Felújított CD DIY fotószalag a családi fotók megjelenítéséhez

Avatar admin | 2021.06.15. 14 Views 0 Likes 0 Ratings

14 Views 0 Ratings Rate it

Szereted a mindig népszerű fotószalagok megjelenését, de nem tetszik az ár? Imádni fogja ezt a gyönyörű barkácsolási fotószalagot, amely régi CD-kből vagy DVD-kből készült. Nagyon egyszerűen elkészíthető, könnyen testreszabható és valóban gyönyörű. Ez egy szórakoztató módja a tökéletes dekoráció vagy ajándékötlet létrehozásának, teljesen az Ön igényeinek megfelelően.

Fotó szalag a falon polcon

DIY fotószalag

Akár otthona dekorációjának megfelelő fotószalagot szeretne, akár ajándékot szeretne készíteni barátainak, családjának vagy egy különleges alkalomra, pontosan ezt keresi. Csak négy valódi kellékre van szüksége – forró ragasztóra, szalagra és régi CD-kre, valamint néhány papírra nyomtatott képre. Elég könnyű, ha a gyerekek saját maguk készítik el, kevés segítséggel, és rengeteg különböző lehetőséggel készíthetnek szalagot vagy zsineget.

Rengeteg alkotást készítettünk újrahasznosított elemek, köztük régi CD-k és DVD-k felhasználásával. Néhány más, akinek tetszhet, magában foglalja ezt az aranyos kis képet bagoly messenger ideális a konyhában vagy a hálószobában való függesztéshez. A CD-k felhasználhatók rengeteg tétel alapjául, de imádom, ha valami hasznosat megtehetek!

Fotószalag fekete hűtőszekrényen, horgony mágnesekkel

Mit használhatok a szalaghoz?

Nyilvánvaló, hogy bármilyen szalagot használhat. Tetszik egy vastagabb vagy masszívabb szalag ötlete, amelynek elég széles az alapja ahhoz, hogy a CD-t biztonságosan a helyére ragassza. Az alábbiakban további ötleteket találhat arra vonatkozóan, hogy mit használhat a fotótartó alapjául.

  • Vastag szalag
  • Zsinór
  • Kötél
  • Zsákvászon
  • Csipke

Fotószalag fehér felületen

Hogyan zárhatom le a képeket a károsodás ellen?

Valamit használni szeretne a képek lezárásához, hogy azok vízállóak legyenek, és megakadályozzák a károsodást. Használhatja a Mod Podge-ot, amely könnyen megtalálható a kézműves üzletekben és néhány dollárüzlet kézműves részlegében. Alternatív megoldásként használhat spray-tömítőszert. A tömítőanyagot kézműves üzletekben, néhány nagy dobozos üzletben és fémáruházban találhatja meg. Az alábbiakban néhány tömítőanyagot ajánlunk.

Szalag fényképekkel a falon, fából készült polc mellett

Hogyan csatolhatom a CD-ket a szalagra?

A fotószalag készítése közben a szalagot hozzá kell csatolnia a lemezekhez. Használhat forró ragasztót a szalag rögzítésére, vagy használhat fém lyukasztót. Miután elkészült a lyuk, átfűzheti a szalagot a lyukon.

Jobban szeretem a forró ragasztó módszert, mivel ez a legkönnyebb és legkézenfekvőbb, mivel már kéznél van. Ha nem szereti a forró ragasztót használni, használhat bármilyen jó ragadós kézműves ragasztót vagy valami hasonló Gorilla ragasztót, amelyről ismert, hogy hosszabb ideig jól tapad.

Fotók piros szalag lóg a hűtőszekrény

Díszíthetem a szalagot?

Természetesen! Noha szeretem a sima rusztikus megjelenést egyedül a szalagon, mindenképpen díszíthet még egy kicsit. Csak adjon hozzá néhány gyöngyöt, csillogást, flittert vagy akár csipkét a szélein. Könnyű valami sziporkázóvá alakítani, vagy apróságokat hozzáadni, például tengerparti témájú gyöngyöket vagy rátéteket a szalag mentén, hogy megfeleljen a képek témájának. Ezt akár ünnepi képekkel is megteheti, és a szalag kiegészítőket magához az ünnephez illesztheti.

A Palatábla fotószalag, amely először a családot írja

Hol kaphatok régi CD-ket vagy DVD-ket a kézművességhez?

Sok embernél rengeteg régi CD és DVD fekszik, amelyekre már nincs szükségük. Ha azonban nincs kéznél használható, megkérdezheti családját és barátait, ha van ilyen. Még azt is észreveheti, hogy néha a könyvtárban megtalálhatók azok a lemezek, amelyeket a könyvértékesítéskor odaadnak vagy eladnak. Régi CD-k és DVD-k szintén megtalálhatók a takarékboltban.

Nő tartja a szalagra fűzött képeket

Hogyan adhatok képeket régi CD-khez vagy DVD-khez?

Miután elkészítette a lemezeket, méretre akarja vágni a képet. Ezután készen áll a kép felvételére a lemezre. Egyszerűen felragaszthatja a képet, vagy a Mod podge segítségével megtarthatja a képet. Használhat transzferpapírt is a kép lemezre juttatásához. Valójában meglehetősen egyszerű megtenni, és a gyerekek is könnyen. Az alábbiakban további részletek találhatók, lépésről-lépésre.

Fotók a falon sárga tulipánokkal az előtérben

Szükséges kellékek

Kellékek fotószalag fehér asztalra

Hogyan készítsünk felújított CD fotószalagot

Először válassza ki a megjeleníteni kívánt képeket. Nyomtassa ki ezeket papírra. Inkább alaplapot vagy másolópapírt használok, de fotópapírt is használhat, ha akar. Csak egy kicsit drágább.

Vágja ki a képeket a CD segítségével a megfelelő méret és forma nyomon követéséhez. A CD lemérése előtt a képet kinyomtathatja, és körben kinyomtathatja, így rendkívül könnyű kivágni.

Kép kivágása a papírból

Csatlakoztassa a kinyomtatott képeket a CD-hez forró ragasztóval vagy kézi ragasztóval, ügyelve arra, hogy az különösen jól legyen lezárva a CD szélén és közepén.

Ragasztó hozzáadása a CD-hez

Válassza ki a fogasnak a kívánt szalagot vagy zsineget, és vágjon olyan hosszúságot, amely az összes képét néhány hüvelyk között tartja.

Ragaszthatja a szalagot a falra úgy, ahogy van, vagy hozzáadhat egy hurkot a végéhez, hogy az könnyen átcsússzon egy horogon.

Összekötő hurok a szalag végén

Adjon ragasztót közvetlenül a szalagra, ahová a CD-ket helyezik.

Forró ragasztó hozzáadása a piros szalaghoz

Ragasszuk be a CD-ket a szalag néhány centiméterén keresztül, majd kívánt esetben vágjuk le az alját.

CD-képek ragasztása szalagra

Ha kívánja, más díszítéseket, például gyöngyöket, flittereket vagy csipkéket adjon a szalagra, akassza fel a falra, vagy tegye egy dobozba, és ajándékozzon meg barátainak és családjának!

Nappali fehér fal, piros szalaggal, fotótartóval lámpa mögött

További szórakoztató, felújított CD kézműves ötletek

Ha több CD vagy DVD lóg körül, érdemes megnéznie néhány alábbi kézműves ötletet. Rengeteg szórakoztató ötlet, amely a szemetet valami teljesen új és szórakoztatóvá varázsolhatja! Legyen elfoglalt a készítéssel, hogy a szemétnek gondolt újdonsággá és szórakoztatóvá tegye a ház körül.

Hozam: 1

Fotó szalag a falon polcon

Kincsessé varázsolja azokat a régi CD-ket és DVD-ket a kukából. Akassza fel őket egy aranyos fotószalagra a családi képek megjelenítéséhez!

Prep Time
5 perc

Aktív idő
15 perc

Teljes idő
20 perc

Nehézség
Könnyen

Becsült költség
1 USD

Megjegyzések

A képek kinyomtatásához használjon kartonpapírt, kézműves papírt vagy fotópapírt.

Ajánlott termékek

Amazon társult tagként és más társult programok tagjaként a minősített vásárlásokból keresek.

Ezt tegye a hűtőszekrényére mágnesekkel.

Piros szalaggal ellátott fotószalag lógott a hűtőszekrényen mágnesekkel

Vagy ragaszkodjon a falhoz a nappaliban.

Fotószalag a fal felett asztal

Testreszabása ünnepekre, eseményekre vagy családtagokra egyedi képmegjelenítések készítéséhez az egész otthonban.

Palatábla a falon piros szalaggal ellátott fotószalaggalForrás link


14 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok