Banános kenyér mandulatejjel és csokoládé chips recepttel

Avatar admin | 2021.02.04. 17 Views 0 Likes 0 Ratings

17 Views 0 Ratings Rate it

A Banana kenyér recept egyfajta piskóta, amelyet banánpüréből készítenek, és az Egyesült Államokból származik. Nem olyan édes, mint más klasszikus piskóták, durvább textúrájú, ezért a „kenyér” elnevezés. Ez azonban egészséges és ízletes recept, amelyet könnyű megszeretni!

Javasoljuk a egészségesebb variáció. Ha elkészítjük a banánkenyér receptünket, a szokásos tehéntej helyett mandula tejjel, akkor meglesz kevesebb zsír és legyen tejmentes. Tovább építettük a klasszikus receptet azzal, hogy sima liszt helyett teljes kiőrlésű lisztet használtunk, megadva több szál. Sőt, meg is van vágott hozzáadott cukrokat és érett banánnal és datolyával helyettesítette őket. Végül étcsokoládé chipset és apróra vágott mandulát adtunk az extra ízlés érdekében.

Miért használja a mandulatejet, amit banánkenyérben kér? A mandulatej a hagyományos tej finom alternatívája vegánok és laktóz-intoleráns emberek számára. Természetesen gazdag számos vitaminban és ásványi anyagban is E-vitamin[1]. Valójában tudta, hogy egy csésze mandulatej az ajánlott napi E-vitamin adagjának akár 50% -át is tartalmazza? A tehéntejnek nincs.[2] Elképesztő.

Egy másik jó trükk az érett banán használata cukorhelyettesítőként. Minél érettebbek, annál édesebb lesz a torta. Tehát, ha van néhány túlérett banánja, akkor már nincs kedve enni, ne dobja el őket! Használja őket e finom banánkenyér recept elkészítéséhez.

De elég a beszélgetéssel. Térjünk a sütésre!


Source link


17 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok