Hangulatos családi étkezések könyvjelzőként ezen a télen

Avatar Gadam | 2021.02.02. 15 Views 0 Likes 0 Ratings

15 Views 0 Ratings Rate it

Ez a bejegyzés a Red Gold Tomatoes partnerségben készült.

Semmi a szánkózás és a hógolyó elleni küzdelem ellen, de nincs jobb téli tevékenység, mint leülni családjával egy kiadós, megnyugtató ételre. Végül is a tél nem tűnik olyan hosszúnak, ha kedvenc, kényelmes, kényelmes ételét élvezi.

Függetlenül attól, hogy kedvenc téli étele rakott, tészta vagy rántott formában készül-e, egy általános összetevő hajlamos a receptek összekapcsolására – paradicsom. És imádjuk elérni Piros arany paradicsom e hangulatos családi étkezések mindegyikéhez, főleg, hogy semmi mesterséges anyagot nem tartalmaznak, és frissen gőzzel vannak csomagolva, hogy garantálják az igazi paradicsom ízt. Ássunk be!

1. Becca Jambalaya

Fűszerezze a telet ezzel az ínycsiklandó pörgéssel a kreol klasszikuson. Friss garnélarákot, andouille-kolbászt, fokhagymát, kaliforniai paprikát és paradicsomot kap (kockára vágva és egészben hámozva is használhatja az optimális konzisztenciát), mindet hosszú szemű rizzsel összekeverve. Ez a recept 12 embert képes megetetni, ezért senkinek sem kell félénknek lennie egy második segítségért.

2. Skillet csirke Puttanesca

Skillet csirke Puttanesca

30 perc alatt elkészül, ez a fűszeres és sós csirkeétel a szószról szól. Kezdje egy doboz családi tulajdonban lévő és termesztett, egész hámozott paradicsommal, élénkítse fel néhány olajbogyóval, kapribogyóval, szardellával és oregánóval, és mártással készíthet egy olyan mártást, amely a megpiszkált csirkemelleket komolyan imponáló előételgé változtatja.

3. Sajtos Bruschetta csirke szelet

Sajtos Bruschetta tetejű csirke szelet tálalótálon

Néha a legegyszerűbb ételek készítik a legkielégítőbb téli vacsorákat. Ez minden bizonnyal így van ezekkel a sajtos Bruschetta csirke szeletekkel, amelyeket a kockára vágott paradicsom, bazsalikom, mozzarella és parmezán klasszikus kombinációja emel. Alapvetően minden benne van, amit a csirke parmezánban szeretsz, és az idő töredéke alatt készen áll.

4. Hamburger és makaróni

Hamburger makaróni

Jó dolgok történnek, ha a darált marhahús, a hagyma, a kockákra vágott paradicsom és a makaróni összeér. Vannak, akik ezt a rakottat Goulash-ként vagy American Chop Suey-ként ismerhetik fel – mi csak finom és hangulatos vacsorának hívjuk.

5. Instant Pot Marhahús Chili

Nagynyomású tűzhely Chili marhahússal tálban

Chili az asztalon egy órán belül? Ennek a gyorsfőző receptnek köszönhetően a pletyka igaz! Kockára vágott paradicsommal, zöldpaprikával, hagymával, zellerrel, darált marhahússal készült, imádunk hozzáadni egy marék aprított sajtot és szeletelt zöldhagymát, és ezt meleg szelet kukoricakenyérrel tálalni az oldalán.


Source link


15 Views 0 Ratings Rate it