Egyszerűen félelmetes dolog: az Ateco ellensúlyozó spatulája

Avatar admin | 2021.01.10. 13 Views 0 Likes 0 Ratings

13 Views 0 Ratings Rate it

Konyhai eszközökEgyszerűen félelmetes dolog

Az offset spatula elengedhetetlen eszköz minden házi pék számára, aki könnyedén és szakszerűen akarja elterjeszteni a cukormázat süteményeken és cupcakes-on. És más felhasználási lehetőségei is vannak!

Nyomtatás

Fotó: Irvin Lin

Első pillantásra úgy tűnik, hogy a közönséges vajkés szinte mindent megtesz, amit egy eltolt spatula. De amikor sütemények és cupcakes jegesedésről vagy tészta terítéséről van szó egy serpenyőben, ha van egy eltolt spatulája, soha többé nem nyúl ahhoz a vajkéshez!

Avid Baker? Akkor kell egy eltolt spatula

Évek óta vannak különféle ofszet spatuláim, de azóta elkezdtem komolyan sütni Az Ateco 4 1/2 hüvelykes eltolt spatulája (6 dollár az Amazon-tól) az, amelyhez többet nyúlok, mint az összes többi a fiókomban. Elég nagy ahhoz, hogy működőképes mennyiségű fagyot vegyen fel, vagy jelentős mennyiségű tésztát mozgasson körbe, de nem olyan nagy, hogy nehézkes használni.

Ez az eltolt spatula ideális eszköz réteges sütemények és cupcakes fagyasztásához.

  • Az éles fémél szépen kapar és simít ki vékony fagyos rétegeket, míg a ferde ofszet kialakítás sokkal könnyebbé teszi a sütemény oldalának mattítását, mintha kínosan próbálná kezelni és egyenes vajkést szögbe dönteni.
  • A rugalmas fémnek van egy kis visszapattanása és adása, amely természetesen fagyos csapásokat és kavargásokat hoz létre.
  • Az ellensúlyozott természet azt jelenti nem kell elkorcsosítania a kezét amikor süteményt vagy brownie tésztát próbál felteríteni egy mély serpenyő köré.
  • Még akkor is ehhez a spatulához nyúltam, amikor akartam egy vékony edény, amely a brownie vagy a sütemény és a serpenyő oldalai közé csúszik. Különösen ügyes az ívelt sajttorta serpenyője körüli csúszkálásra, és mivel annyira vékony és rugalmas, kevésbé valószínű, hogy a sajttorta oldalát tépi.

Tehát igen, vajkés ül a konyhai fiókban, de ha van egy eltolt spatulája, akkor azt várja, hogy ezt a vajkést csak a rendeltetésének megfelelően használja: vaj kenésére pirítóson.


Ez a bejegyzés tartalmazhat linkeket az Amazon-hoz vagy más partnerekhez; az ezeken a linkeken keresztüli vásárlásai az Egyszerűen receptek előnyeit szolgálhatják.
További információ az affiliate linkelési irányelvünkről.


Source link


13 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok