Ezekkel a film színpalettákkal díszítheti otthonát

Avatar admin | 2021.03.21. 3 Views 0 Likes 0 Ratings

3 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció cikkhez Használja ezeket a filmszínpalettákat otthona díszítésére

Fénykép: Fox Searchlight Pictures

Nézett már valaha filmet, és vonzotta magát egy bizonyos díszlet vagy jelenet esztétikájához – még akkor is, ha nem igazán érdekelt a film maga? Ha igen, akkor nem vagy egyedül. Kalki Janardhanan filmrajongó Instagram-fiókot vezet Színpaletta mozi, amelyben egy adott filmjelenetet készít, és kiemeli a különféle színkombinációkat, színpalettát biztosítva minden bejegyzés alján. Itt van, mit kell tudni erről a projektről, és hogyan használhatja ezeket a színsémákat saját otthonának díszítésére.

A film színpalettájának használata saját otthonában

A nemrég készített interjú a My Modern Met-rel, Janardhanan kifejtette meggyőződését, hogy „a szín pszichológiailag hatással lehet ránk, gyakran anélkül, hogy tudatában lennénk”. Pillanatnyilag a Color Palette Cinema Instagram-fiókjában 1138 bejegyzés található, és több mint 1,6 millió követője van – ez jelzi, hogy milyen érdeklődés mutatkozik a hangulat befolyásolására. (Vagy csak olyan emberek, akik szeretnek érdekes képeket és dizájnt nézni.)

“Szeretem a filmkészítés minden aspektusát, és a színpaletta választása közülük való” – Janardhanan mesélte My Modern Met. “Szeretem, hogy a színek nagy hatással vannak a dolgok felfogására, és imádom, hogy a filmkészítők hogyan használják ezt az eszközt az érzelmek közvetítésére, a hangszín megadására stb.”

Tehát hogyan állítja össze Janardhanan ezeket a színpalettákat? Azzal kezdi, hogy kiválaszt egy állóképet egy filmből, előhúz 10 jelentős színt a jelenetből, majd a kép alatt egy sorba rendezi a kép szerint. My Modern Met.

Ezeket megfogalmazva a saját otthonában használható színsémák, kezdje azzal, hogy kiválaszt egy olyat, amelyet nem csak érdekesnek talál, hanem azt is, amiben élni szeretne. Ez nem azt jelenti, hogy a falaknak kivételesen erős színeknek kell lenniük: mindig semlegesebb falszínnel választhat a palettát, majd bútorokkal, művészettel és más díszítéssel hozza be a többi színárnyalatot a helyszínről.
Source link


3 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok