Felejtsd el az IMAX-ot, nézzük a „Tenet” -et egy játékfiún – Tekintse át a Geek-et

Avatar admin | 2021.03.14. 5 Views 0 Likes 0 Ratings

5 Views 0 Ratings Rate it

Fénykép a WULFF DEN öt 'Tenet' GBA videó szekéréről.
WULFF DEN

Egyesek szerint egy jó filmet leginkább a színházban lehet élvezni, magasan az ezüstvásznon, nagy nézőszámmal és még nagyobb hangszórókkal. Tévednek – legalábbis amikor Christopher Nolan legújabb filmjéről van szó, Tan. Egy új videóban a fiúzseni YouTuber WULFF DEN lerak Tan öt Game Boy Advanced patronon, így az IMAX futhat a pénzéért.

A Game Boy Advanced Video rövid életű formátum volt, amely hasonló volt a gyerekműsorokhoz Spongyabob és Dragon Ball a GBA-n. A videókat erősen összenyomták, hogy elférjenek egy szokásos Game Boy patronon, és bár nézhetők voltak, abszolút baromságnak tűntek. Tan a Game Boy-nál nincs más. A WULFF DEN-nek erősen össze kellett tömörítenie a 2,5 órás filmet, 192 x 183-as felbontásra 6 Hz-es frissítési frekvenciával. És a film akkor sem fért el egy patronon. Szét van osztva öt patronok, mindegyik egyedi (és hivatalos kinézetű) címkével.

Vásárolja meg miért Tan? Tavaly év végén, Christopher Nolan gyülekezett a WarnerMedia ellen, aki meg akarta tenni Tan a mozikban és az HBO Max-en egyszerre a világjárvány miatt. Az alábbi idézet Nolan-tól származik, aki ragaszkodott hozzá hogy az emberek figyelik Tan moziban és nem otthonuk kényelmében:

Az iparág egyik legnagyobb filmrendezője és a legfontosabb filmsztárok azelőtt este lefeküdtek, hogy azt gondolták, a legnagyobb filmstúdiónál dolgoznak, és arra ébredtek, hogy megtudják, a legrosszabb streaming szolgáltatásért dolgoznak.

Nolan felháborodása a Tan létrehozott egy kis mémet. Az emberek felháborító szörnyű médiában kezdték nézni a filmet, például MacBook Pro érintősáv vagy a baba őr. De feltéve Tan a Game Boy Advance egy lépéssel előrébb lép. Ez egy monumentális bravúr, és mindenkinek meg kell adni a lehetőséget, hogy megtapasztalja.

Szeretne filmeket nézni a Game Boy Advance játékkal? WULFF DEN néhány jó utasítást ad az övében Youtube videó, és még bizonyos forrásokat is biztosít a Tan projekt a Twitterét. Meg is nézheti Sterophonické „A YouTube-videók konvertálása Game Boy Advance ROM-kká” útmutató, amelyet a WULFF DEN követett Tan a GBA szekereken.

Forrás: WULFF DEN keresztül A perem
Source link


5 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok