E-mail lista stratégia: Hogyan lehet bevételt szerezni egy nagyszerűvel

Avatar admin | 2021.02.14. 6 Views 0 Likes 0 Ratings

6 Views 0 Ratings Rate it

Mindannyian nagyobb bevételre törekszünk. És miért ne kapná meg e-mailben? A legjobban teljesítő csatornádként óriási teljesítményt nyújt 36 USD visszatérítés minden elköltött 1 USD-ért. De mindezt megkapja? Vagy még többet kaphatna?

A válasz az orrod alatt van

Nem, nem a kanapépárnákban, hanem az e-mailek listájának stratégiájában: Az előfizetők a bevételhez vezető utat jelentik. Beleértve azt, hogy hogyan bánsz a mostaniakkal, és hogyan hozol újakat.

A nagyszerű előfizetői élmény az alábbiak mindegyikét vezérli:

  • Jobb szállíthatóság
  • Javított postafiók elhelyezés
  • Eljegyzés
  • Csővezeték
  • Ismételje meg a vásárlókat

Csak összeállítottuk Piacvezető bevételi útmutatója: E-mail listák. És miközben dolgoztunk rajta, néhány dolog megdöbbentett.

A lista tisztítása és higiénia erős gyomrot igényel

Azoknak az embereknek az e-mailben történő továbbküldése, akiket már nem érdekel, árt a márkanév hírnevének, és a szemét mappába kerülhet, még a legjobb ügyfeleket is érintve. Ha a közelmúltban még nem hajtott végre listahigiéniát, akkor nagy lehet azoknak az előfizetőknek a száma, akiket át kell költenie az aktív listáról egy winback csoportba. És ettől zihálhat.

Vegyen egy mély lélegzetet, és koncentráljon arra, hogy mi a célja. Például megpróbál elérni egy bizonyos szintű e-mail elkötelezettséget? Ennek megtartása vezérfényként segít abban, hogy hű maradjon a tennivalókhoz. És ne feledje, megpróbálhatja visszaszerezni néhány inaktív előfizetőjét, mielőtt abbahagyná az összes e-mailt.

A személyre szabás kulcsfontosságú a nagyszerű előfizetői élmény elősegítésében

Ettől elgondolkodhat, ami elég nyilvánvalónak hangzik, de amikor a személyre szabásról beszélek, azt értem, hogy túllépek a (z) {keresztnév} tantárgyban (bár ez óriási elkötelezettségre késztethet!).

A személyre szabás az egész élmény: a részvételi ponttól a tartalom típusáig, a preferencia központig.

Előfordulhat, hogy az egyik előfizetői ponton tapasztalható folyamat egy másik ponton nem a legjobb élményt nyújtja. A teszt kulcsfontosságú. Kezdje kicsiben. Optimalizáljon egy pontot, ha szükséges. Megnézheti az ötletet mikrohatékonyság és mozgékonyság itt.

A feliratkozási pontok egy helyen történő dokumentálása többet segít, mint tudja

Annak megértése, hogy az előfizetők miként csatlakoznak az Ön listájához (csatorna, űrlaptípus stb.), És a részvételi arányuk, valamint az előfizetői minőségi pontszámuk egy helyen, egyetlen nézetet ad az e-mailek megszerzésének stratégiájához. Mi működik? Mi nem? Mit lehet optimalizálni?

Ez a tervrajza arról, hogy mit és milyen sorrendben kell megoldani. Van egy teljes, ajánlott listánk a megfontolandó dolgokról az ebookban.

Szerezd meg a teljes gombócot

Sokkal több tartozik az e-mail listákba, hogy nagyobb bevételt érjen el. Mélyebben merülünk az e-könyvben, A Marketer bevételi útmutatója: E-mail listák, hogy megértsük, hogyan:

  • Értékelje jelenlegi listáját – kiegészítve stratégiákkal és taktikákkal.
  • Keressen új előfizetőket, optimalizálja a részvételi élményt, és tartsa őket a listán.
  • A listastratégiát illessze be a program folyamatos részébe.

Remélem, megnézi.


Source link


6 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok