Facebookon csajozni – Hogyankell.hu

Avatar admin | 2021.04.08. 144 Views 0 Likes 0 Ratings

144 Views 0 Ratings Rate it

Az interneten jelenleg a facebookon van jelen a legtöbb nő világszerte. A társkereső oldalakkal szemben több és relevánsabb információ áll rendelkezésre facebookon azokról a csajokról, akiket potenciálisan megszólíthatsz. Miért ne tennéd meg? Ehhez adok egy kis útmutatót.

MEGJEGYZÉS: Írd le lépésekre bontva a megvalósítást. Az egyes lépéseket a kettőskereszt után tudod megadni, ezek majd sorszámként jelennek meg. Ne hagyj soremelést az egyes sorok között. Ezt a sort kérlek, töröld, csak magyarázatként szolgál!

 1. Regisztrálj facebookra! – Ha még nincs facebook profilod, itt az ideje, hogy regisztrálj. Ne feledd, csak úgy tudsz facebookon csajozni, ha van regisztrált valós profilod. Ha már van, a meglévőt használhatod. Ha nincs, regisztrálj: facebook regisztráció
 2. Töltsél fel profilfotót – Facebookon kiemelkedően fontos a jó profilfotó! Válaszd ki a legelőnyösebbet, vagy ha nincs jó fotót készíttess egyet profi fotóssal.
 3. Töltsél fel további fotókat – Tegyél fel magadról fotókat többféle élethelyzetben: sportolás közben, barátokkal, munka közben, stb…
 4. Adjál meg kedvteléseket – Többféle témakörben adhatsz meg kedvteléseket: sport, zene, film, sorozatok – így ezek alapján is tudsz vonzalmat kelteni.
 5. Jelölj be nőket ismerősnek – Ha már vannak ismerőseid, a facebook ajánlani fog további ismerősöket. Erről az ajánlólistáról is jelölhetsz be neked tetsző nőket. De a keresősávban is keresgélhetsz név, lakhely, érdeklődési kör és sok más szempont alapján is.
 6. Írjál rá a kiszemelt csajokra! – Küldjél egyedi üzenetet annak a nőnek aki tetszik. Ha visszaigazolt, mint ismerős, egy nap múlva írjál neki. Ha nem igazolt vissza, két napnál többet ne várj.
 7. Chateljetek egy ideig – ha válaszolt, érdemes pár levélváltást megejteni. De ne várj soká! Ha van érdeklődés mindkét oldalról, egyezzetek le randit.
 8. Videochateljetek randi előtt – jó, ha látod kivel van valójában dolgod. Szervezzetek le egy online “előrandit”. Itt már véglegesen kiderül, bejöttök-e egymásnak.
 9. Legyél következetes! – Több nővel is chatelj egyidőben. Nem valószínű, hogy az első lesz a nyerő. Így több vasat is tarthatsz a tűzben és nem lesz gond, ha nem jön össze egy randi.
 • Legyenek a legjobb fotóid! Fontos, hogy a profilfotód a lehető legjobb legyen. A többi fotó is legalább annyira fontos, de jó profilfotóval leszel igazán főnyeremény. Ha egyedül nem megy, kérj meg valakit, hogy segítsen.
 • Legyen a lehető legjobb adatlapod. Akárcsak társkereső oldalon, a facebookon is legyenek jól kitöltve a személyes adataid és a kedvteléseid. Megadhatsz bemutatkozó szöveget is. Vonzó férfi adatlap készítés: Alfaferfi.hu: Vonzó férfi adatlapok készítése
 • Ne légy sablonos a chatelésben. Figyeld meg a kiszemelt nő profilján, mit szeret, mit tudsz belevinni a chatelésbe, és ezeket használd. Légy egyedi!
 • Facebook profil
 • Profilfotó
 • Internet kapcsolat
 • Fogalmazási készség
 • Kitartás
 • A csajozás facebookon csak annyival könnyebb, hogy van időd reagálni. Nem tesz téged fizikailag vonzóbbá.
 • Nem helyettesíti a kommunikációs képességedet, ha rendes randira kerül a sor.
 • Nem jelenti azt, hogy nem kell magadra időt és energiát szánnod. Ugyanúgy foglalkoznod kell a személyiséged fejlesztésével, és gyakorolni a csajozást offline is.

MEGJEGYZÉS: Az alábbi minta alapján add meg azokat a webcímeket és a hozzájuk tartozó rövid leírást, amit forrásként használtál, illetve szorosan a témához kapcsolódnak. Ezt a sort kérlek, töröld, csak magyarázatként szolgál!

 • [1] – Részletesebb facebook csajozási tippek: adatok megadása, facebook profilod rendbetétele csajozás szempontjából.


Forrás link

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!


144 Views 0 Ratings Rate it

 • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok