GYIK a COVID-19 oltási szövetségi kiskereskedelmi gyógyszertári partnerségi programról

Avatar admin | 2021.02.03. 7 Views 0 Likes 0 Ratings

7 Views 0 Ratings Rate it

Ez a partnerség 21 nemzeti gyógyszertári partnert és független gyógyszertári hálózatot foglal magában, amelyek országszerte több mint 40 000 kiskereskedelmi és tartós gyógyszertári helyet képviselnek. Azt Fontos tudni, hogy korán, amikor az oltóanyag-kínálat még mindig korlátozott, sok gyógyszertárban nincs vakcina vagy nagyon korlátozott a kínálat.

Lezárult a gyógyszertári partnerek beiratkozása a szövetségi kiskereskedelmi gyógyszertári programba. A gyógyszertári partnereket a (1) kiszolgált népesség és a közösségi elérés, (2) az oltóanyagok tárolására és a hideglánc kezelésének biztosítására való képességük, (3) az adatszolgáltatási követelmények teljesítésének képessége és (4) az oltási képesség (becsült napi szám) alapján vették fel. az egyes létesítmények képesek adagolni).

Ezt a programot nem úgy tervezték, hogy az Egyesült Államok minden gyógyszertárát lefedje. A szövetségi programban nem szereplő lánc-gyógyszertárak és hálózat-adminisztrátorok közvetlenül beiratkozhatnak az államokba, hogy COVID-19 oltási szolgáltatóvá váljanak. Azok a független gyógyszertárak, amelyek részt kívánnak venni a szövetségi kiskereskedelmi gyógyszertári programban, feliratkozhatnak egy meglévő hálózati rendszergazda partnerre a COVID-19 oltás biztosítására a program részeként.


Source link


7 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok