Hogy válassz műanyag ablak színt? (×)

Avatar Gadam | 2022.12.23. 28 Views 0 Likes 0 Ratings

28 Views 0 Ratings Rate it

Szép és jó, hogy a műanyag ablakok nagyszerűen szigetelnek, de mi az, amiben még az élen járnak? Mi az, amitől igazán egyedivé varázsolhatóak? A színek! Sokan attól tartanak még a mai napig is, hogy a műanyaghatás nyomban érzékelhetővé válik az ablakok láttán. Ez azonban egy cseppet sem fedi le a valóságot. Ami sokkal élethűbb, színesebb és pulzálóbb annál, mint ahogyan azt sokan gondolják.

Melyik árnyalat a befutó?

Egykor túl sok választási lehetőség nem létezett ezen a területen. Valószínűleg sokan ekkor könyvelték el magukban azt a téves konklúziót, hogy bizony a nyílászáró csere jó ötlet, és természetesen idővel sokszorosan megtérülő befektetés, de azért áldozatokat is kíván. Például az esztétikum csorbát szenved, ami különösen családi ház esetén nagyon látványos, a szó pejoratív értelmében. Elképzelhető, hogy kezdetben ez tényleg így történt, de ennek már oly régen vége, hogy kár róla beszélni. Ugyanis a valóság, de mondhatjuk úgy is, hogy a szemmel látható igazság mindennél többet mond. Az a szín a nyertes, ami egyénileg a leginkább megfelelő.

Árnyalatok nagy választéka elérhető, így aztán a döntéshozás folyamatában kompromisszumoknak helyük nincsen. Arra a színre ildomos voksolni, ami a legteljesebb mértékben passzol a közvetlen környezetéhez, ami kiegészíti a közegét, és ami hozzájárulhat a harmónia megteremtéséhez. Hiszen nem mindegy, hogy nap, mint nap milyen érzés megpillantani az ablakcsere végeredményét. Igen, a funkcionalitással összefüggő előnyök is sokat nyomnak a latba, de a praktikusság nem minden. Abszolút jogos elvárás az esztétikum térnyerésének igénye. Ami a fentiek fényében maradéktalanul meg is valósítható!

Az élethű kivitel sem ábránd csupán?

Nem, egy cseppet sem! A Veka ablak ezért is emelkedik ki a versenytársai közül. De azt sem túlzás állítani, hogy nincs egyetlen komoly konkurenciája sem. Mert tartósságot, minőséget, helytállóságot és igen, szépséget képvisel. A segítségével teljesen új alapokra helyezhető a műanyag nyílászárókról szerzett tudás. Végre a hatékonyság és a szemeket gyönyörködtető látvány közös nevezőre hozható!


28 Views 0 Ratings Rate it