Cserélje le az esztelen görgetését valamire, ami a legkevesebbet fizet

Avatar admin | 2021.07.15. 7 Views 0 Likes 0 Ratings

7 Views 0 Ratings Rate it

Kép a cikkhez: Cseréld le az esztelen görgetést valamivel, ami legalább fizetni fog neked egy kicsit

Fénykép: Andrey_Popov (Shutterstock)

Könnyedén kereshet pénzt online felmérések készítésével, de ezek általában nem fizetnek néhány dollárnál többet óránként, sokkal kevesebbet, mint amennyit minimálbért fizető részmunkaidős munkával kapna. Ennek ellenére eltérítésként jobban fizet, mint a Twitteren lapozni, különösen, ha valahol elakadt a várakozás, például a repülőtér vagy a DMV.

Hogyan működnek a fizetett online felmérések?

A vásárlási szokásokkal kapcsolatos információk értékes árucikkek, ezért a fogyasztói magatartás jobb megértése érdekében a vállalatok a piackutatásra támaszkodva fókuszcsoportok, terméktesztek és felmérések alapján hoznak döntéseket. Idő és pénz megtakarítása érdekében egyes piackutató vállalatok fizetnek a fogyasztóknak, hogy online végezzenek felméréseket. A legtöbben olyan jutalompont-rendszert használnak, amelyet készpénzre lehet beváltani, vagy gyakrabban olyan ajándékutalványoktól, amelyeket olyan cégek vásárolnak, mint az Amazon vagy a Starbucks.

A fizetett online felmérések hátrányai

Az alacsony fizetésen kívül a fizetett online felmérésekkel a legnagyobb kompromisszum az, hogy személyes adatokat ad el. Szóval kényelmesnek kell lenned a megosztáshoz nagyon személyes adatait, beleértve az Ön e-mail címét, életkorát, nemét, faját és éves jövedelmét.

Sajnos ez az információ kizárhatja Önt egy felmérésből – néha hirtelen, miközben ilyet csinál -, mivel a piackutató vállalatokat csak bizonyos demográfiai adatok érdekelhetik. Ez elkeserítő lehet, mivel néhány felmérés 15-20 percet vesz igénybe. Ezek a felmérések sok levélszemétet is eredményeznek a beérkező levelek mappájában, ezért mielőtt elkezdené, érdemes új, külön e-mail fiókot létrehoznia.

Hol kezdhetjük el a fizetett online felméréseket

Sajnos nagyon sok hamis felmérést végeznek a csalók, akik az Ön személyes adatait akarják ellopni, ezért érdemes betartani a törvényes webhelyeket. A DollarSprout személyes pénzügyi webhely jó áttekintést nyújt a legjobb, legmegbízhatóbb felmérési helyekről, amelyekkel elindíthatja itt.

A legtöbb webhely körülbelül 50 centet kínál egy kitöltött felmérésért, de figyelje azokat a felmérési webhelyeket, amelyek 1–5 USD-t kínálhatnak, például Márkás felmérések, Pinecone Research, KashKick vagy Értékelt vélemények. Ezen webhelyek egy része regisztrációs bónuszokat is kínál, akár pontokban, akár készpénzben. InboxDollars 5 dollárt kínál a regisztrációért (bár csak akkor válthatja be, ha már 30 dollárt keresett), míg új Swagbucks a tagok 10 dolláros regisztrációs bónuszt igényelhetnek, miután legalább 25 dollárt költöttek a webhely egyik kiemelt kiskereskedőjében, például az Amazon, a Best Buy vagy a Walmart.


Forrás link


7 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok