E-mail kliens piaci részesedése 2021-ben: januártól márciusig tartó tendenciák

Avatar admin | 2021.04.10. 18 Views 0 Likes 0 Ratings

18 Views 0 Ratings Rate it

Hogy van már április? E-mail kliens népszerűsége tavaly majdnem ugyanolyan felfelé és lefelé volt, mint az amerikai tőzsde. Kíváncsian vártam, hogyan alakul ez az új év első negyedévében. Elemeztük, hogy a világon csaknem 3 milliárd e-mail nyílik meg Litmus Email Analytics 2021 januárjától márciusig.

Nézze meg itt az infografikánkat a legfontosabb elvihetőkről, vagy olvassa el a átirat alatta.

Küldje el ezt az infografikát →

2021 Q1 e-mail kliens piaci részesedési adatai a Litmus Email Analytics-től

Átirat: E-mail kliens piaci részesedése 2021 január-március között

Hol olvassák az előfizetők az e-maileket? 2021 januárjában, februárjában és márciusában közel 3 milliárd e-mailt nyitottunk meg, hogy kiderítsük a legnépszerűbb e-mail klienseket, alkalmazásokat és eszközöket.

A legjobb 10 e-mail kliens összességében

Az Apple iPhone növeli fellegvára első helyét az e-mail kliensek piaci részesedésében – csaknem 5 százalékponttal magasabb, mint tavaly. Ez valószínűleg a az új iPhone 12 család óriási népszerűsége.

Egyéb érdekes dolgokat érdemes megjegyezni? A Google Android végzi a legnagyobb ugrást, 3 helyet feljebb lépve a 6. helyre. Az Outlook Mobile rengeteg részesedést veszített, most már csak a nyolcadát a tavalyinak. Lehetővé teszi ez a jelenleg a 11. számú Windows Live Mail számára, hogy ismét áttörjön a top 10-be? Csak az idő fogja megmondani.

 1. Apple iPhone: 38,9%
 2. Gmail: 27,2%
 3. Apple Mail: 11,5%
 4. Előrejelzés: 7,8%
 5. Jehu! Levél: 5,4%
 6. Google Android: 1,5%
 7. Apple iPad: 1,4%
 8. Samsung Mail: 1,2%
 9. Outlook.com: 0,9%
 10. Outlook Mobile: 0,2%

Környezet által nyílik meg

A mobil szépen helyreáll, mint a legnépszerűbb hely az e-mailek megnyitására (2020 közepén nagy sikert aratott). Még mindig nem olyan erős, mint tavaly ezúttal, de meglátjuk, hogyan alakul a 2021-es év többi része.

 • Asztali számítógép: 19,4%
 • Webmail: 36,1%
 • Mobil: 43,0%
 • Egyéb: 1,5%

Megnyílik a top 3 mobil

Az Apple iPhone továbbra is vezető szerepet tölt be a mobil e-mailben, és valószínűleg nem fogják hamarosan megdönteni. A Google Android a 2. helyet növelte a mobil rangsorban, miután tavaly az 5. helyen ragadt. Az Apple iPad folytatja a mobil e-mail kliensek piaci részesedésének csökkenő tendenciáját.

 1. Apple iPhone: 90,0%
 2. Google Android: 3,5%
 3. Apple iPad: 3,2%

Megnyílik a top 3 webmail

Bár a Gmail továbbra is a legfontosabb webmail-e-kliens, a webmail megnyitásának pontos aránya a világjárvány kezdete óta ingadozik, 71-80% és ma már szilárdan 75%. Az Outlook.com webmail e-mail kliens piaci részesedése 140% -kal nőtt az elmúlt negyedévhez képest.

 1. Gmail: 75,0%
 2. Jehu! Levél: 14,8%
 3. Outlook.com: 2,4%

Megnyílik a felső 3 asztal

Az Apple Mail részaránya az asztali számítógépek megnyitásakor kissé csökkent, míg az Outlook növekedett, de továbbra is az első, illetve a második helyet foglalják el. A Windows Live Mail lassan elveszíti az asztali e-mail kliensek piaci részesedését, de valószínűleg egy ideig marad a 3. helyen (a negyedik hely jelentősen kisebb, 0,1% -os részesedéssel rendelkezik).

 1. Apple Mail: 58,9%
 2. Előrejelzés: 40,0%
 3. Windows Live Mail: 0,9%

Az előfizetők száma nem az átlagos

Az e-mail kliens használata iparonként és márkánként eltérő. Kíváncsi arra, hogy az előfizetői hogyan nyitják meg az e-mailjüket? Ingyenes próbaverzióval megtudhatja Litmus Email Analytics.

A Litmus felajánlja Önnek és csapatának azokat az eszközöket és betekintést, amelyekre szüksége van ahhoz, hogy minden előfizető számára folyamatosan kiváló márkaélményt biztosítson, hatékonyabban működjön, gyorsítsa a kampány teljesítményét, csökkentse a hibákat és ne maradjon a spam mappában.

Honnan vettük ezeket az adatokat? A 2021. első negyedévi e-mail piaci részesedésünk közel 3 milliárd e-mail megnyitásból származik világszerte, névtelenül gyűjtve és összesítve a 2021. január 1. és március 31. között a Litmus Email Analytics szolgáltatással. Ez kiemeli az összes iparág és ágazat globális trendjeit. Egyes e-mail kliensek kép- blokkolás miatt túl- vagy alulreprezentáltak lehetnek.


Forrás link


18 Views 0 Ratings Rate it

 • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok