Erősítse marketing csapatát: Itt van a Litmus üzleti esete

Avatar admin | 2021.03.13. 3 Views 0 Likes 0 Ratings

3 Views 0 Ratings Rate it

Marketingvezetőként mindig olyan eszközöket keresek, amelyek felhatalmazzák a csapatom. Különösen akkor, amikor folyamatosan kérem őket (fintor), hogy tegyenek többet. 😬

Mielőtt a Litmusnál dolgoztam, olyan ügyfelekkel dolgoztam, akiknek mindig azt tanácsolom, hogy tegyék be a Litmus-t az arzenáljukba. Miért? Mivel a két dolog, amit egy eszközben keresek, amikor a csapatokat engedélyezem:

  • Rövid idő alatt önmagáért fizet – majd néhányért
  • Visszaadja a csapatomnak az időt, és megkönnyíti / hatékonyabbá teszi a dolgokat

Elég szerencsés voltam, hogy azok a csapatok, amelyekkel az évek során együtt dolgoztam, bíztak a tanácsomban, vagy láttam a Litmus közvetlen értékét. Sajnos ez nem mindig így van. Látod az értéket, de másoknak szükséged van rád, hogy bizonyítsd.

Kihívás elfogadva: a Litmus értékének bizonyítása

Mivel missziónk vagyunk, hogy segítsünk az Önhöz hasonló marketingszakembereknek abban, hogy hozzáférhessenek ahhoz, amire szükségük van ahhoz, hogy jobb e-maileket küldhessenek – gyorsabban -, nekiláttunk, hogy megkapjuk a vasbetétes esethez szükséges információkat. Tehát a Forrester Consultingot bíztuk meg egy Total Economic Impact ™ (TEI) tanulmány készítésével, amely megvizsgálja a befektetések megtérülését (ROI), amelyet a szervezetek a Litmus mellett tudnak elérni.

Négy ügyféllel készült interjú, független elemzés és pénzügyi modellezés alapján a Forrester megállapította, hogy egy szervezet 3 éves időszak alatt a következő előnyökkel járhat:

  • E-mail-kampányonként 1 hetet menthet el egy e-mail csapat tagjának.
  • Érjen el 301% -os megtérülést.
  • Növelje hatékonyságát az e-mail küldés előtti gyártásában.
  • Növelje a nettó árbevételt a jobb átkattintási és konverziós arányok miatt.
  • Javítsa az új ügyfelek megszerzését és az ügyfélélményt.

Mindegyik megtérülési ideje kevesebb, mint 3 hónap.

És bár büszkék vagyunk ezekre az eredményekre, ez nem rólunk szól; rólad szól

Tehát, ha készen áll arra, hogy többet hozzon ki az e-mailes marketingjéből, mint amennyit valaha is elképzelni vélt, akkor most megvan a ténye, amellyel előadhatja ügyét. Tudjon meg részletes információkat a tanulmányról, és itt érheti el →


Source link


3 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok