Gluténmentes fokhagymás kenyér recept | Élelmesen

Avatar Gadam | 2021.02.06. 77 Views 0 Likes 0 Ratings

77 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

GYIK


Meddig tartják a pálcikákat?

Ezek a mártó rudak hosszabb ideig tartanak, mint a szokásos kenyér, mivel meglehetősen szárazak és alacsonyabb a víztartalmuk. Ez azt jelenti, hogy nem múlnak el olyan gyorsan, és megfelelő tárolás esetén 5 napig is eltarthatnak.

Javasoljuk, hogy a megsütött botokat hagyja teljesen kihűlni, mielőtt tárolja őket, hogy elkerülje a páralecsapódást. Ezután helyezze őket légmentesen záródó tasakba, és nyomja ki annyi levegőt, amennyit csak tud. Tarthatja őket óndobozban vagy fóliába csomagolva is, ha azt tervezi, hogy hamarosan megeszi őket.

Végül tárolja hűvös, sötét helyen, és kerülje a hűtőszekrényt, ahol gyorsan megpuhulhatnak és elkophatnak.

Mit ehetek grissinivel?

Ezek a fokhagymás pálcikák kiválóan alkalmasak önálló nassolásra, akárcsak a keksz.

Az olasz hagyomány szerint előételes tálak részeként olajbogyót, lágy sajtot, sült paradicsomot és pácolt húst is felszolgálnak. Próbáld csomagolni őket prosciutto vagy szalámi szelettel – finomak!

Ezenkívül a grissini tökéletes olyan mártásokhoz, mint a hummus, a taramasalata, a guacamole és a marinara szósz. Nézze meg a mi oldalunkat cékla hummus és mangó mustár ha új és izgalmas mártogatókat szeretne kipróbálni ezekhez a pálcikákhoz.

Néha grissinit is adnak a levesekhez és a pörköltekhez zsemle helyett, és még édes mártogatással is, például csokoládékrémmel vagy dióvajjal.

Mi mást adhatok ezekhez a tésztához?

Ebben a receptben fokhagymaport adtunk a grissini keverékhez, hogy finom fokhagymás ízt kapjunk. Azonban olyan sok egyéb összetevő van, amellyel megkísérelheti ezeket az ételek ízesítését.

Próbáljon például reszelt parmezánt – vagy tápélesztőt, ha vegán vagy – vagy apróra vágott olajbogyót beépíteni a tésztába.

Az olyan magok, mint a chia, a mák, a szezám és a kender szintén kiválóak a kenyérrúdban, mivel extra textúrát, ízt és tápanyagokat adnak hozzá.

Az olyan fűszerek, mint a paprika, a chili és a kurkuma, pompás megjelenést kölcsönözhetnek ezeknek a kekszeknek, ezért a tésztakeverékbe döntse őket, hogy színes kenyérsütőt kapjanak.

[ad_2]
Source link


77 Views 0 Ratings Rate it