinyomtatásával (a letöltést a bejegyzés végén találja!). Nyomtasson fehér kartonjára
  2. Vágja ki az egyes Valentinokat a vezetővonalak segítségével.
  3. Ha úgy tetszik, írja be a gyereke a nevét a Valentine hátuljára.
  4. Tegyen néhány cukorkabékát egy kis zsákba, és zárja le a tetejét. Ragasztópont segítségével rögzítse a zsákot a megfelelő Valentin üres helyére.

Ez a bejegyzés affiliate linkeket tartalmaz az Ön kényelme érdekében. Ez azt jelenti, hogy kis jutalékot kapok, ha vásárolna ezen linkek egyikén keresztül. Köszönjük, mint mindig, a támogatást!


Source link


64 Views 0 Ratings Rate it