Családi utazás költségkerettel »20 szakértői mód a megtakarításra

Avatar admin | 2021.04.10. 25 Views 0 Likes 0 Ratings

25 Views 0 Ratings Rate it

A családi utazásokat a költségvetés nem nehéz megtenni! Ezek a hackek és trükkök megmentik a zsebkönyvét, miközben a családjával kalandozik.

családi utazás költségvetéssel
Mit kell csinálni Rómában a gyerekekkel

A költségvetésbe kerülő családi utazásoknak nem kell nehéznek, ijesztőnek vagy hallatlannak lenniük! Ha családjának ízlése van a vándorlás iránt, több tucat módon lehet megvakargatni az utazási viszketést anélkül, hogy betörne a bank.

Széles körben utaztunk párként, most pedig négytagú családként. Utazási bejegyzéseink vannak mindenről Utazás babával, nak nek Utazás gyerekekkel, és rengeteg nagyon specifikus gyerekbarát városkalauzok.

Vessünk hát egy pillantást a családi utazásokra költségvetéssel, az elejétől a végéig.

És mindenképpen jelentkezz be az alábbiakban a VIP csoportomba, ahova tovább küldök legjobb utazási ötletek ötletek egyenesen neked!

Válasszon egy költségvetés-barát úti célt

Nem minden város, állam vagy ország jön létre egyenlő mértékben a kiadások terén. Az utazás megtervezésekor vizsgálja meg az alacsonyabb megélhetési költségekkel bíró úti célokat, ha a családját kedvező áron próbálja utazni.

Vegye figyelembe az úticél költségét is. Attól függően, hogy hol tartózkodik a világon, a repülőjegyek költségei széles skálát mutatnak a kívánt helyre.

Utazás gyerekekkel

Fontolja meg utazási szezonját

Sokkal többe kerül az úti cél elérése a főszezonban, mint az utószezonban!

Ha a családja számára megvalósítható, tanulmányozza át úticélját az úticélon kívüli szezonban, hogy jelentős összeget takarítson meg.

Mérlegelnie kell az előnyöket és hátrányokat. Fontos szempont lehet az időjárás, valamint az, hogy a kívánt látnivalók nyitottak-e és működőképesek-e.

Palm Springs gyerekekkel

Tegyen sok kutatást

Minél többet tervez, annál többet takaríthat meg!

Ennek egy része a repülőjegyek, a szállásköltségek stb. Összehasonlításának lesz köszönhető.

De a tervezés egyéb szempontjai inkább az üdülés logisztikájára összpontosítanak! Mennyire van a legközelebbi élelmiszerbolt? Milyen típusú szállításra van szüksége? Hogyan ér el a repülőtérről a célba, ha megérkezik?

Minél többet tervez az ilyen típusú példányokra, annál többet tud költségekkel összehasonlítani és megtakarítani.

Hasonlítsa össze az AirFare-t

Van néhány igazán sok webhely vagy költség-összehasonlító oldal a repülőjegy-ajánlatok megtalálásához.

szeretem Titkos repülés nagyszerű ajánlatok megtalálásához, különösen, ha az idővonal vagy az úti célok rugalmasak.

Ellenkező esetben feltétlenül futtassa úticéljait és a kívánt járatokat az összehasonlító webhelyeken, például a Kayak keresztül, hogy megnézze a különféle légitársaságok ajánlatait.

családi utazás költségvetéssel

Fontolja meg a Road Trips vagy a Camping lehetőséget

A repülőjegyek teljes elkerülése érdekében keressen olyan úticélokat, amelyek elég közel vannak egy útra. Az együtt utazó család számára a repülőjegyek költségeinek elkerülése hatalmas megtakarítást jelenthet, még akkor is, ha a benzinért fizet.

Egy másik módja annak, hogy borotválkozhat a közúti utazáson, az, ha útközben táborozik, nem pedig szállodákban vagy bérelt szálláshelyeken száll meg. Ez sok tervezést és szívós legénységet igényel, de gyönyörű kalandot is előidézhet!

Tervezze meg előre, hogy olcsó legyen az utazási nap

A családdal való utazás egy napjának megtervezése döntő fontosságú, ha nem akarja elkapni a különféle díjak és vásárlások egész sorát!

Ha repülővel utazik, mindenképpen csomagoljon elegendő harapnivalót, mivel sok légitársaság már nem kínál ingyenes ételt. Ellenőrizze előre, hogy a harapnivalókat a fedélzetre engedik-e (légitársaságának a honlapján lesz egy GYIK rész, amely felvázolja, mit hozhat magával).

Mindig biztosan hozunk üres vizes palackokat egy repülőtérre, hogy újratöltsük őket, ha már túl vagyunk a biztonságon. Ez spórol a drága és pazarló vizes palackokkal.

Végül hozzon magával szórakozást gyermekeinek a repüléshez vagy az utazáshoz, hogy ne fizessen a filmekért, könyvekért, magazinokért vagy játékokért.

Maradjon egy apartmanban

Megállapítottuk, hogy családunk számára sokkal költséghatékonyabb és kényelmesebb apartmanházat keresni, mint szállodai szállást (a legtöbb esetben).

Gyakran foglalunk az airbnb-n keresztül, és házakkal is kereskedünk Lakáscsere. Mindkettő csodálatos élmény volt.

Élelmiszerbolt és szakács

A lakásban vagy otthon tartózkodás további előnye, hogy egy teljes konyha áll a rendelkezésére! Gyakran az első dolog, amit megteszünk, miután kipakoltunk a rendeltetési helyünkön, az az, hogy elmegyünk a legközelebbi élelmiszerboltba, és készletezünk élelmiszert a tartózkodásunkhoz.

Szinte mindig reggelit főzünk a lakásban, ahelyett, hogy kint étkeznénk. Ha kint leszünk aznap, akkor minden szükséges harapnivalót magunkkal viszünk.

Hajlamosak vagyunk néhány vacsorát is főzni, ha extra pénzt próbálunk megtakarítani.

Szórakozás Firenzében a gyerekekkel

Snack Snack Snack

Korábban említettem, de csomagolja össze azokat az uzsonnákat! Rengeteg pénzt fog megtakarítani, ha nem kell olyan gyakran megállnia és ételt találnia.

Fejfájást és kitörést is megtakarít, ha könnyű harapnivalókat és vizet kap kéznél azokban a pillanatokban, amikor a gyerekek (vagy felnőttek!) Éhesek és vagányak lesznek.

albuquerque-i tennivalók

Hordjon vizes palackokat

Ugyanilyen megfontolással kezeljük a vizet, mindenhova egy palackot cipelve!

Attól függően, hogy hányan utazunk, lehet, hogy megosztunk egy palackot, vagy lesz néhány köztünk. De sok pénzt és időt takaríthat meg, ha nem kell megállnia egy kisboltban, hogy vegyen egy üveget a hidratálás érdekében.

Használja a helyi közlekedést a rendeltetési helyén

Amikor gyerek nélküli párként utaztunk, gyakran bicikliztünk a városokban, és ez volt az én nagyon kedvenc dolog. Hihetetlen módszer volt a város jó megismerésére, a hajózás megismerésére és egy helyi tapasztalatszerzésre.

Sok városban városi kerékpáros programok vagy kerékpárkölcsönzési lehetőségek állnak rendelkezésre.

Miután jöttek a gyerekek, rengeteg kutatást végeztünk, hogy központi helyen maradhassunk, és sétáltunk mindenhol. Volt egy nagyon erős utazási babakocsi amely több államba és országba érkezett velünk. A gyerekek pihenhettek és megnézhették a sétát.

Most, hogy kissé öregszenek, tömegközlekedéssel indulunk. A vonatok, metrók, buszok és egyebek használata egy másik hihetetlen módszer arra, hogy valóban belemerüljön az úticélba (és rengeteg pénzt takarítson meg a taxikban vagy a bérelt autókon).

családi utazás költségvetéssel

Válassza a Helyi éttermek lehetőséget

Legyen merész és vándoroljon el a fő utcákról, hogy hihetetlen helyi helyeket találjon! Online módon is végezhet néhány kutatást, hogy megtalálja a legjobb helyi pontokat.

Gyakran tapasztalhatja, hogy a kis anya-pop boltokban találhatók a leghitelesebb ételek hihetetlen áron.

Sushi egy Kauai étteremből

Rendeljen okosan, mentse meg a maradékot

Amikor utazás közben étkezünk, mindig megpróbáljuk a költségvetésünket megtartani.

Olyan ételeket keresünk, amelyeket meg tudnánk osztani, vagy kevesebb ételt rendelhetnénk, és csak megosztanánk néhány dolgot magunk között. Gyakran a gyerekek amúgy sem fejezik be a tányérjukat, ezért megrendelünk közöttük egy felnőtt ételt, és felosztjuk őket.

Ha egy étkezésnek különösen nagy az adagja, akkor csomagoljuk az extra összeget, és másnap ebédre vagy vacsorára hazavisszük. (Ebben az esetben is jól jön, ha hűtőszekrénnyel ellátott szállások vannak.)

Tárgyalás és alku

Ha a helyi piacokon vásárol, érezze meg, hogy a tárgyalások vagy az alkuk kulturálisan megfelelőek-e.

Megállapíthatja, hogy a szállásoktól a repülőjegyig is mindent meg lehet tárgyalni.

Gyűjtsön tapasztalatokat, ne emléktárgyakat

Utazáskor gyakran előre elkészítjük a gyerekeket, hogy nem vásárolunk ajándéktárgyakat. Mindent megteszünk, hogy fényképeket, emlékeket és élményeket gyűjtsünk.

Megállapítottam, hogy ha ezt normává teszi családi utazásai során, gyermekei jól reagálnak és megértik a mögöttes ötletet.

Kötéllengés Kauai-ban

Keresse meg a városbelépőket vagy a kedvezményes kártyákat

Idővel végezzen kutatást az úti cél érdekében, és hogy a látogatói tábla kínál-e városbelépőt vagy bármilyen kedvezményes kártyát a helyi látnivalókhoz, éttermekhez vagy a közlekedéshez.

Gyakran a városok olyan kedvezménykártyát vagy csomagot kínálnak, amelynek van értelme egy nagyobb család számára pénzt felhasználni és megtakarítani.

családi utazás költségvetéssel

Kutatási kedvezménynapok az attrakciókon

Gyakran a helyi látnivalók kedvezményes vagy ingyenes belépési árakat kínálnak a hét bizonyos napjain. A múzeumok gyakran ezt teszik, vidámparkokkal vagy más látnivalókkal együtt.

Ha előre megtervezheti az utazás konfigurálását úgy, hogy el tudja érni azokat a kedvezményes napokat, akkor a költségvetésének kedvez!

Szórakozás Firenzében a gyerekekkel

Kutasson ingyenes látnivalókat

Ellenőrizze úti célját, hogy vannak-e teljesen ingyenes helyi látnivalók! Gondoljon a „városnézés” kifejezésre, ahelyett, hogy megvásárolná a nevezetességeket vagy kiállításokat.

A parkok, játszóterek, műemlékek és egyebek mind tökéletesek a családi utazásokhoz költségvetéssel. Alacsony szinten tartják a költségeit, lehetőséget biztosítanak a helytörténet megvitatására, és lehetőséget adnak a gyerekeknek, hogy rohangáljanak.

Mit kell csinálni Rómában a gyerekekkel

Döntse el prioritásait

Természetesen érdemes megtapasztalnia néhány látnivalót, amelyekért fizetnie kell. Mielőtt megérkezne az úti céljába, döntse el prioritásait és azokat a dolgokat, amelyeken kényelmesen széthúzza magát.

Ha célját szem előtt tartja, amit családja szeretne megtapasztalni, időt és pénzt fog megtakarítani.

Zseblámpa

Minél könnyebb utazni, annál könnyebb és költségkímélőbb lesz! Arra törekszünk, hogy négytagú családunk egy teljes méretű bőröndbe kerüljön (ezt két hétig tettük Olaszországban és két hétig Mexikóban).

Megtakarít a poggyászdíjakon és a szállításon, ha fizetnie kell a vonatokon vagy ingókban lévő táskákért. Az is csak húsvéti járás!

Utazás gyerekekkel

Híresebben kipróbálható utazási ötletek

Remélem, hogy ezek az ötletek segítenek abban, hogy a családi utazások költségvetésben maradjanak! Az alábbiakban megtekintheti kedvenc helyeinket, ahol gyerekekkel utazhatunk. puszi

Szórakozás Cabo San Lucasban gyerekekkel

Ez a bejegyzés affiliate linkeket tartalmaz az Ön kényelme érdekében. Ez azt jelenti, hogy kis jutalékkal vásárolok, ha ezen linkek valamelyikén keresztül vásárol, és nem terheli önnek külön költséget. Köszönöm, mint mindig a támogatását!


Forrás link


25 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok