Filc és krumpli sablon és bemutató

Avatar admin | 2021.06.14. 52 Views 0 Likes 0 Ratings

52 Views 0 Ratings Rate it

Időnként szeretnénk elkészíteni eredeti projektjeink frissített verzióit. És ez a filcburger egy közülük! Eredeti filc burgerünkhöz képest ez sokkal részletesebb. És van egy sokkal jobb oktatóanyag is, amelyet követhet.

Ez a projekt alig haladja meg a kezdő szintet, mert egy kis építkezéssel jár. Tehát, ha már készített néhány filc projektünket, görgessen lefelé mindent, ami a kézművesség megkezdéséhez szükséges.

Az alábbi mintánk az összes darabot tartalmazza, amire szükséged van egy filcburger elkészítéséhez, valamint a krumplit. Természetesen az összes rögzítést is mellékeltük, így a kicsi hagymát, paradicsomot, salátát, sajtot, savanyúságot, mustárt és ketchupot adhat hamburgeréhez. Gondoljon csak a kreatív szórakozásra!

További szórakoztató lehetőségekért ezen a nyáron elkészítheti a mi is érezte hot dog és filcfagylaltokat. Ne felejtsen el megosztani velünk képeket arról, amit készít, az #MadeWithLia címkézésével az Instagram-on, vagy a tagok számára közzétett Facebook-oldalunkon.

Képességszint: Közbülső

Használt öltések: takaró, leválasztott láncöltés, egyenes öltés és kettős futóöltés.

Ez a tartalom olyan linkeket használ, amelyekből jutalékot kaphatunk. Közzététel.

Eszközök

Anyagok

Hogyan készítsünk filcburgert és krumplit

s

filcburger és krumpli fotó bemutató, Lia Griffith

kézzel készített filcburger és krumpli filc öntettel és fűszerekkel

DIY filc burger

A barkácsolás játékéletet érzett

filcburger és krumpli

filc burgerfilcburger filccel sajttal, paradicsommal, salátával és fűszerekkel filcburger és krumpliBarkács filc burger és krumpli filc filcburger és krumpli

Fedezze fel többet

Több szórakoztató tevékenységre van szüksége a gyerekeknek? Nézze meg a mi oldalunkat DIY játékkonyha, gyerekkötények, és filc konyhai eszközök. Böngészhet a többi oldalunkon is játékéletet érzett gyerekeknek.
Forrás link


52 Views 0 Ratings Rate it