Félelmetes barkácsfüzetek legfeljebb 5 perc alatt

Avatar admin | 2021.01.19. 20 Views 0 Likes 0 Ratings

20 Views 0 Ratings Rate it

Aranyos és könnyen elkészíthető barkácsfüzetek. Ráadásul csak 5 percet vesz igénybe!

Hűvös tapétával és ragasztóval készített barkácsfüzetek képe.

Évek óta készítek itt-ott kis barkácsfüzeteket. És őszintén szólva, ez azt eredményezte, hogy végtelen számú helynek tűnik jegyzetek lejegyzése vagy ötletek vázlata. DE valamilyen okból nem számít, hányat készítek (vagy vásárolok ezért), soha nem találom meg a * megfelelő * jegyzetfüzetet, amikor szükségem van rá.

Szóval, itt készítek egy újabb jegyzetfüzet-készletet a ház körül. Egy olyan notebook oktatóanyagra építek, amelyet még 2016-ban írtam, és hozzáadok egy második módszert a notebookok készítéséhez, amely ugyanolyan gyors és aranyos, az IMO.

Szerettem volna igazán különlegessé tenni őket. Ha nagyon szeretem őket, talán ezúttal nem veszítem el őket ?! Tehát tapétával készítettem őket, de nem akármilyen tapétával … a tapéta álmokból készülnek!

Szeretne saját készleteit készíteni? Így készítheti el saját háttérkép-jegyzetfüzeteit körülbelül 5 perc alatt.

Semleges mintás tapéta és olló egy fehér asztal.

Szükséges anyagok

 • dekoratív tapétaminták (a hűvös csomagolópapír is működik)
 • olló
 • hulladék papír
 • hosszú elérésű tűzőgép (nekem tetszik ez a 10 dolláros egy amazon)
 • csontmappa (szintén amazon)

Az összes háttérkép származik Kelly Wearstler és tulajdonképpen vettem egy csomó mintát egy olyan projekthez, amelyet a stúdióban szeretnék végezni. De miközben megpróbálom lecsökkenteni azt, akit a legjobban szeretek, és kitalálni a költségvetést, megvoltak ezek a maradék minták, amelyek haldokoltak, hogy barkácsoljanak.

Hogyan készítsünk barkácsfüzeteket a Scratch-ból

Ezeknek a barkácsfüzeteknek a folyamata hasonló a Barkácskönyvtár-jegyzetfüzetek a WAY-től vissza (ne ítélje meg túl keményen ezeket a fotókat … hat évvel ezelőtt volt).

De van néhány különbség és sajátosság a háttérkép használatához, ezért létrehoztam egy új oktatóanyagot …

1. Vágjon és hajtson papírt.

Kezdje azzal, hogy kivágja a hulladékpapírt, és félbehajtva létrehozza a kívánt jegyzetfüzet alakját. Csontmappával hozzon létre egy ragyogó hajtást, például a fényképet. A hulladékpapírhoz bármit felhasználhat … színes papírt, bélelt papírt, grafikonpapírt stb.

Méretezés: Nagyon szeretek szabványos méretű és nem szabványos méretű notebookok keverékét létrehozni. A bemutató fotóin szereplő kép kicsi és négyzet alakú. 10 darab hulladékpapírt vágtam le 7 hüvelyk hosszúságig és 3,5 hüvelyk szélességig. Félbehajtva 20 oldalas, 3,5 x 3,5 méretű noteszgépet hoz létre.

A zöld és fekete csíkos jegyzetfüzet az utólagos képek némelyikében 4,5 és 5,5 hüvelyk, amikor elkészült – tehát az eredeti hulladékpapír köteg 9 hüvelyk hosszú és 5,5 hüvelyk magas volt.

2. Hajtsa ki, keresse meg és vágja le a papírt.

Ezután bontsa ki és kövesse a hulladékpapír széleit tapétára. Ezután vágja ki az ollóval létrehozott alakot.

3. Csomagolja össze és ragassza össze a darabokat.

Tekerje be a tapétát az összehajtott hulladékpapírok külső része körül, és ragassza rá a felső törmelékdarabokra, miután megfelelően sorakozik.

* Ez a lépés valójában nem szükséges 100% -ban, csupán a borító további támogatására szolgál. Ha nem gondolja, hogy háttérképének további támogatásra van szüksége, időt takaríthat meg az időmegtakarítás érdekében.

Hajtsa át újra, és szükség esetén használja a csontmappát a gyűrődéshez.

4. Tűzze össze az összes papírt.

Ezután egy hosszú elérésű tűzőgép segítségével (amelyen megtalálhatja amazon), tűzzön meg 2-3 tűzőkapcsot közvetlenül a papírlapok / tapéta borító készlet hajtásának tetején.

* Hacsak nem szuper apró notebookot készít, a szokásos tűző nem fog működni ehhez, mert túl rövidek ahhoz, hogy elérjék a notebook középső hajtását, hogy függőlegesen tűzzenek.

Lépfotók, amelyek bemutatják, hogyan készítsenek barkácsfüzeteket 5 perc alatt

És ez az! A kezdetektől a végéig ezeknek a barkácsfüzeteknek az elkészítése kevesebb, mint 5 percet vesz igénybe. De van még egy gyorsabb ötletem, hogy te is megpróbálhatod, ha az 5 perc túl hosszú …

Hogyan lehet helyreállítani a meglévő jegyzetfüzetet

Ha néhány lépést meg akar menteni magának, akkor egy másik lehetőség az lenne, ha egy meglévő noteszgépet háttérképpel állítana helyre egy új, új külső érdekében.

Mindössze annyit kell tennie, hogy levágja a háttérképet vagy a csomagolópapírt méretre (például az első bemutató 2. lépésében), és ragasztja a meglévő borítóhoz, kezdve az elejétől és a papír hátrafelé csavarásával.

ÉS ha hámozó és ragasztó tapétát használ, ami véletlenül maradt néhány korábbi projektből (a sárga fürdőszoba átalakítása és a családi szobánk), még ennél is könnyebb.

A már ragacsos hátterű háttérképekkel csak egy helyreállítható jegyzetfüzetre, háttérképre és ollóra van szüksége. Ez az!

Utasítás

Csak vágjon le egy 2-3 cm-rel nagyobb méretű tapétadarabot, és húzza le a tapadó hátlapot.

Rögzítse a notebook gerincét a tapéta közepére, majd az elülső és a hátsó borítóra.

Ezután vágja le a tapéta felesleges túlnyúlását a gerinc területéről (felső és alsó).

Ezután hajtsa rá a maradék felesleget, ne az első és a hátsó szárnyakat.

Kicsi, aranyos jegyzetfüzetek készítéséhez használt háttérképeket.

Jegyzetfüzetek tapétarészekből és néhány más anyagból.

Háttérképek és kézműves kellékek az asztalon noteszgépek készítéséhez.

Barkácsfüzetek

Itt készítettem barkácsolási jegyzetfüzeteket, és ennek eredményeként végtelen sok helyen éreztem jegyzeteket vagy ötleteket vázolhatok. De valamilyen oknál fogva, függetlenül attól, hogy hányat készítek (vagy vásárolok ezért), soha nem találok noteszgépet, amikor szükségem van rá. WTF ?! Szóval, arra gondoltam, hogy készítek egy új barkácsfüzetkészletet, hogy elrejthessem a házat, a stúdiót, az erszényemet, stb., Így megint van néhány. És igazán különlegessé akartam tenni őket. Ha nagyon szeretem őket, talán ezúttal nem veszítem el őket ?! Tehát tapétával készítettem őket, de nem akármilyen háttérképet … a tapéta álmaiból készül! Szeretne saját készleteit készíteni? Így készítheti el saját háttérkép-jegyzetfüzeteit körülbelül 5 perc alatt.

Kulcsszó: diy, január, jegyzetfüzet, szervezés, háttérkép, írás

Szerző: Brittni

 • dekoratív tapéta minták menő csomagolópapír is működik
 • olló
 • hulladék papír
 • hosszú elérésű tűzőgép
 • csontmappa

Barkácsfüzet ötlet # 1: Jegyzetfüzetek készítése a Scratchból

Ezeknek a barkácsfüzeteknek a folyamata hasonló a WAY back barkácskönyvtári jegyzetfüzeteihez (ne ítélje meg ezeket a fotókat túl szigorúan … hat évvel ezelőtt volt). De van néhány különbség és sajátosság a háttérkép használatához, ezért létrehoztam egy új oktatóanyagot …

 • Kezdje azzal, hogy kivágja a hulladékpapírt, és félbehajtva létrehozza a kívánt noteszgép alakját – egy csontmappával hozzon létre egy éles hajtást, például a fényképet. A hulladékpapírhoz bármit felhasználhatsz: színes papírt, bélelt papírt, grafikonpapírt stb.

 • Méretjegyzet … Nagyon szeretek szabványos és nem szabványos méretű notebookok keverékét létrehozni. A bemutató fotóin szereplő kép kicsi és négyzet alakú. 10 darab hulladékpapírt vágtam le 7 hüvelyk hosszúságig és 3,5 hüvelyk szélességig. Félbehajtva 20 oldalas, 3,5 x 3,5 méretű noteszgépet hoz létre. A zöld és fekete csíkos jegyzetfüzet az utólagos képek egy részénél 4,5 hüvelyk és 5,5 hüvelyk, amikor elkészült – tehát az eredeti hulladékköteg 9 hüvelyk hosszú és 5,5 hüvelyk magas volt.

Ezután bontsa ki és kövesse a hulladékpapír széleit tapétára. Ezután vágja ki az ollóval létrehozott alakot.

Tekerje be a tapétát az összehajtott hulladékpapírok külső része körül, és ragassza rá a felső törmelékdarabokra, miután megfelelően sorakozik. * Ez a lépés valójában nem szükséges 100% -ban, csupán a borító további támogatására szolgál. Ha nem gondolja, hogy háttérképének további támogatásra van szüksége, időt takaríthat meg az időmegtakarítás érdekében.

Ezután nagy hatótávolságú tűzőgéppel (amelyet az Amazon-on talál) tűzzön 2-3 tűzőkapcsot közvetlenül a papírlapok / tapétatakaró szett hajtogatásának tetejére. * Hacsak nem szuper apró notebookot készít, a szokásos tűző nem fog működni ehhez, mert túl rövidek ahhoz, hogy elérjék a notebook középső hajtását, hogy függőlegesen tűzzenek.

Barkácsfüzet ötlet # 2: Hogyan lehet helyreállítani a meglévő notebookot

 • Ha néhány lépést meg akar menteni magának, akkor egy másik lehetőség az lenne, ha egy meglévő noteszgépet háttérképpel állítana helyre egy új, új külső érdekében.Mindössze annyit kell tennie, hogy levágja a háttérképet vagy a csomagolópapírt méretre (például az első bemutató 2. lépésében), és ragasztja a meglévő borítóhoz, kezdve az elejétől és a papír hátrafelé csavarásával.ÉS ha hámozó és ragasztó tapétát használ, ami véletlenül maradt néhány korábbi projektből (a sárga fürdőszoba átalakítása és a családi szobánk), még ennél is könnyebb.A már tapadós hátlapú háttérképekkel csak egy helyreállítható jegyzetfüzetre, háttérképre és ollóra van szüksége. Ez az!Csak vágjon le egy 2-3 cm-rel nagyobb méretű tapétadarabot, és húzza le a tapadó hátlapot.Rögzítse a notebook gerincét a tapéta közepére, majd az elülső és a hátsó borítóra.Ezután vágja le a tapéta felesleges túlnyúlását a gerinc területéről (felső és alsó).Ezután hajtsa rá a maradék felesleget, ne az első és a hátsó szárnyakat.

Fotó és stílus Brittni Mehlhoff

Mi a véleményed ezekről a kis srácokról? Van-e egymillió apró notebook, mint én?


Source link


20 Views 0 Ratings Rate it

 • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok