Barkács készségek felhasználása otthoni iroda létrehozásához

Avatar Gadam | 2021.02.04. 21 Views 0 Likes 0 Ratings

21 Views 0 Ratings Rate it

Van esély arra, hogy teljesen megfeledkezett a házának irodaként tervezett területéről egészen a Covid-19 világjárvány elkezdődött, és meg kell szoknia az otthoni munkát. Fogadjunk, hogy valószínűleg tele volt ócska, papírokkal és bontatlan levelekkel. De mit tehet az otthoni iroda fejlesztése érdekében most, amikor ez elengedhetetlen a termelékenység szempontjából? Hogyan lehet újra működőképessé tenni, amikor egy egész család éjjel-nappal működik otthon? Ha érdekel otthoni iroda létrehozása vagy felújítása és minél stílusosabbá téve azt, kérjük, folytassa az olvasást.

Barkács készségek felhasználása otthoni iroda létrehozásához

Itt megtudhat néhányat a legegyszerűbb otthoni irodai barkácsprojektek ez segíthet abban, hogy a társadalmi távolságtartás közben élvezze a munkaterületét. Felejtsd el, hogy rengeteg pénzt költesz új, drága irodai dekorációra, és próbáld ki e szórakoztató ötletek egyikét.

Legyen kényelmes

Gondolod, hogy több száz vagy ezer dollárra van szükséged? egy jó íróasztal? Bőröndöt, dobozhalmot vagy étkezőasztalt használt munkaterületként? Nos, meglepődne, ha tudná, hogy néhány fa raklapból maga is építhet íróasztalt. A raklapfát mindig könnyű megtalálni, függetlenül attól, hogy hol lakik, és nagyon hasznos mindenféle bútor készítéséhez. Győződjön meg róla, hogy megfelelő eszközök és lakk van a fa lezárásához. Rengeteg DIY raklap asztal tervek online és csak egy kis képzelőerő kell hozzá. Még néhány barátot is meghívhat, hogy segítsen, és garantáljuk, hogy ilyen jól fog szórakozni.

Ha kényelemről van szó, jót választani szék ugyanolyan fontos, mint egy remek íróasztal. Sajnos a saját szék elkészítése kissé problémás lehet, ha azt akarja, hogy nagyon kényelmes legyen órákig ülni benne, hátfájás nélkül. A szakértők azt javasolják, hogy fektessenek be kiváló minőségű, ergonomikus székbe. Tudósok az ErgoTune.com oldalról tanácsolja a sokat ülő embereknek, hogy próbáljanak meg olyan állítható székeket, amelyek minden testformához vagy mérethez illeszkednek. Ha valóban barkácsprojektekbe keveredik, mindig hozzáadhat kerekeket a székéhez és más irodabútorokhoz. Lehet, hogy feleslegesnek tűnik, de megkönnyíti az életedet, mert gond nélkül mozgathatja tisztítás és átrendezés céljából. Ha úgy érzi, hogy irodája kissé unalmas, akkor mindig frissítheti, ha megváltoztatja a szék szövetét, vagy más színnel festi a lábakat és karokat. Így gyorsan elkészítheti nyilatkozatdarabká anélkül, hogy feláldozná a kényelmét. A monitor megfelelő magasságba helyezése szintén elengedhetetlen a kényelem érdekében. Nem akarja megerőltetni a nyakát vagy a hátát, miközben a számítógépén dolgozik, ezért próbálja meg a monitor állvány amely biztosítja, hogy a képernyő szemmagasságban legyen. Azt is elcsúsztathatja a billentyűzet alatt, amikor éppen nem használja, ettől az asztala szép és rendezett lesz.

Barkács készségek felhasználása otthoni iroda létrehozásához - szék

Tartsa szervezetten

Tudta, hogy a falszervező kötelező az idén? Rendkívül népszerűek, de ne aggódjon – nem kell rengeteg készpénzt elköltenie ahhoz, hogy trendi legyen. Csak néhány megmaradt bőrmaradékkal és egy kis faanyaggal csodálatos fali rendezőgépet készíthet, amely segít a fontos dokumentumok és levelek rendben tartásában. Nagyon könnyen elkészíthető, mégis professzionális, elegáns megjelenést kölcsönöz minden térnek. A közösségi médiában felkapott másik barkácsolási cikk a szárazon törölhető tábla. Mindazon Zoom-találkozók nyomon követése mellett, hogy jó mindent leírni egy asztali táblára, amelyet pillanatok alatt egyedül is elkészíthet. A szárazon törölhető táblák sokkal stílusosabbak és finomabbak, mint a tipikus irodai táblák, és a belsőépítészek szerint nagyobb rugalmasságot kínál a szín, a méret és a dekoráció, ha saját maga készíti el őket. Házi készítésű asztali polc életmentő lehet, ha kis irodaházba próbálja elhelyezni az összes irodai technológiát. Próbáljon beépíteni fiókokat a nagyobb tárhely érdekében.

Barkács készségek felhasználása otthoni iroda létrehozásához

Légy kreatív

Az otthoni iroda átrendezése nem feltétlenül okoz gondot, éppen ellenkezőleg, meglehetősen szórakoztató lehet, ha elengedi a fantáziáját és kreatívabbá válik. Ha te több tárhelyre van szüksége vagy ha van egy kis helyed, annyi feltörés van, amely friss és eredeti megjelenést kölcsönöz az irodádnak. Például helyezzen be néhány kampót az ajtó hátuljára, készítsen polcot az íróasztal fölé, legyen postaállomás, vagy használjon sok kicsi, különböző színű edényt. Nem igényel sok erőfeszítést vagy pénzt, és fontos, hogy legyen egy otthoni iroda, amely megfelel az Ön igényeinek. Ha szép, szervezett és rendezett helyen dolgozik, akkor nagy eséllyel produktívabb lesz. Szóval itt az ideje, hogy felébredjen belső belsőépítészével, és élvezze, miközben megteremti a legjobb otthoni irodát.


Source link


21 Views 0 Ratings Rate it