Együttműködő festészet – CRAFT

Avatar Gadam | 2021.09.08. 11 Views 0 Likes 0 Ratings

11 Views 0 Ratings Rate it

Az Az ajándékozás művészete az egyik kedvenc eseményem az évben! Nem vettem részt 2020 -ban, mert hát ez nehéz év volt a világ számára. Izgatott vagyok, hogy visszatérek, és készítek egy közös festményt, amelyet adományozhatok a 6. ajándékozási művészetemhez! Az elmúlt években a Dell Gyermekkórház gyermekeivel közösen készítettem művészeti projekteket. Idén a rendezvény virtuálisan zajlott, így csak a gyerekeim vehettek részt közös festészetünkön. Ökölbe szorítva a kórházban tarthatjuk az eseményt 100 gyermek számára!

Íme az elmúlt évek közös művészeti projektjei:

Együttműködő festészet gyerekekkel

A közös festéshez szükséges anyagok

Hogyan készítsünk közös festményt a gyerekekkel

1. lépés- Festse festékkel a vásznat

Először fehérre festettem a vásznat, mert használt vásznat használtam. Ez hasznosnak bizonyult, mert kevésbé észrevehetővé tette a végén lévő sorok tisztítását, mivel már volt egy alaplakk a vásznon.

2. lépés Ragassza fel a vonalakat

A kék festők szalagjának szélességét használtam mérőpálcaként a sorok közötti térben. Az általam használt festő szalag 1,5 hüvelyk széles volt. Javaslom ezt a szélességet, mert több teret ad a gyerekeknek a vonal fölött való festéshez. 7 festett vonal mellett döntöttem, mert ez működött a legjobban ezzel a méretű vászon és festő szalag szélességgel. Annak érdekében, hogy a szalagvonalak egyenesek legyenek, egy udvari botot és egy ceruzát használtam a vászon mindkét oldalán 1,5 hüvelyk jelzésére. Ezután ragasztottam a szalagot a vászonra a megfelelő ceruzajeleken.

Együttműködő festészet gyerekekkel

3. lépés- Festés

Ez volt a gyerekeim dolga! Minden gyereknek adtam egy ecsetet és egy színt, és utasítottam őket, hogy festjenek a szalag tetejétől az aljáig. Ezenkívül ügyeljen arra, és ne feledje, hogy ne fessen a szalag feletti vagy alatti fehér helyre. Ezt használtuk 6 csomag fém akrilfesték. Úgy döntöttem, hogy kicserélem az ezüstöt a 6 csomagban.mély bíbor”Mert a lányom szereti a rózsaszínt, és nem volt rózsaszín a csomag.

Együttműködő művészeti projektek

4. lépés Húzza le a szalagot

Hagyja a festéket 6 vagy több órán át száradni, majd húzza le a szalagvonalakat! Ez a legjobb rész! A lányom szerette lehúzni a szalagot, hogy felfedje mesterkedését. Néhány festékhámlasztó kezeléshez, nézd meg ezt a videót.

5. lépés- Tisztítsa meg a vonalakat

Csak egy sort kellett megtisztítanom. Egy kis fehér festéket és egy kis ecsetet használtam arra, hogy a festék szalagján átfessem a fájdalmat.

Együttműködő festészet

Még több együttműködő művészeti projektötletet keres? Ne hagyja ki ezeket az összefoglalókat az Art of Giving korábbi eseményeiről:
Forrás link


11 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2022. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok