Egynapos nyers hajdina zabkása | Élelmesen

Avatar Gadam | 2021.01.31. 45 Views 0 Likes 0 Ratings

45 Views 0 Ratings Rate it

Keres egy problémamentes, tápláló reggeli hogy valóban finom az íze? Ezután az egyik napról a másikra nyers hajdina zabkása teljesen feltűnik.

Ez főzés nélküli zabkása ideális azokhoz a mozgalmas reggelekhez, ahol gyors felvételre van szüksége. Csak annyit kell tennie, hogy előző este áztassa a nyers hajdina dara-t, majd másnap egy fröccs mandulatejjel villogtatja őket. Ezután adjon hozzá lenmagot, mogyoróvajat, gyümölcsöt, egy csepegtető juhar, és ízletes reggelit kap, amely minden szükséges csomagot tartalmaz a nap kezdetéhez.

Szeretjük a hajdina földes, diós és szinte karamellszerű ízét. De ami még nagyobb ebben a gluténmentes pszeudocerealban, az az jótékony hatással van a vércukorszintre. Ezek a teljes kiőrlésű darák rostokkal vannak tele, amelyek lassítják a cukrok emésztését, és így szabályozzák az étkezés után felszabaduló energiaáramot. Sőt, a hajdina vegán forrása teljes fehérjék, vagyis mind a kilenc esszenciális aminosavat biztosítja, amelyre a testednek szüksége van a fehérjék felépítéséhez.

A hajdinát dióvajjal és lenmaggal párosítva rostokat és növényi fehérjéket kapsz. Ennek a zabkásának az egyik adagja óriási A fehérjékre fordított RDI 23% -a és 36% RDI a szálak esetében. A lenmag szintén kiváló esszenciális forrás Omega 3 zsírsavak, egyetlen evőkanálnyival, amely minden szükségesre kiterjed egy nap alatt.

Ha nincs ideje reggel zabkását főznie, vagy ha soha nem gondolt arra, hogy nyersen hajdinát fogyaszt, akkor ez a gyors zabkása recept egy vadonatúj, izgalmas módja lesz a reggeli elkészítésének. Ezenkívül a darák áztatása és lecsöpögtetése fogyasztásuk előtt szintén ezeket teszi könnyebben emészthető [1]. Ez win-win!

Finom és könnyen elkészíthető, ez az éjszakai zabkása is fantasztikus étkezés elkészítése ötlet mivel néhány napig hűtőben tárolhatja, és mindig kéznél van az egészséges reggeli.


Source link


45 Views 0 Ratings Rate it