GMB üzenetküldés az asztali számítógépek számára

Avatar admin | 2021.02.13. 14 Views 0 Likes 0 Ratings

14 Views 0 Ratings Rate it

Az emelkedésével nulla kattintással történő keresés és fokozott fogyasztói elvárások a márka reakciókészsége körül, nem meglepő, hogy az üzleti üzenetküldés funkció az asztalra érkezik.

Ha nem látja az Üzeneteket a GMB asztali műszerfal, akkor hamarosan. A GMB az asztali üzenetküldés erőforrását frissítették a következőkre:

Fontos: 2021 március elejéig minden vállalkozás hozzáférhet az internetes üzenetküldéshez.

GMB üzleti üzenetküldés asztali számítógépen

Természetesen ezzel az új hatalommal nagy felelősség jár.

Megtekintheti a GMB Messaging újdonságait, hol választja be, és hogyan tudja a legtöbbet kihasználni annak funkcióiból anélkül, hogy eltévelyedne a Google irányelveinek és az azt használó márkák elvárásainak?

Összefüggő: Hogyan hozhat ki többet a Google Cégem-adatlapból

Hogyan választhatja ki a GMB üzenetküldést

Tavaly júniusban a Google bejelentette üzleti üzenetküldő szolgáltatásának kiterjesztése mobilra és állítólag további módszerekkel kísérletezett az eszköz kiemelésére a SERP-ken.

Noha a funkció nem mindenki számára elérhető, a bevezetés várhatóan március végére fejeződik be, ami a múltban megszünteti az automatikus javítást-megszégyenítést a mobil ügyfeleknek adott válaszok miatt.

Az üzleti üzenetküldés bekapcsolása

Google Cégem a fióktulajdonosoknak be kell választaniuk a szolgáltatást, amely elég egyszerűen elvégezhető, és bármikor visszaállítható az egérgomb egyszerű kattintásával.

Kapcsolja be az üzleti üzenetküldést

Ettől kezdve a felhasználók üzenetet küldhetnek vállalkozásának a GMB-fiókján keresztül.

Hirdetés

Olvassa tovább az alábbiakban

Automatizálhatja a kezdeti választ, hogy megfeleljen a márka hangjának, és bárki, aki a GMB-fiókját működteti, beszélgethet a potenciális ügyfelekkel.

GMB üzleti üzenetküldés

Könnyedén nyomon követheti az üzeneteket, válaszolhat rájuk, és szükség esetén exportálhatja is a beszélgetéseket.

A Google visszavonhatja az üzleti üzenetküldést

Ügyeljen arra, hogy 24 órán belül válaszoljon az üzenetekre, különben a Google visszavonhatja az eszközhöz való hozzáférését.

Hirdetés

Olvassa tovább az alábbiakban

A Google a kiváltó boldog válasz indoklását az ügyfélélmény megőrzésének nevezi.

Az automatikus válaszú üdvözlő üzenetek nem számítanak bele a válaszidőbe és az arányába, ezért mindenképpen válaszoljon a lehető leggyorsabban.

Ha bármilyen törvénytelen üzenetet kap, feltétlenül jelölje be spamként, hogy azok ne befolyásolják a válaszidőt és az arányt sem.

Itt előnyös, ha az üzenetkezelő rendszer asztali számítógépen elérhető, mivel a fióktulajdonosok a munkanap alatt nyitva tarthatják a platformot, és bármikor válaszolhatnak az üzenetekre.

Nem nagy probléma, ha mégis elveszíti a hozzáférését, mivel egyszerűen újra elvégezheti a feliratkozási folyamatot. De ez kellemetlenség.

Lát A GMB üzenetküldési irányelvei többért.

Hirdetés

Olvassa tovább az alábbiakban

Könnyen kezelheti az illegális vagy sértő üzeneteket

Sajnos az internet kegyetlen hely lehet.

Ha egy állandó spamelő vagy akár egyetlen sértő üzenet kegyelmében találja magát, átveheti az irányítást, és megakadályozhatja, hogy a felhasználó az üzleti üzenetküldésen keresztül ismét kommunikáljon márkájával.

Üzenetek letiltása a GMB-n

További juttatások egyeseknek

Miután engedélyezte a funkciót, találhat más gombokat is, például a „Kérjen ajánlatot” és a „Foglalás kérése” lehetőséget.

Hirdetés

Olvassa tovább az alábbiakban

A Google nem határozta meg, hogy ezek a kategóriák mely kategóriákban lesznek elérhetők, ezért tartsa szemét lehúzva, hogy néhány lehetséges előnyhöz jusson.

Ha több felhasználó választja az üzleti üzenetkezelést a márkákkal való interakcióra, és közvetlenül felteszi kérdéseiket, érdekes lesz mérni a szolgáltatás asztali elérhetővé tételének hatását.

Néhány szerencsés GMB-tulajdonos hamarabb hozzáférhet a funkcióhoz, mint mások.

Ha közéjük akarsz tartozni, csatlakozhatsz a várólista játszani a bétával.


Forrás: Google Cégem súgó> Csevegés az ügyfelekkel> Üzenetek olvasása és megválaszolása, megtekintve 2021. február 12-én.
Source link


14 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok